2010 Ekim Anneleri

kızlar iyi geceler hepinize ben kaçar.yarın bi doktora daha gidicem bakalım o da sezeryan mı dicek bana dua edin ya ben normal istiyorrum tabi herşeyin hayırlısı önce ama boshayallersmile

selam kızlar...öncelikle benim için dua eden güzel dileklerini ileten tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum..hastanedeyim..oğlum yanı başımda uyuyor..kociş uyudu..ben de size bakayım dedim...

selam canımmmmm. maşallahhhh. darısı başımıza :)

evet canım bende 2güne bir temizlik vs ediyorum yürüyorum bolbol...
orası öyle tabi mevlamın işine kimse karışamaz, yazılan oluyor. hakkımız da hayırlısı.

kızlar iyi geceler hepinize ben kaçar.yarın bi doktora daha gidicem bakalım o da sezeryan mı dicek bana dua edin ya ben normal istiyorrum tabi herşeyin hayırlısı önce ama boshayallersmile
iyi geceler canım umarım normal der de rahatlarsın...haber bekliyoruz öptüm

ritanın basına üşüştük hepimiz eheh.
ben de pcmi götürücem hastaneye ya size canlı canlı baglanmak istiyorum:))

selam kızlar...öncelikle benim için dua eden güzel dileklerini ileten tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum..hastanedeyim..oğlum yanı başımda uyuyor..kociş uyudu..ben de size bakayım dedim...

aaa h.g ritacım nasılsın anlat biraz ağrın sızın var mı

hoşgeldinnnnn taze anneee:)

iyisindir umaım ama yorgunsundur kızlar bence bu gece bişey sormayalım iyce dinlensin dinlensinde sütü çok çok gelsin biliosunuzdur süt gelmesinde en önemli şey dinlenmekmiş:)

iyi geceler canımmm..
allah gönlüne göre versinnnnnnnn.. haberdar et bakalım bizi ne diyecekler.

hayırlı olsun yakışıklı oğlun doğumun nasıl geçti işallah kolay geçmişdir müsait olduğunda bizimlede paylaşırmısın görünce çok mutlu oldum darsı bizim başımıza işallah.a.s.

evet canım bende 2güne bir temizlik vs ediyorum yürüyorum bolbol...
orası öyle tabi mevlamın işine kimse karışamaz, yazılan oluyor. hakkımız da hayırlısı.

amin inşallah canımm şimdi ritada doğum yapınca ne kadar yakınında olduğumuzun daha bi farkına vardımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…