2010 Ekim Anneleri

kocam uyanacak şimdi ne yapıyorsun bilg başında diyecek bana. beraber yatmıştık ama uyku tutmadı geldim bende adamı uyutup... yatmadan bi posta ağladım bide beni teselli etti yazık. bilse bilg açardı:kedi:

yaaa geceleri kötü oluyorum çok. eğilemiyorum yatakta dönemiyorum, kalkınca bacaklarım tutlmuş sanki bikaç adım atmadan paytak yürüyorum. vs işte. hamilelik sendromundayım bikaç gecedir.

zaten ritanın oğluşunun fotolarını gördükçe biranönce doğurmak istiyorum artıkkkkkkkkkkkkk..........

yaaa geceleri kötü oluyorum çok. eğilemiyorum yatakta dönemiyorum, kalkınca bacaklarım tutlmuş sanki bikaç adım atmadan paytak yürüyorum. vs işte. hamilelik sendromundayım bikaç gecedir.
aynı sekildeyim cnm,kendimi aşırı hantal hissediyorum ve yatınca bebek de aşırı hareketleniyo derin ve deliksiz uyku uyumuyorum uzun zamandır,bu da sinir sistemimi bozdu bazen ben de oturup aglıyorum yatakta..az kaldı cnm yapcak bişi yok sabredicez,o zaman da gece sık sık uyanıcaz orası da ayrı konu ama..

haklısın artık uyku bize haram bi süreliğine:))) ama sabahları iyi uyuyorum. 10-11i buluyor uyanmam...

iyi geceler canım,iyiyiz cok sükür aman yarabbim ne kadar az kalmıs?heyecanlı mısın?genel anestezi mi istiyosun?

çok heyecanlandım
zaten dr. çıkışı eşim yavaş yavaş diye beni yavaşlattı
ben o heyecanla hastaneden koşarak çıkıyordum neredeyse ki haftalardır ağır vasıta gibiyim
genel anestezi değilde spinal ya da epidural düşünüyorum
benim hastanede daha çok spinal yapıyorlarmış
Hayırlısı bakalım

İyi geceler kızlar

Nasılsınız?

Bugün dr.a gittik. Cuma gününe randevu verdi sezeryan için. 24 eylül
Çarşamba günüde gel planlamamızı yapalım dedi

Allah'tan hayırlısı

canım tarihin belli olmuş hadi hayırlı olsunnn :)

kiloları nasıl şimdi minişlerin, yani görünen nasıl :)

gunaydın kızlar bugun aksam gırerım belkı cunku erv mısafırlerın ıstılasına ugramıs vazıyette ....gelen gıden eksık olmuyor...yarın BUYUK GÜN mınık kızım buğlemı ınsLLAH SAGLIKLA KUCAGIMA ALACAM DUALRINIZ BEKLIYORUM COK HEYECANLIYIM VE korkuyorumda azcık:)aksam gıremezsem kı ınsallah vgırecem hepınız hakkınızı helal edın hepınızede tesekkur ederım :)mınık kızımın resımlerını facebooka eklerım

Canım Allah kolay hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah korku bende bile var 2 hafta olmasına karşı ama heralde doğurduktan snr amannn korkucak ne varmış diycez inşallah :) Kendine iyi bak sende hakkını helal et bizimde varsa benden helal olsun :)
ben facede yokum ama kızlar buraya eklerse görürüm prensesi hayırlı dogumlar tatlım vereliniortakopuyorumnanaktan

demetcim hadi hayırlısıyla gidin gelin doğuma inşallah.

heyecan doruktadır sizde, inşallah rahatça geçersiniz her aşamadan.. biz de sana dua ederiz :)

selam kızlar
günaydın a.s.
demet sağlıcakla alırsın kuzucuğu inş kucağına
dualarım seninle
ya ritanın bebişinin resmini burayada koyun bzde görelim face yokki bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…