ah canımmm
yarın ayline sörim gelebilir mi diye o zaman.
ya acılmayı oda da beklemeleri super. dogumhanede baskasıda dogurmuo dimi onlarla bir diil dimi?
hastaneden ememnunmusun? Hemşireler suratsız ve tecrübesiz diolardı bende biraz öle gördüm ama?
senin acılman varsa doktor neden kesio ya?
vallahi ben zaten normal istiyordum bide böyle duyunca hepten bi gaza geldim...
anlatıyoru kızlar...dün gece nişanım geldi demiştim ya gece boyunca sancı çektim...sancı kabızsınız da sanki yapamıyorsunuz gibi bir his bu arada...sabah kalktım kahvaltı yaptım...baktım nişanın tamamı gelmiş..hastaneye 12 gibi geldik geldiğimizde açıklık 2 cmiş...hemen suni sancı verdiler...2buçuğa kadar tam 10cm oldu yabi sancılarla..korkmayın kızlar....sancılar en fazla 1 dk sürüyor sonra 5 dk. rahatsınız...sonra doğumhaneye aldılar..sancıları odamda çektim...eşimle doğumhaneye girdik...yarım saate orda ıkındım....5.ıkınmada geldi oğlum tertemiz çıktı maaşllah...
canım bebek rahat çıksın diye kesiyorlar yoksa zaten beklemen lasım onu da kimse beklemez...benim hemşilerim ve doktorum çok iyidi...doktorum gelene kadar fatma diye bir asistan vardı süpperdi mesela...
dikişin cok mu?bi de evet sancılar baslayınca bebegin hareketlerinde değişiklik oluyo mu?canım bebek rahat çıksın diye kesiyorlar yoksa zaten beklemen lasım onu da kimse beklemez...benim hemşilerim ve doktorum çok iyidi...doktorum gelene kadar fatma diye bir asistan vardı süpperdi mesela...
pişştt jhony geldin mi gızzz nişan koyu bi kan akıntısı iştee
canım tabi ki ağrı kesici verdiler..hatta damardan antibiyotikte aldım....maşallah ya bana banu diye bir ebe mi ne denk gelmişti bayrmdaki sancımda acılma bakmıstı cok sertti
ay hadi inş. kısmet birazda.
Sen agrı kesici almadına eminmisin agrısı yarına vurmasın canım asagının kesilmesi az bişi degil gibime gleio
dikişin cok mu?bi de evet sancılar baslayınca bebegin hareketlerinde değişiklik oluyo mu?
pişştt jhony geldin mi gızzz nişan koyu bi kan akıntısı iştee
geldim koyu kan adet kanı gibi falanmı yani öle gelse falan anlayabiliriz dimi
ameliyat yaram var baskıdan dolayı sürekli şişip kanlı iltihap şeklinde patlıyo sora damla damla geliyo demiştim ya onla karıştırırım die düşünüyorum ben
cok saol canım benim seni de bu halinle yordum kusuruma bakma,ama benim dr um bebegin hareketleri yavaslarsa dogum yaklasmıstır dedi..ben de o yüzden merak ettimcanım tabi ki ağrı kesici verdiler..hatta damardan antibiyotikte aldım....
bebek gayet hareketli canım..çıkmak için sabırsızlanıyor...sonra zaten hastanede hemen ntsye bağlıyorlar...bebeği rahat takip ediyorlar..
biz de seni ve yagız mete yi seviyoruz canım,kendinize cok dikkat edinhadi ben çıkıyorum hepinizi çok seviyorum....mucks...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?