Kızlar ben bugün çok tuhafım ya karnım ağrıyor belim ağrıyor midem bulanıyor afedersiniz ama yediklerimi de çıkarıyorum.
Kızlar ben bugün çok tuhafım ya karnım ağrıyor belim ağrıyor midem bulanıyor afedersiniz ama yediklerimi de çıkarıyorum.
Kocamın yemeğini yaktım sempatiksalakcinni söylemesi ayıp nohut yapmıştım 2 tabak kadar kalınca yenmiyor eşim geç gelecek diye kendime koydum yerken baktım biraz sert gibi az daha pişireyim dedim kalanı ben yemeğe daldım mutfağa bi gittimki tencereye yapışmış nohutlar :))
üşütmüş olmayasın kuzum?
Kocamın yemeğini yaktım sempatiksalakcinni söylemesi ayıp nohut yapmıştım 2 tabak kadar kalınca yenmiyor eşim geç gelecek diye kendime koydum yerken baktım biraz sert gibi az daha pişireyim dedim kalanı ben yemeğe daldım mutfağa bi gittimki tencereye yapışmış nohutlar :))
hayırlısı olsun canım.allah sağlıkla sıhhatle göndersin meleğini de nasıl olursa olsun artık ne olacak
canım istersen bi drunu ara çok rahatsız oluyosan.o sana bi yol gösterir mutlaka
Bi doktorunu ara istersen canım geçmiş olsun..
kızlarrrrr napıosunuzzz ben çok fenayım yaaa miğdem bulanıo kabızda oldum sankim çokta gaz var sancımda varrr üstümde çok sinirde varrr şeytan dioki kalk doğur gelll boyna uykumda geliooo yatıyorum uyuyamıyorumdaaa sularda akmıooo sırtımda ağrıooo ayyy bayılcamm he sinirden yaneevalaa sezeryan yaptırcam heee böle beklemek ne zor yaaa daha 20 gün varrr ( bekle bekle içimmmm sistiiiiiiii
inşallah basit bir üşütmedir. doğumla bebekle alakalı birşey olur diye çok korkuyoprum.
kızlarrrrr napıosunuzzz ben çok fenayım yaaa miğdem bulanıo kabızda oldum sankim çokta gaz var sancımda varrr üstümde çok sinirde varrr şeytan dioki kalk doğur gelll boyna uykumda geliooo yatıyorum uyuyamıyorumdaaa sularda akmıooo sırtımda ağrıooo ayyy bayılcamm he sinirden yaneevalaa sezeryan yaptırcam heee böle beklemek ne zor yaaa daha 20 gün varrr ( bekle bekle içimmmm sistiiiiiiii
inşallah basit bir üşütmedir. doğumla bebekle alakalı birşey olur diye çok korkuyoprum.
hehehe hamarat hamarat dedik nazar değdirdik kuzum sanabenim sürekli yaptığım bişey o, bidolu tencere ve çaydanlık yakıp çöp ettim ben bu şekilde, biraz unutkanım :1rolleyes:
Bende çok yemek yakarım, hele hamilelikte çok unutkan oldum diyorumda, eşim yok o unutkanlıktan değil ekim annelerine bakıcam diye mutfağı unutuyorsun diyor sempatiksalakcinni hani bazen hak vermiyorda değilim :roflol:
canım çok normal bende 2 güne kadar bu sendromlardaydım.wc problemi için bol bol su öneririm ve sebze yemeği tavsiye ederim.gaz sancısı aynen bende yaşıyorum.doğurmak ve eski halime dönmek isteğini de çok yaşadım.ama atlattım sayılır.evimin temizliği vs hallounca geçti epeyy
Fragola canım yerinde olsam suni sancıyı denerdim, birkaç saatte olsa belki açılma başlar ve normal doğum şansın olabilir ama tercih senin canım sonradan hani deneseymişim dememek adına diyorum :)
vallaaaa canım sürekli su içiorumm böle bağırsakları çalıştırcak şelerde yiyorum geçmio 3 gündür ama sebze hiç yemedim bi haftadırboyna iş güç yapıorum oturduğum yok ama neden böle anlamıorum artık diorum yüzdük yüzdük kuyruğuna geldikk diorum da kızıma söz geçmiooo
canım o kadar tedirgin olduysan arkadasların da dedigi gibi ara bi sor doktoruna
sakin ol canım yahuu cogu gitti azı kaldı gelecekler nası olsa bişekilde bu kuzularrr. üşütmüş olabilirsin sen de geçmiş olsun kuzum. o sinir bende de var valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?