bilmiyorumkismilejohhny sümüksü çok koyu bir akıntı...
bilmiyorumkismilehımm olabilir zaten o kan gelince gitmiyorsun sancıların başlayınca itcen ardından başlıyor zatenn saNCILARR
Bana da baksana sen sanki 40 haramileri ben doğurdum:)))))))))))))))))
annem öle bi hazırlıyorki beni değme psikologlara taş çıkarır heheheh
rita da temizlige girişmişti dün,bak bugün dogurdu,ona göre :))bana herşeyi yasakladı doktor ilk defa fanfini de yasak dedi =)
ama ben yarın temizliğe girişcem
rita da temizlige girişmişti dün,bak bugün dogurdu,ona göre :))
bana herşeyi yasakladı doktor ilk defa fanfini de yasak dedi =)
KIZ ÖLE Mİ DEDİ NEDEEEEEEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNN AAMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA SEN Mİ SORDUN KAŞINDIN YOKSAMMM
ilk günaydın benden olsun beni de sabah uyku tutmadı 6dan beri dönüyorum yatakta e bari kalkıp buralara bakınayım dedim
pingucum hayırlısı olsun canım haftalarımız aynıydı sanırım seninle bebişin kilosunun ççok önemi olduğunu düşünmüyorum ben bizim yeğen de 22400 doğdu ama maaaşallahı var şimdi görsen içini ferah tut ve devamlı yat o zaman geciktirirsin hem geciktirici ilaç vermedi mi buradaki kızlardan dydum drlar böle durumda veriyorlarmışş gerçi hayırlısı oılsun :teselli:
Rabbım hakkımızda hayırlısını versın cnm benımkı sezeryan olucaktı gunumuz de bellı ıns kendılıgınden baslamaz sancılar...kızlar günaydın. kocişin fuarı var onu yolcu ettim uyku tutmadı hiç
pingucum inşallah kuzun sabreder biraz daha sabretmezse de sağlıklı olduktan sonra bişey olmaz heralde canım inşallah iyi gider herşey
aynen cnm ıdrar yollarında enfeksıyon cıktı ıdrar testınde bır antıbıotık aldım bı de suda erıtılen bı ılac daha yazdı onu da ıcıyorum gunde 3 kere =(tatlım kasılmaların enfeksiyondan kaynaklanabilir erken baslatabilior duymustum. O yüzden ilaçlarını düzenli al ve istirahat et gecer korkma bende enfeksiyon olmasada bayramın ilk iki günü sancım dinmedi ama dinlendim gecti simdide banamısın demio beklio :1closedeyes:
amiinn tatlım ıns 2-3 hafta daha en azından...pinguu insallah bebegin dayanir canim
demek ritaninda nisani geldi.rabim kazasiz kurtarsin insallahhh
dualarım seninle canım aynı sekilde bende gitmiştim aynı seyleri sölemişti.. bol bol su iç ilaçlartını aksatma Allahın izniyle zamanında gelir bebiş:)
canım Allah yardımcın olsun dualarım seninle..
hakkınızda hayırlısı canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?