2010 Ekim Anneleri

Demet iyi doğumlar diliyorum. Umarım herşet sıkıntısız istediğiniz gibi olur! iyi haberlerini bekliyoruz :)

demtcim hayırlı olsun çook az kalmiş kızına kavuşmana sağlicakla al kucağina kızını cnm hastaneden nete girebilirsen kendi toparladiğinda resimlerini bekliyoruzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

demetçim sağlıkla hayırlısıyla inşallah kucağına alırsın buğlemi kucağına tez zamanda ayağa kalkarsın rahat geçirirsin inşallah doğumu heyecan ve korku biz de de var valla
hakkımız geçtiyse helal olsun sen de helal et demetçim

ben de facebookta yokum ama eminim bir melek kadar güzeldir kızın opuyorumnanaktan

Günaydın kızlar. maşallah hepinize...Ne güzel ya bu vakit hiç geçmeyecek gibiydi şimdi herkes birbir doğuruyor maşallah. Demetcim hayırlıısyla prensesni kollarına alırsın inşallah. Hepimiz duacıyız hepimize. Yavrunun resimlerine anca buradan bakabiliriz herhalde. Önemli olan siziyi olun da daha çok bakarız minişlere biz. Hakkımız varsa helal olsun sen de helal et. Çok öpüyoruz ikinizi de..Sen de doğmdan önce bize dua et, doğuma gidenin duası kabul olurmuş, ayrıca evlat sahibi olmak isteyenleri de unutmayalım kızlar..

Günaydın Demetcim, çok heyecanlı, duygulu anlar. çok az kaldı, utanmasam ağlarım da iş yerindeyim diye kasıyorum kendimi :) Allah yardımcınız olsun hayırlısıyla kurtulun kuzunu al kucağına bize de resim yolla bol bol inşallah, dualarımız, kalbimiz seninle sevgiler.....yerimseniben

günaydın kızlar,

temizlikci teyze gelcek diye erkenden kalktım, evi bi güzel toparladım..
kadıncagız karıştırmış ya, haftaya kaldı artık

İyi geceler kızlar

Nasılsınız?

Bugün dr.a gittik. Cuma gününe randevu verdi sezeryan için. 24 eylül
Çarşamba günüde gel planlamamızı yapalım dedi

Allah'tan hayırlısı

hadi hayırlısı canım, cok sevindim..
saglıkla bebişlerini kucagına alırsın inş.

aaa heyecanını tahmin edebiliyorum demeet, ne kadar yaklaştın maşallah..
sende sagılcakla kucagına al bebişini inş.. bizi haberdar edersin hemen :) inş cok güzel gecer canım..

dün gece uykum bir kaçtı kaçış o kaçış, uyandığımda kalçalarım da çok ağrıyodu, çok sinirlerim bozuldu bir türlü uyuyamadım, deliksiz saatlerce uyumak istiyorum ben senağlama çok mu şey istiyorum yaaa bıktım artık evde yarasa gibi dolanmaktan.

bende uzun zamandır dogru düzgün bi uyku uyuyamıyorum
bebişime bi kavuşayım yüzüstü serilcem yataga :) azcık daha sabır..

günaydın kızlar.sanırım uyuyamamak ortak problemimiz.uyku haram bana da.evin içinde yatak yatak dolanıyorum.artık hangisinde yorgun düşersem orda uyuyorum.o da sabah 8 e kadar en fazla.

evet ortak dert uyuyamamak ama ben dert etmiyorum valla ki uykuya düşkünüm 10 önce uyandığım görülmemiştir ama şimdi 4 gibi uyanıyorum kalkmıyorum yataktan 6.30 gibi kalkıyorum uyuyamıyoum 10.30 gibi gece uykum geliyor

slm kızlar

Demet allah kolaylık versin sana.Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin yavrunu dualarımız seninle .Allaha emanet ol ..inşallahh kolayca atlatırsın

hoşgeldiniz kızlar.yarın demetin doğumu var dimi.ne yapmış o gitmiş mi hastaneye haber var mı?ay çok heyecanlı bebişler geliyo artık.

evet ayrıldım canım
ama dün raporu vermedim diye gittim sağolsun idare derse girdirmedi ama salak hocanın biri girsene diyor nereye gireyim dedi 9 aylık oldum dedim tip tip baktı adam
bir hoca da neden geldin ben girerim sınıfa sen otur dedi öylesi de var yani

biliyosun bizim eğitim camiasında bazı tuhaf tipler olur.herkes en ii öğretmendir.başkasını beğenmek zor olur genelde.takma sen kafanı

takmıyorum derdi okuldan kaçmak ben derse girmediğimde toplantıya gittiğimde arkamdan söylenirdi bir gün kızdım ben burda olsam da siz de olacaksınız neden dert ediyorunuz dedim
adam veli toplantısı yapıyordu 3-4 ders veliler gelene kadar çocuklar bahçede oynuyor adam çay içiyordu benim ders 5-6 oluyordu toplantı 5 dk sürerdi vınnnn adam gitmiş
neyseki okulumda bir tane var diğerleri hep olumlu çok sevdiğim arkadaşlar

her iş yeri ortamında vardır öyle bir çıban (olmak zorundaymış gibi, hiç eksik olmazlar sağolsunlar) iğğğğ kötükedihüso

işte en çok da o tipler konuşur nedensedelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…