- 14 Eylül 2009
- 2.616
- 107
- 163
neyse ben yatıyorum arkadaslar,kendiniz dikkat edin..iyi geceler
aynı sekildeyim cnm,kendimi aşırı hantal hissediyorum ve yatınca bebek de aşırı hareketleniyo derin ve deliksiz uyku uyumuyorum uzun zamandır,bu da sinir sistemimi bozdu bazen ben de oturup aglıyorum yatakta..az kaldı cnm yapcak bişi yok sabredicez,o zaman da gece sık sık uyanıcaz orası da ayrı konu ama..yaaa geceleri kötü oluyorum çok. eğilemiyorum yatakta dönemiyorum, kalkınca bacaklarım tutlmuş sanki bikaç adım atmadan paytak yürüyorum. vs işte. hamilelik sendromundayım bikaç gecedir.
aynı sekildeyim cnm,kendimi aşırı hantal hissediyorum ve yatınca bebek de aşırı hareketleniyo derin ve deliksiz uyku uyumuyorum uzun zamandır,bu da sinir sistemimi bozdu bazen ben de oturup aglıyorum yatakta..az kaldı cnm yapcak bişi yok sabredicez,o zaman da gece sık sık uyanıcaz orası da ayrı konu ama..
ay o minicik ya :)) biraz da sinirliyiz sanırım :))cogu fotolarda büzmüş dudaklarını :))zaten ritanın oğluşunun fotolarını gördükçe biranönce doğurmak istiyorum artıkkkkkkkkkkkkk..........
sanırım son doguma sayılı gunlerınız kaldıgı ıcın ole oluo kızlar
iyi geceler canım,iyiyiz cok sükür aman yarabbim ne kadar az kalmıs?heyecanlı mısın?genel anestezi mi istiyosun?
İyi geceler kızlar
Nasılsınız?
Bugün dr.a gittik. Cuma gününe randevu verdi sezeryan için. 24 eylül
Çarşamba günüde gel planlamamızı yapalım dedi
Allah'tan hayırlısı
gunaydın kızlar bugun aksam gırerım belkı cunku erv mısafırlerın ıstılasına ugramıs vazıyette ....gelen gıden eksık olmuyor...yarın BUYUK GÜN mınık kızım buğlemı ınsLLAH SAGLIKLA KUCAGIMA ALACAM DUALRINIZ BEKLIYORUM COK HEYECANLIYIM VE korkuyorumda azcık:)aksam gıremezsem kı ınsallah vgırecem hepınız hakkınızı helal edın hepınızede tesekkur ederım :)mınık kızımın resımlerını facebooka eklerım
gunaydın kızlar bugun aksam gırerım belkı cunku erv mısafırlerın ıstılasına ugramıs vazıyette ....gelen gıden eksık olmuyor...yarın BUYUK GÜN mınık kızım buğlemı ınsLLAH SAGLIKLA KUCAGIMA ALACAM DUALRINIZ BEKLIYORUM COK HEYECANLIYIM VE korkuyorumda azcık:)aksam gıremezsem kı ınsallah vgırecem hepınız hakkınızı helal edın hepınızede tesekkur ederım :)mınık kızımın resımlerını facebooka eklerım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?