hımmm ayy ben de istiyoommm normal olsun şimdi olsun hala hurma yiyom benn hehehehehcokacimcoook
bitter hg cicim
eççççrinn hayvan severim ama uzaktan mümkünse hehehheh
kızzz öle demeyek yaa sonuçta hamileyiz kadınlığın en önemli görevini yapamıoruz bi kaç aydırbu bizim için çok sorun değilde erkekler için yaşama sebebi gibi bişey yanii normalde bile bazen sorun çıkarabilio hem belki dışarda bişeylerede kızmış olabilir bazıları çok şekilci oluoo ee malum 10 kilodan fazla aldık herşey itebilir yanii merak etme doğum olsunda herşey girer yoluna allahın izniyle
4 parmak olan ne canım onu anlamadım?
görüşürüz güzelim kendine iyi bakben kaçıyorum kızlar görüşürüz a.s.
yan darieme yeni gelin geldi alkıslar falan kopuo bizde ne meraklıyız koçişle kapıya kostuk delikten bakızo sırayla :)
sonra wc ye girdim kocis bagırıo gel gel geldiiiiiii nerdesinnnnnnn
ay wc de de konusmak iyi degil gülüom beni arayıp durdu
ecrin hemen nasılda hesap yaptın kız senden iyi ticaretci olur
kız benimki aslında aldıkları parayı kıskanıo snaırım dio o kullandıgı cihazı biz yapıoz o kullanıo para kazanıo dio :)
haksızda diil yanii bende bir meslektası olarak katılıom
kuşum göğüs hizasından aşağı enlemsine elinin parmaklarını koy kaç tane koyabiliosun 4 tane bitişik koyabiliosan doğum yaklaşmış oluo yani ama hiç şişlik olmıycak tam anlatamadım aslında ama :S
kuşum göğüs hizasından aşağı enlemsine elinin parmaklarını koy kaç tane koyabiliosun 4 tane bitişik koyabiliosan doğum yaklaşmış oluo yani ama hiç şişlik olmıycak tam anlatamadım aslında ama :S
kesinlikle bu konuya katılıyorum,anlayışa ihtiyacı olan bizleriz,biz de keyfimizden böyle davranmıyoruz ki,önemli bir sebebi var bi can tasıyoruz tedirginiz,hassasızama sırf o iş için güleryüz gösteriosada göstermesin yaaa. biz 3 aydır yapmıoz nerdeyse. öncesindede arada yapıoduk apandist sorunum falan oldu. bunun onu gerdiğinin farkındayım ama bende aynı durumdayım :çok üzgünüm:
ama sırf o iş için güleryüz gösteriosada göstermesin yaaa. biz 3 aydır yapmıoz nerdeyse. öncesindede arada yapıoduk apandist sorunum falan oldu. bunun onu gerdiğinin farkındayım ama bende aynı durumdayım :çok üzgünüm:
hehehekaydirigubbakcemile3ama kızlar benim parmaklar çok kalınnnn :)))))))
ben kaçıyorum kızlar görüşürüz a.s.
hahahhayanılışmı hesapladım yoksa amanya naparsa yapsın kuşları benim tek deridm kızım şimdi. bi sağ salim dünyaya getirsem.
benim şuan 2parmak o zaman daha var eyvahedigeldismile sanırım 40da gelcek benimki.
iyi de bişiler yemişseniz mideniz doluysa falan o kısım zaten tümsek oluyo ister istemez.bence öle bişi yoktur ya,olsa dr lar öyle bakar az kalmıs falan der :))benim şuan 2parmak o zaman daha var eyvahedigeldismile sanırım 40da gelcek benimki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?