2010 Ekim Anneleri

kızlar yeni gelenler hoşgelmişler... bendeniz kaçar.. acık iş yapayım yoksa vakit geçmeyecek.. mahvoldum sırt ağrısından..

ben kacam tavuk alam nette elbet vardır sizden hayır yok vermediniz bir tarif
alcanız olsun :)
gör. kızlar

cnm plavin yaninami istiyosun yoksa sonradan plava kariştiracakmisin kariştiracaksa suda haşla tuzunada at...eğer yaninda servis yapicaksa tavuğun tuzunu pulbiberini reyhan varsa evinde reyhanin kat güzelce kariştir teflon tenceren varsa ona koy birazda yağ kat istersen yağin yerine çok az suda katabilirsin çok kısık ateşte pişir çok güzel oluyor izgaragibi oluyor ayyyyyyyyyyyyyy canim çektii...

slm kızlar ben geldim.bugün itibariyle izne de ayrıldım ohhhhh.dün temizliğim bitti.bugün ütülerim yapılıyo yıkanan halılarım da geldi.pazar günü de annem geliyo pek keyifliyim doğrusu.sizler ne alemdesiniz?

Selam canım hoşgeldin :) herşey tamam kuzum gelebilir diyorsun yani kaydirigubbakcemile2

Kızlar ben bugün çok tuhafım ya karnım ağrıyor belim ağrıyor midem bulanıyor afedersiniz ama yediklerimi de çıkarıyorum.

ayyy ne güzel.sezaryen mi olcaktı senin ki?ben normal doğum beklediğimden günü münü yok.allahıma emanetiz.

ya ben de aslında normal istiyordum ama bebeğin içerde kilo alımı yavaşlamış 3 haftada 300 gram almış sadece ve şuanda 2600 gram görünüyo. belki daha bile zayıftır. 2500 4000 arası normal sınırlarmış ve bizimki tam alt sınırda. yarın tekrar gideceğiz tekrar bakılacak kilosuna, eğer hala içerde kilo alamıyosa dışarda daha iyi beslenecektir o yüzden de doğurturuz seni dedi. suni sancı verip normal deneyelim dedi ona da ben cesaret edemedim hiç iyi şeyler duymadım bu suni sancıyla doğum başlatmaya calısma hakkında. o yüzden sezaryen olcak gibi şuanda kuzum. kendi sancımın gelmesini bekleyebilsem ozaman kesin normal istiyodum ben de korkmama rağmen

Kocamın yemeğini yaktım sempatiksalakcinni söylemesi ayıp nohut yapmıştım 2 tabak kadar kalınca yenmiyor eşim geç gelecek diye kendime koydum yerken baktım biraz sert gibi az daha pişireyim dedim kalanı ben yemeğe daldım mutfağa bi gittimki tencereye yapışmış nohutlar :))

hayırlısı olsun canım.allah sağlıkla sıhhatle göndersin meleğini de nasıl olursa olsun artık ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…