2010 Ekim Anneleri

acayip kafam karıstı dogum sekli konusunda?bu saatten sonra cesaretimi de toplasam hadi bak bakim normal yapabilir miyim desem tuhaf olur mu dr uma?

ay maşallah ritacım, gerçekten sorunsuz atlattınız inşallah. bebiş de sağlıkla büyüsün.

bakalım bizim nasıl olacak. ben de kesinlikle normal istiyorum, hayırlısıyla doğurabilsek..

kızlar ben cıkıyorum hepinize iyi geceler,doguran olursa da rita gibi rahat bi dogum diliyorum..hepinizi öptüm görüşmek üzere...

ben kendı doktoruma gıdemedım canım cumartesı gunuydu evın dıbınde var bı tane ara sıra kontrole oraya da gıdıyordum o doktora gorundum nst yı fılan o cektırdı kasılmalar devam ederse bu sekılde dogum yapacagın hastaneye gıt doktrunu cagırırlar demstı tam da hafta sonuna denk geldı herhangı bı ılac da yazmadı ıdrarımda enfeksıyon buldu onun ıcın ılaclar yazdı aldım kullanıyorum.Magnezyumu 2 ye cıkardık sabah aksam bırer bardak ıcıyorum bıraz daha dayanır ıns bebegım=(
kızlar günaydın. kocişin fuarı var onu yolcu ettim uyku tutmadı hiç

pingucum inşallah kuzun sabreder biraz daha sabretmezse de sağlıklı olduktan sonra bişey olmaz heralde canım inşallah iyi gider herşey
Rabbım hakkımızda hayırlısını versın cnm benımkı sezeryan olucaktı gunumuz de bellı ıns kendılıgınden baslamaz sancılar...
aynen cnm ıdrar yollarında enfeksıyon cıktı ıdrar testınde bır antıbıotık aldım bı de suda erıtılen bı ılac daha yazdı onu da ıcıyorum gunde 3 kere =(
pinguu insallah bebegin dayanir canim

demek ritaninda nisani geldi.rabim kazasiz kurtarsin insallahhh
amiinn tatlım ıns 2-3 hafta daha en azından...

amın canım ıns hepımızınkı vaktınde gelsın =(

kızlar ben bu son iki haftada çatladım görünce çok ağladım.

totomun en yumuşak yeri çatlamış, neden hiç anlam veremedim ya, hiç gergin değil ki orası, en etli yer neden çatlar ki. bacaklarımın iç kısmı ve belimin arka tarafı da yırtılmaya başlamış

doğursam artık, daha fazla çatlamadan

benim de toto haritaya döndü halbuki bol bol yağladım dediğin gibi pikecim etli ama çatladı görünce şok oldum bu ne diye bağırmışım hala bakıp neden çatladın ki diyorum totoma

pingucum geçmiş olsun canım şimdi alıntılardan okudum
rita doğum yapmış öyle mi maşallahhh

kızlar arkadaşım geçen sene doğum yaptı onunla konuşurken emzirmeye geldi konu
bana ilk başta sütüm gelmedi dedi oradaki hemşire enjektörle aptamilin anne sütü olanı var ya onu istedi ddedi aptamili hazırlamışlar enjektörle çekmişler bebek memeyi ağzına alınca hemen memenin yanından enjektörü sıkmışlar yavaş yavaş
böylece bebek hem doymuş hem de sütün gelmesi için memeyi çekmiş çok güzel bir yöntem böylece biberona gerek kalmaz bebek çektikçe süt gelir ya
bi de emzirmeden önce kaynamış suya karbonat dökmüşler emzirmeden önce karbonatlı suyla siliyormuş böylece bebişin ağzında pamukçuk olmamış
bi de arkadaşım her emzirmeden sonra bepanten merhem sürmüş memesine böylece hiiç yara olmadım dedi
hasta bezi gerekiyormuş kızlar hastaneler veriyor mu bilmem ama çantada bulunsun

günaydın kızlar
pingucum çok geçmiş olsun canım inş minik fıstıgın dayanır bikaç hafta dha sezeryan zamanı gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…