2010 Ekim Anneleri

yaaaaaaaaa bende geldimmmm
h.g cnma.s.
hamilelikte daha da degişti cnm...ben zaman zaman içime atıp üzülsem de takmamaya çalışıyorum suan..iş durumu benim eşimde değil dilek arkadasımın eşinde var cnm

evet evet takma sen şimdi bunları bak annen var en azından destekcin.o en azından el annen canından ama bak benimki de böle işte.sen şimdi bebişine odaklan sonra silkelersin onu aklı başına geliralsanaalsanasmile

napim kız bakamıodum hayvancıklara bide 4 tane oldularya cıyak cıyak

ecrin işi ticarete mi döktün

hee 15 ten satsa enişte 60 tl

evet kuzu kocişime değil yontulmamıs odunuma kızıyorum ben sempatiksalakcinni

kızzz öle demeyek yaa sonuçta hamileyiz kadınlığın en önemli görevini yapamıoruz bi kaç aydır bu bizim için çok sorun değilde erkekler için yaşama sebebi gibi bişey yanii normalde bile bazen sorun çıkarabilio hem belki dışarda bişeylerede kızmış olabilir bazıları çok şekilci oluoo ee malum 10 kilodan fazla aldık herşey itebilir yanii merak etme doğum olsunda herşey girer yoluna allahın izniyle

benim ki bi kaç günde iyice yukarı çıktı galiba kızlarakannehir iyice yukarlarda hissediyom arık hareketleri.hiç şansım kalmıyo galiba normal için bakalım iyice kastım yani

kızlarrrr HAMİLE KADINLARIN ANCAK YÜZDE 5 İ 40NCI HAFTASINI TAMAMLAYABİLİRMİŞ YANİ ERKEN FALN DEĞİL!!! ay kızdım şimdi kadar bilgi okuyoruz netten ki bi çok yerde yazıo aşkolsun :)

yan darieme yeni gelin geldi alkıslar falan kopuo bizde ne meraklıyız koçişle kapıya kostuk delikten bakızo sırayla :)
sonra wc ye girdim kocis bagırıo gel gel geldiiiiiii nerdesinnnnnnn
ay wc de de konusmak iyi degil gülüom beni arayıp durdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…