Bana erkek yardımcı olamaz gibi geliyor her dakika hemşireyide çağıramazsın özellikle sezeryan olanlarda tecrübeli biri lazım, normal olduğunda kendi işinizi görürsünüz zaten..
Takip et canım, gelip giden sancılar ve düzenli olması lazım, dakika tut böyleyse..
benim ağirilarim yine başladi gece gairmişti sabaha kadar adet agirisi gibi şimdi yine başladi ne yapmam lazim bilemiyorum ...
tahammul edemedigin kimseyi cagırma yanına diolar heleki lohusa iken sütüne azık diolar bilmiyorum kimse olmucak bu gidisle degil kaldıramıcam kişi bende
Teyzen hastaysa, onunla yapamam diyorsan o zaman biraz sıkıntılı olsada eşinle idare edersin artık canım ne yapıcan..Ama bebeği memeye tutturmak, sonra gazını almak,altını almak, gerekirse üzerini değiştirmek falan bu görevlerde eşini bekleyebilir ona göre :)
akşam ağiri olmuştu sabah karşi geçti daha olmadi şimdi tekrar oldu doğum sancisiyla alakasi varmidirki...
ayy gün geçtikce ağırlaştıgımı hissediyorum ..Hemde en son sat benim :) bu göğüs altı kaburgalarda baskı rahatsızlık normalmi kızlar gün geçtikce değişik oluyor ınsan son ayy zormu geçicek ay akannehir
bnde gldim
hoşgeldin canımm
Öyle ağrılar bende de oluyor adet gibi ama bi süre sonra geçiyor..Doğum ağrıları belden kasıklara vururmuş ve düzenli olurmuş dakikalarla takip edilen ağrılar yani..Böyle değilse endişelenme..
kızlar pirinc pilavı üstü tavuk canım cekio ama yapmasını bilmiom bileniniz var mı?
düdüklüde yapıcam tavugu suyu ilede pilav pişircem dimi?
h.g esengül maşallah 20 kişiyiz topikte
canım sadece oğlun gelince onu yalnız bıraktığın için üzüldüğünü çok belli etme.. yüz bulmasın.. neticede alışacak bi şekilde.. okul çok mu yakın.. servise felan verirsin olmazsa.. onlarda ateş pahasıymış ama..
canım özel hastane de özel oda da kalmayacak mısın? ikisi de kalsa olmuyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?