2010 Ekim Anneleri

ay canım ya,gecmiş olsun..yine de rahat atlatmıssın acaba fiziksel yapıyla mı alakalı bu?kaç dikişin var,epizyotomiyi hissediyo musun keserlerken?emzirirken acı yok mu?ay senin herseyin rahat oldu sanırım ne mutlu sana?yürüdün mü hiç,rahat mısın?

ne güzel canım yaa darısı başımıza

oy maşallah. darısı başımıza inş.:Saruboceq:

bu soruları bende merak ediyorum

maaşallahh canımm allahaa binlerce şükürler olsun sağlıklan aldın oğluşunu kucağınaa darısı başımıza:)

canım dikkat et o zaman...
dikişi falan hissetmiyorsun kesiyi de hiç hissetmyiorsun...cesaret etmekle ilgili...pozitif olun..ben hiç acımadı demiyorum çok kolaydı demiyorum ama abartıldığı kadar değil ya...valla bak...ama şuan kalkabiliyorum yürüyorum bunlar gerçekten süpper yani...

ne güzel canım yaa darısı başımıza
amin canımmm
oy maşallah. darısı başımıza inş.:Saruboceq:
amin canım...
ay evet darısı basımıza
amin. canım..
amma cok sormusum yaa,normal yapan bi seni bulabildik de tatlım :))

sor tatlım ya sizi normale davet ediyorum kızlar....

ah canımmm
yarın ayline sörim gelebilir mi diye o zaman.
ya acılmayı oda da beklemeleri super. dogumhanede baskasıda dogurmuo dimi onlarla bir diil dimi?
hastaneden ememnunmusun? Hemşireler suratsız ve tecrübesiz diolardı bende biraz öle gördüm ama?

senin acılman varsa doktor neden kesio ya?

bişe sormayalım dedim yorulma die ama maaşallah bi sürü soru geldi ben şeyi merak ettim doğum anına kadar bebek hareketleri hissediliomuydu ?yada ne şekilde hissediliodu

gidemedim ya rita ile aynı yerde dogurcam ya meraklandım

ay su muayeneyi olmayı bi becerebilsem önce...ne güzel anlattın cnm ya...gercekten hepimizi yüreklendirdin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…