2010 Ekim Anneleri

hımmm ayy ben de istiyoommm normal olsun şimdi olsun hala hurma yiyom benn hehehehehcokacimcoook

bitter hg cicim

eççççrinn hayvan severim ama uzaktan mümkünse hehehheh

oyoy bende ellemeden duramam 9 ay ii dayandım kuşlarımdan uzak aynı evde yabancı gibiydik

ama sırf o iş için güleryüz gösteriosada göstermesin yaaa. biz 3 aydır yapmıoz nerdeyse. öncesindede arada yapıoduk apandist sorunum falan oldu. bunun onu gerdiğinin farkındayım ama bende aynı durumdayım :çok üzgünüm:

4 parmak olan ne canım onu anlamadım?

kuşum göğüs hizasından aşağı enlemsine elinin parmaklarını koy kaç tane koyabiliosun 4 tane bitişik koyabiliosan doğum yaklaşmış oluo yani ama hiç şişlik olmıycak tam anlatamadım aslında ama :S

ahahaha meraklılar siziiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3 ne fena bişi ama düşünsenize yeni evlenen çiftleri görünce hemen aklıma şey geliyo napcaklar acaba vs kaydirigubbakcemile3 diyorum sonra kendi kendime sen evlenirken de insanlar senin icin öyle düşündü etti vs ayy ne ayip :kedi:

kız benimki aslında aldıkları parayı kıskanıo snaırım dio o kullandıgı cihazı biz yapıoz o kullanıo para kazanıo dio :)
haksızda diil yanii bende bir meslektası olarak katılıom

her dr. öyle değilki canım ya
özel sektördekiler daha fazla kazanabiliyor
zaten özel hastanelerdeki verilen paranın hepsi dr.a da gitmiyor
ama bazı özel çalışan dr.lar bu para işini abartabiliyor gerçekten

benim şuan 2parmak o zaman daha var eyvahedigeldismile sanırım 40da gelcek benimki.

kesinlikle bu konuya katılıyorum,anlayışa ihtiyacı olan bizleriz,biz de keyfimizden böyle davranmıyoruz ki,önemli bir sebebi var bi can tasıyoruz tedirginiz,hassasız

canım işte yazdım yaa tek sorun o değildirki hiç bi zaman ama işte erkekler pek anlatmaz ya sorunlarını bizim gibi değiller yani anlamaya çalışıorum ancak bunu bulabildim :))yoksa sırf onun için güleryüz göstercekse koyarım kapıyaa ne ayıp şeyy hiç sevilmiomuşuz gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…