ben kacam tavuk alam nette elbet vardır sizden hayır yok vermediniz bir tarif
alcanız olsun :)
gör. kızlar
ben kacam tavuk alam nette elbet vardır sizden hayır yok vermediniz bir tarif
alcanız olsun :)
gör. kızlar
valla bana tek gebelikler çok kolay geliyo hayatım ya biz napalım ama var ya çok şükür minnoşlARIM beni hiçç üzmediler yaaaa.ben yatamıyorum geceleri dönemiyorum dahi oturukende:sinifsinif:
slm kızlar ben geldim.bugün itibariyle izne de ayrıldım ohhhhh.dün temizliğim bitti.bugün ütülerim yapılıyo yıkanan halılarım da geldi.pazar günü de annem geliyo pek keyifliyim doğrusu.sizler ne alemdesiniz?
Selam canım hoşgeldin :) herşey tamam kuzum gelebilir diyorsun yani kaydirigubbakcemile2
selam dudu hoşgeldin canımm
sitenin bakımı bitmiştir kızlar inşallah bu arada
yani gelmek istersen olabilir ama biraz daha beklerse daha çok sevinirim canım.:asigim:
hoşbuldum canım.nasılsın?kızlar bu arada banu hastaneden çıkmış evine gidiyodu bu akşam
Vakitli gelsin canım bak ben gel diyorumda geliyormu sanki :roflol:
iyiyim heyecanlıyım biraz yarın doğum tarihim kesinleşebilir
ay ne güzel ya darısı başımıza inşallahh
gelmesini mi istiyosun sen?daha vakti var annesi.beklesin biraz.
ayyy ne güzel.sezaryen mi olcaktı senin ki?ben normal doğum beklediğimden günü münü yok.allahıma emanetiz.
Canım 39 haftalık olduk gelsin artık :) zaman geçmiyor, çok ağırlaştım, oğlumu görmek koklamak istiyorum artıkkk kaydirigubbakcemile2
Kızlar ben bugün çok tuhafım ya karnım ağrıyor belim ağrıyor midem bulanıyor afedersiniz ama yediklerimi de çıkarıyorum.
ya ben de aslında normal istiyordum ama bebeğin içerde kilo alımı yavaşlamış 3 haftada 300 gram almış sadece ve şuanda 2600 gram görünüyo. belki daha bile zayıftır. 2500 4000 arası normal sınırlarmış ve bizimki tam alt sınırda. yarın tekrar gideceğiz tekrar bakılacak kilosuna, eğer hala içerde kilo alamıyosa dışarda daha iyi beslenecektir o yüzden de doğurturuz seni dedi. suni sancı verip normal deneyelim dedi ona da ben cesaret edemedim hiç iyi şeyler duymadım bu suni sancıyla doğum başlatmaya calısma hakkında. o yüzden sezaryen olcak gibi şuanda kuzum. kendi sancımın gelmesini bekleyebilsem ozaman kesin normal istiyodum ben de korkmama rağmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?