ay canım ya,gecmiş olsun..yine de rahat atlatmıssın acaba fiziksel yapıyla mı alakalı bu?kaç dikişin var,epizyotomiyi hissediyo musun keserlerken?emzirirken acı yok mu?ay senin herseyin rahat oldu sanırım ne mutlu sana?yürüdün mü hiç,rahat mısın?epidurale gerek kalmadı açılmalarım hızlı oldu çünkü...ama doğurken kesti doktorum..şuan dikişliyim ama vız gelir ya...ironic hiç korkma bol bol dua et...aperpil eşimi nilgün hoca aldı normalde almıyolar fatih te haberin olsun....bol kanamalıyım...emziriyorum çok şükür...
epidurale gerek kalmadı açılmalarım hızlı oldu çünkü...ama doğurken kesti doktorum..şuan dikişliyim ama vız gelir ya...ironic hiç korkma bol bol dua et...aperpil eşimi nilgün hoca aldı normalde almıyolar fatih te haberin olsun....bol kanamalıyım...emziriyorum çok şükür...
anlatıyoru kızlar...dün gece nişanım geldi demiştim ya gece boyunca sancı çektim...sancı kabızsınız da sanki yapamıyorsunuz gibi bir his bu arada...sabah kalktım kahvaltı yaptım...baktım nişanın tamamı gelmiş..hastaneye 12 gibi geldik geldiğimizde açıklık 2 cmiş...hemen suni sancı verdiler...2buçuğa kadar tam 10cm oldu yabi sancılarla..korkmayın kızlar....sancılar en fazla 1 dk sürüyor sonra 5 dk. rahatsınız...sonra doğumhaneye aldılar..sancıları odamda çektim...eşimle doğumhaneye girdik...yarım saate orda ıkındım....5.ıkınmada geldi oğlum tertemiz çıktı maaşllah...
güle güle cnm,görüşürüzben yatıyorum arkadaşlar iyigeceler görüşürüzz a.s.
ay canım ya,gecmiş olsun..yine de rahat atlatmıssın acaba fiziksel yapıyla mı alakalı bu?kaç dikişin var,epizyotomiyi hissediyo musun keserlerken?emzirirken acı yok mu?ay senin herseyin rahat oldu sanırım ne mutlu sana?yürüdün mü hiç,rahat mısın?
hoşgeldin cnm,nerelerdesin sen?iyi geceler
epidurale gerek kalmadı açılmalarım hızlı oldu çünkü...ama doğurken kesti doktorum..şuan dikişliyim ama vız gelir ya...ironic hiç korkma bol bol dua et...aperpil eşimi nilgün hoca aldı normalde almıyolar fatih te haberin olsun....bol kanamalıyım...emziriyorum çok şükür...
canım dikkat et o zaman...ayyy maşallah maşallahhhh.. allah bizlere de böyle dogum nasip etsin inşallah. seni de duydum ya daha bir heveslendim normal dogum icin..
2gündür bende de ara ara sancılar oluyor aynen dedigin gibi kabız sancısı gibi,gaz sancısı gibi garip bişi geçiyor ama.
dikişi falan hissetmiyorsun kesiyi de hiç hissetmyiorsun...cesaret etmekle ilgili...pozitif olun..ben hiç acımadı demiyorum çok kolaydı demiyorum ama abartıldığı kadar değil ya...valla bak...ama şuan kalkabiliyorum yürüyorum bunlar gerçekten süpper yani...ay canım ya,gecmiş olsun..yine de rahat atlatmıssın acaba fiziksel yapıyla mı alakalı bu?kaç dikişin var,epizyotomiyi hissediyo musun keserlerken?emzirirken acı yok mu?ay senin herseyin rahat oldu sanırım ne mutlu sana?yürüdün mü hiç,rahat mısın?
amin canımmmne güzel canım yaa darısı başımıza
amin canım...oy maşallah. darısı başımıza inş.:Saruboceq:
amin. canım..ay evet darısı basımıza
amma cok sormusum yaa,normal yapan bi seni bulabildik de tatlım :))
sor tatlım ya sizi normale davet ediyorum kızlar....
canım dikkat et o zaman...
dikişi falan hissetmiyorsun kesiyi de hiç hissetmyiorsun...cesaret etmekle ilgili...pozitif olun..ben hiç acımadı demiyorum çok kolaydı demiyorum ama abartıldığı kadar değil ya...valla bak...ama şuan kalkabiliyorum yürüyorum bunlar gerçekten süpper yani...
amin canımmm
amin canım...
amin. canım..
eşi laptopu getirmiş canımmm öyle yazmış ya görmedin sanırım sen :))
tamam canım iyi geceler... hayırlı haberlerle gelin inş..
sendeeeeeeeeeeeeee de olabilir nevyasta da
Zaten sırada olanlar da var demetyaren ve fragola :))
ay hadi hayırlısı:))
ay su muayeneyi olmayı bi becerebilsem önce...ne güzel anlattın cnm ya...gercekten hepimizi yüreklendirdin..canım dikkat et o zaman...
dikişi falan hissetmiyorsun kesiyi de hiç hissetmyiorsun...cesaret etmekle ilgili...pozitif olun..ben hiç acımadı demiyorum çok kolaydı demiyorum ama abartıldığı kadar değil ya...valla bak...ama şuan kalkabiliyorum yürüyorum bunlar gerçekten süpper yani...
amin canımmm
amin canım...
amin. canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?