gunaydın kızlar bugun aksam gırerım belkı cunku erv mısafırlerın ıstılasına ugramıs vazıyette ....gelen gıden eksık olmuyor...yarın BUYUK GÜN mınık kızım buğlemı ınsLLAH SAGLIKLA KUCAGIMA ALACAM DUALRINIZ BEKLIYORUM COK HEYECANLIYIM VE korkuyorumda azcık:)aksam gıremezsem kı ınsallah vgırecem hepınız hakkınızı helal edın hepınızede tesekkur ederım :)mınık kızımın resımlerını facebooka eklerım
gunaydın kızlar bugun aksam gırerım belkı cunku erv mısafırlerın ıstılasına ugramıs vazıyette ....gelen gıden eksık olmuyor...yarın BUYUK GÜN mınık kızım buğlemı ınsLLAH SAGLIKLA KUCAGIMA ALACAM DUALRINIZ BEKLIYORUM COK HEYECANLIYIM VE korkuyorumda azcık:)aksam gıremezsem kı ınsallah vgırecem hepınız hakkınızı helal edın hepınızede tesekkur ederım :)mınık kızımın resımlerını facebooka eklerım
İyi geceler kızlar
Nasılsınız?
Bugün dr.a gittik. Cuma gününe randevu verdi sezeryan için. 24 eylül
Çarşamba günüde gel planlamamızı yapalım dedi
Allah'tan hayırlısı
dün gece uykum bir kaçtı kaçış o kaçış, uyandığımda kalçalarım da çok ağrıyodu, çok sinirlerim bozuldu bir türlü uyuyamadım, deliksiz saatlerce uyumak istiyorum ben senağlama çok mu şey istiyorum yaaa bıktım artık evde yarasa gibi dolanmaktan.
evet ayrıldım canım
ama dün raporu vermedim diye gittim sağolsun idare derse girdirmedi ama salak hocanın biri girsene diyor nereye gireyim dedi 9 aylık oldum dedim tip tip baktı adam
bir hoca da neden geldin ben girerim sınıfa sen otur dedi öylesi de var yani
takmıyorum derdi okuldan kaçmak ben derse girmediğimde toplantıya gittiğimde arkamdan söylenirdi bir gün kızdım ben burda olsam da siz de olacaksınız neden dert ediyorunuz dedim
adam veli toplantısı yapıyordu 3-4 ders veliler gelene kadar çocuklar bahçede oynuyor adam çay içiyordu benim ders 5-6 oluyordu toplantı 5 dk sürerdi vınnnn adam gitmiş
neyseki okulumda bir tane var diğerleri hep olumlu çok sevdiğim arkadaşlar
takmıyorum derdi okuldan kaçmak ben derse girmediğimde toplantıya gittiğimde arkamdan söylenirdi bir gün kızdım ben burda olsam da siz de olacaksınız neden dert ediyorunuz dedim
adam veli toplantısı yapıyordu 3-4 ders veliler gelene kadar çocuklar bahçede oynuyor adam çay içiyordu benim ders 5-6 oluyordu toplantı 5 dk sürerdi vınnnn adam gitmiş
neyseki okulumda bir tane var diğerleri hep olumlu çok sevdiğim arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?