2010 Ekim Anneleri

tahammul edemedigin kimseyi cagırma yanına diolar heleki lohusa iken sütüne azık diolar bilmiyorum kimse olmucak bu gidisle degil kaldıramıcam kişi bende

of of ne zor işlermiş bunlar

onları hemşireler yapıyo diye biliyorum ben dur bi arayıp sorcam hastaneyii

kızlar pirinc pilavı üstü tavuk canım cekio ama yapmasını bilmiom bileniniz var mı?
düdüklüde yapıcam tavugu suyu ilede pilav pişircem dimi?

akşam ağiri olmuştu sabah karşi geçti daha olmadi şimdi tekrar oldu doğum sancisiyla alakasi varmidirki...

Öyle ağrılar bende de oluyor adet gibi ama bi süre sonra geçiyor..Doğum ağrıları belden kasıklara vururmuş ve düzenli olurmuş dakikalarla takip edilen ağrılar yani..Böyle değilse endişelenme..

ayy gün geçtikce ağırlaştıgımı hissediyorum ..Hemde en son sat benim :) bu göğüs altı kaburgalarda baskı rahatsızlık normalmi kızlar gün geçtikce değişik oluyor ınsan son ayy zormu geçicek ay akannehir

valla bana tek gebelikler çok kolay geliyo hayatım ya biz napalım ama var ya çok şükür minnoşlARIM beni hiçç üzmediler yaaaa.ben yatamıyorum geceleri dönemiyorum dahi oturukende:sinifsinif:

Öyle ağrılar bende de oluyor adet gibi ama bi süre sonra geçiyor..Doğum ağrıları belden kasıklara vururmuş ve düzenli olurmuş dakikalarla takip edilen ağrılar yani..Böyle değilse endişelenme..

yok cnm sadece adet ağirisi bellimden ve kalçamda ağiri yok yarin yine sabir çarşamba doktora gidicem zaten ...
bu arda oğlum hareket etmiyor demişsin benim kızımda etmiyor bugün çok yavaş yoruluyorlar garibanlarsempatiksalakcinni

kızlar pirinc pilavı üstü tavuk canım cekio ama yapmasını bilmiom bileniniz var mı?
düdüklüde yapıcam tavugu suyu ilede pilav pişircem dimi?

cnm bn tüm tavuğu teflon tencerede iki tarfını şöyle bir kızartıyorum haif sonra su eklyrm haşlıyorum yaklşık 45 1 saat kdr öyle bnde bgn tavuk yptım haşlam diğilde soslu bişizemuszemusacıktıkmı ne

okul yakın oldugu ıcın servısı yok yoksa verırıdmm yavrumu evet bı sekılde alısacak kucuk erkegımm ama ana yuregı ıste hep bugun cenem tıtredıı ama ona bellı etmedım

son iki haftadir sirtim agiriyor okadarda olsun son ay çok zor geçiyor demiştiler ben daha çok ağiri bekliyodum ama okadar degilmş oturup kalmamda okadar sorunda yok çok şükür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…