selam kızlar...öncelikle benim için dua eden güzel dileklerini ileten tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum..hastanedeyim..oğlum yanı başımda uyuyor..kociş uyudu..ben de size bakayım dedim...
inşallah kuşummm daa ama ekimde doğmak saçma gelcek ama bana nedense çok karizmetik gelioo valla ben bian önce gelsin die temizlik gezmek tozmak fazlasıyla yapıorummm artık gerisi kuzucuklara kalmış kur'an-ı kerim ayeti ''bir kişinin ne doğumu ne ölümü ne bir dakka ileri ne bi dakka ileri alınabilir''...
iyi geceler canım umarım normal der de rahatlarsın...haber bekliyoruz öptümkızlar iyi geceler hepinize ben kaçar.yarın bi doktora daha gidicem bakalım o da sezeryan mı dicek bana dua edin ya ben normal istiyorrum tabi herşeyin hayırlısı önce ama boshayallersmile
selam kızlar...öncelikle benim için dua eden güzel dileklerini ileten tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum..hastanedeyim..oğlum yanı başımda uyuyor..kociş uyudu..ben de size bakayım dedim...
kızlar iyi geceler hepinize ben kaçar.yarın bi doktora daha gidicem bakalım o da sezeryan mı dicek bana dua edin ya ben normal istiyorrum tabi herşeyin hayırlısı önce ama boshayallersmile
hatta canlı canlı yap kız dogumu naklen izleriz :roflol::roflol:ritanın basına üşüştük hepimiz eheh.
ben de pcmi götürücem hastaneye ya size canlı canlı baglanmak istiyorum:))
iyi geceler canım umarım normal der de rahatlarsın...haber bekliyoruz öptüm
evet canım bende 2güne bir temizlik vs ediyorum yürüyorum bolbol...
orası öyle tabi mevlamın işine kimse karışamaz, yazılan oluyor. hakkımız da hayırlısı.
hatta canlı canlı yap kız dogumu naklen izleriz :roflol::roflol:
ya kuzu müdahalesiz mi dogurdun sen?laptopu getirdi eşim...kayınvalidem de burdaydı ama gitti...
amin inşallah canımm şimdi ritada doğum yapınca ne kadar yakınında olduğumuzun daha bi farkına vardımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?