2010 Ekim Anneleri

lovelicim arkadasın karbonatlı suyla gögsünü mü silmiş bebegin agzını mı?

bende karbonhatlı suyla göğsümü siliyodum oğlumda...dr öyle demişti...pamukçuk olmaması için....eğer bebeğin ağzında pamukçuk olursa onuda karbonhatlı suyla silceksin demişti....

süt verdikçe orada bakteri oluşuyormuş arkadaşım bunu sağlık kitaplarında okumuş arkadaşım lisede sağlık bilgisi derslerine girerken okumuş kitaptan

göğsünü silmiş gökçecim
saol canım :) artık bol bol karbonat gezdiririz yanımızzda:)
bende karbonhatlı suyla göğsümü siliyodum oğlumda...dr öyle demişti...pamukçuk olmaması için....eğer bebeğin ağzında pamukçuk olursa onuda karbonhatlı suyla silceksin demişti....

anladım canım saolasın ya benim ablamda bişeyle siliyodu bebek agzının içini demekki karbonatlı suymuş :ecrin_bebek:

hoşgeld,n crazy
demek test edildi onaylandı
enjerktör olayı çok hoşuma gitti bunu hemşireler arkadaşıma yaptırmışlar

crazy senin ilk oglan normal dogummu oldu ?
loveli sen sezeryan olaktın demi kan pıhtılaşmasından dolayı dogum şeklini konuştunmu bizim kan pıhtılaşmasının normal dogumda nasıl riskleri var eşim illa normal dogum yap deyip duruyo zaten zor hamile kaldım allah korusun riske atmak istemem de??

günaydın kızlar

evet çocuk eğitiminde bize de öğretmişlerdi karbonatlı suyla silinmesi gerekiyormuş

melikeciğim nerdesin be gülüm
kaç zamandır merak içersindeyim :) seni çok merak ettim
nasılsın ? adalet hanım ile aranız nasıl:))

cok sukur iyiyim gökcecim bende erken uyandım cok uykum var kayınvalıdeler köye ggitti yolculadık.. yarın kontrole gidicem bakalım doğum seklimi konusucam iyice.. bakalım:)

evet kesinlikle mnormal olmayacak dedi dr risk altındayız kanama riski fazla olabilir diye çatım da dar zaten
normal yapan var ama genelde risk etmek istemiyorlar
sezeryanol eşin neden istemiyor yapacak olan sensin sezeryanı da normali de ,
eşim dr ne derse onu yaparız dedi tabi önce normal yap bak ablan annen yapmış dedi ben de hiç kusura bakma vücudum bunu taşıyamayabilir çatım dar dedi ki sonra dr kesinlikle sezeryan dedi
günaydın kızlar

evet çocuk eğitiminde bize de öğretmişlerdi karbonatlı suyla silinmesi gerekiyormuş
günaydın kızlar
hayırlı sabahlar ne var ne yok kızlar:)

iyiiyiz sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…