2010 Ekim Anneleri

canım bebek rahat çıksın diye kesiyorlar yoksa zaten beklemen lasım onu da kimse beklemez...benim hemşilerim ve doktorum çok iyidi...doktorum gelene kadar fatma diye bir asistan vardı süpperdi mesela...

vallahi ben zaten normal istiyordum bide böyle duyunca hepten bi gaza geldim...

aynen valla. bugün bir komşuyla konuştum ilk doğumu normalmiş çok zordu ikincisini direk sezeryan istedim dedi. kaç kilo doğdu ilk bebiş dedim 5 küsür dedi. ohaaaaaaaaaaaaaa. tabi zor olur.

gözünaydın canım geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün :)

canım bebek rahat çıksın diye kesiyorlar yoksa zaten beklemen lasım onu da kimse beklemez...benim hemşilerim ve doktorum çok iyidi...doktorum gelene kadar fatma diye bir asistan vardı süpperdi mesela...

maşallah ya bana banu diye bir ebe mi ne denk gelmişti bayrmdaki sancımda acılma bakmıstı cok sertti
ay hadi inş. kısmet birazda.
Sen agrı kesici almadına eminmisin agrısı yarına vurmasın canım asagının kesilmesi az bişi degil gibime gleio

dikişin cok mu?bi de evet sancılar baslayınca bebegin hareketlerinde değişiklik oluyo mu?

koca cagıryor beni kaçayım yarın okurum
Rita takrar gecmiş olsun hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inş.
Yarın gelirsen bebeişin fotlarınıda beklioz bu arada flaşsız cekiliomus bilionuz dimi bebiş fotoları cocugun gözüne zarar veriomus retina tam olusmadıgından

iyi geceler

içimdeki his bu şekilde acil gidip normal yapacaksın bedava korkmuşum şimdiye kadar diceksin diyo
inşallah yanılıyodur safmıyım neyim

canım tabi ki ağrı kesici verdiler..hatta damardan antibiyotikte aldım....

dikişin cok mu?bi de evet sancılar baslayınca bebegin hareketlerinde değişiklik oluyo mu?

bebek gayet hareketli canım..çıkmak için sabırsızlanıyor...sonra zaten hastanede hemen ntsye bağlıyorlar...bebeği rahat takip ediyorlar..

pişştt jhony geldin mi gızzz nişan koyu bi kan akıntısı iştee

geldim koyu kan adet kanı gibi falanmı yani öle gelse falan anlayabiliriz dimi
ameliyat yaram var baskıdan dolayı sürekli şişip kanlı iltihap şeklinde patlıyo sora damla damla geliyo demiştim ya onla karıştırırım die düşünüyorum ben

hımm olabilir zaten o kan gelince gitmiyorsun sancıların başlayınca itcen ardından başlıyor zatenn saNCILARR

cok saol canım benim seni de bu halinle yordum kusuruma bakma,ama benim dr um bebegin hareketleri yavaslarsa dogum yaklasmıstır dedi..ben de o yüzden merak ettim

Bana da baksana sen sanki 40 haramileri ben doğurdum:)))))))))))))))))
annem öle bi hazırlıyorki beni değme psikologlara taş çıkarır heheheh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…