2010 Ekim Anneleri

of ya temilik falanda bitince iş kalmadı sanki evdeçne yapcam ben böle.sıkılırım valla evde daral gelir.

Günaydın. Bende 2 hafta önce izne çıktım fakat hala işyerine geliyorum. Evde sıkıntıdan patlıyorum duramıyorum. Bebişim doğsa o zaman sıkılacak vaktim kalmayacak.

Ay bugun rüyamda sezeryana giriyordum ..sonra amelıyattan çıkıyorum..çok ağrım var diye sayılıklıyorum .Hemşirede diyorki 2 ağrı kesici yaptım hala ağrın var diyorsun :dilcikar: Sonra bebeğimi görüyorum sarışın yeşil gözlü bal gibi bişiydiii senağlama

canım hakkımız helal olsun sende bizlere helal et ..inş minik kızını saglıkla kucaklayacasın korkma .. akşamda gelirsin inş kib aeo ..:1hug:

hayır olsun rüyan canım bu aralar hep dogumdan bahsediyoruz yaa ondan garip şeyler görüyoz
bu arada günaydınnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrr
ritanın oglunun resmini nerde gördünüz

Geçen hafta doktora gittiğimde ilk defa yüzünü gördük. Normalde hiç göremiyorduk elleri ayakları ile kapatıyordu. Nasıl duygulandım inanamadım çok acayip bir duygu. Doğduğunda kucağıma aldığımda dayanamam ağlarım her halde diyorum.

Allahım isteyen herkeze yaşatsın bu duygularıı inşallahh :Saruboceq:
hayır olsun rüyan canım bu aralar hep dogumdan bahsediyoruz yaa ondan garip şeyler görüyoz
bu arada günaydınnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrr
ritanın oglunun resmini nerde gördünüz

günaydın cnm opuyorumnanaktan evet bilinç altına atıyoruz ondan herhal :)

batcım güzel haberler al inş bugün dr dan canım
crazy cim maşallah yavruna canım saglıkla gelsin inşş dünyaya

günaydın kızlar,uzun zamandır giremedim nete ama dünden beri okudum bitirdim geçmişi..maşallah herkes doğuruyo,darısı başımıza inşallah..
doğuranlara sağlık,mutluluk huzur versin rabbim,bebişlerini de Allah analı babalı büyütsün..
doktora gidenler de hayırlı haberlerle gelirler inşallahh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…