2010 Ekim Anneleri

geçmiş olsun hayatımkaydirigubbakcemile3

kızlarrrrr napıosunuzzz ben çok fenayım yaaa miğdem bulanıo kabızda oldum sankim çokta gaz var sancımda varrr üstümde çok sinirde varrr şeytan dioki kalk doğur gelll boyna uykumda geliooo yatıyorum uyuyamıyorumdaaa sularda akmıooo sırtımda ağrıooo ayyy bayılcamm he sinirden yanee valaa sezeryan yaptırcam heee böle beklemek ne zor yaaa daha 20 gün varrr ( bekle bekle içimmmm sistiiiiiiii

bende bu akşam kapuska yemeği yaptım ve fırın makarna pişirdim.kadının gelmesi yemeklerin erkenden olması açısından ii oluyo valla.yapıp geçiyorum kenara

hehehe hamarat hamarat dedik nazar değdirdik kuzum sana benim sürekli yaptığım bişey o, bidolu tencere ve çaydanlık yakıp çöp ettim ben bu şekilde, biraz unutkanım :1rolleyes:

hayırlısı olsun canım.allah sağlıkla sıhhatle göndersin meleğini de nasıl olursa olsun artık ne olacak

sağlıklı olsun da başka bişey istemiyorum ben de kuzum inşallah hepimizin kuzuları sağlıkla gelirler

Fragola canım yerinde olsam suni sancıyı denerdim, birkaç saatte olsa belki açılma başlar ve normal doğum şansın olabilir ama tercih senin canım sonradan hani deneseymişim dememek adına diyorum :)

canım çok normal bende 2 güne kadar bu sendromlardaydım.wc problemi için bol bol su öneririm ve sebze yemeği tavsiye ederim.gaz sancısı aynen bende yaşıyorum.doğurmak ve eski halime dönmek isteğini de çok yaşadım.ama atlattım sayılır.evimin temizliği vs hallounca geçti epeyy

inşallah basit bir üşütmedir. doğumla bebekle alakalı birşey olur diye çok korkuyoprum.

canım o kadar tedirgin olduysan arkadasların da dedigi gibi ara bi sor doktoruna

sakin ol canım yahuu cogu gitti azı kaldı gelecekler nası olsa bişekilde bu kuzularrr. üşütmüş olabilirsin sen de geçmiş olsun kuzum. o sinir bende de var valla

inşallah basit bir üşütmedir. doğumla bebekle alakalı birşey olur diye çok korkuyoprum.

canım mide bulantısını bende yaşıyorum.hatta hatırlarsanız bi akşam bulantıdan(kusmuştum)aile gittim çok şükür bişey yoktu.bebek baskı yapınca mide sıkıntı yaşıyo

geçmiş olsun sana da bende pek farklı değilim ama bu kadar bekledik biraz daha bekliyeceğiz artık sabır.

hehehe hamarat hamarat dedik nazar değdirdik kuzum sana benim sürekli yaptığım bişey o, bidolu tencere ve çaydanlık yakıp çöp ettim ben bu şekilde, biraz unutkanım :1rolleyes:

Bende çok yemek yakarım, hele hamilelikte çok unutkan oldum diyorumda, eşim yok o unutkanlıktan değil ekim annelerine bakıcam diye mutfağı unutuyorsun diyor sempatiksalakcinni hani bazen hak vermiyorda değilim :roflol:

Bende çok yemek yakarım, hele hamilelikte çok unutkan oldum diyorumda, eşim yok o unutkanlıktan değil ekim annelerine bakıcam diye mutfağı unutuyorsun diyor sempatiksalakcinni hani bazen hak vermiyorda değilim :roflol:

bazen benim eşimde soruyo eve gelince napıyosun ekim annesi diyo.o bile alıştı bize

vallaaaa canım sürekli su içiorumm böle bağırsakları çalıştırcak şelerde yiyorum geçmio 3 gündür ama sebze hiç yemedim bi haftadır boyna iş güç yapıorum oturduğum yok ama neden böle anlamıorum artık diorum yüzdük yüzdük kuyruğuna geldikk diorum da kızıma söz geçmiooo

Fragola canım yerinde olsam suni sancıyı denerdim, birkaç saatte olsa belki açılma başlar ve normal doğum şansın olabilir ama tercih senin canım sonradan hani deneseymişim dememek adına diyorum :)

ya canım onu ben de çok düşünüyorum ama okadar çok "işte 8 saat sancı verdiler 10 saat sancı verdiler açılmam olmadı sezeryana aldılar" şeklinde doğum hikayesi falan okudum ki gözüm korktu çok. yine de salı günü doktora sorucam açılma olmama ihtimali nedir hangisi daha iyi olur falan ne bileyim etrafımda da beni cesaretlendiren hiç yok sezaryen ol diyo eşim bile acı sancı cekmemi istemiyo. sen bilirsin yine de diyo ama ona kalsa kesin sezaryen olurum. kafam cok karışık anlayacağın kuzum yarın iyice bi sorucam doktora da bakalım eyvahedigeldismile

:)) sende benim gibi sabırsızlanmışsın sempatiksalakcinni kaysı suyu iç canım kabızlığa iyi gelir..

az kaldı annesi sık dişini:1hug:

yaa rahatsız olmam korku var ya bebeğe bişey olur mu karkusu ondan işte geçen sene 7 aylık kayıp yaşayınca bu sene de doğum yaklaştıkça psikolojik olarak kabuslar görüyorum. aslında bebiş sğlıklı dr haftada bir nst ye alıyor. orda da bişey çıkmıyor. benim ki biraz da psikolojik zannedersem o yüzden dr u rahatsız etmeyeyim acil bişey olmazsa. yarın akşam nasıl olsa gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…