of ya temilik falanda bitince iş kalmadı sanki evdeçne yapcam ben böle.sıkılırım valla evde daral gelir.
Günaydın. Bende 2 hafta önce izne çıktım fakat hala işyerine geliyorum. Evde sıkıntıdan patlıyorum duramıyorum. Bebişim doğsa o zaman sıkılacak vaktim kalmayacak.
gunaydın kızlar bugun aksam gırerım belkı cunku erv mısafırlerın ıstılasına ugramıs vazıyette ....gelen gıden eksık olmuyor...yarın BUYUK GÜN mınık kızım buğlemı ınsLLAH SAGLIKLA KUCAGIMA ALACAM DUALRINIZ BEKLIYORUM COK HEYECANLIYIM VE korkuyorumda azcık:)aksam gıremezsem kı ınsallah vgırecem hepınız hakkınızı helal edın hepınızede tesekkur ederım :)mınık kızımın resımlerını facebooka eklerım
ay ne güzel temizliğin bitmiş en azından ben daha pazartesi alıcam kadını inşallah o güne kadar gelmez oğluşum biraz daha dursun :CüvCüv:
of ya temilik falanda bitince iş kalmadı sanki evdeçne yapcam ben böle.sıkılırım valla evde daral gelir.
Ay bugun rüyamda sezeryana giriyordum ..sonra amelıyattan çıkıyorum..çok ağrım var diye sayılıklıyorum .Hemşirede diyorki 2 ağrı kesici yaptım hala ağrın var diyorsun :dilcikar: Sonra bebeğimi görüyorum sarışın yeşil gözlü bal gibi bişiydiii senağlama
Ay bugun rüyamda sezeryana giriyordum ..sonra amelıyattan çıkıyorum..çok ağrım var diye sayılıklıyorum .Hemşirede diyorki 2 ağrı kesici yaptım hala ağrın var diyorsun :dilcikar: Sonra bebeğimi görüyorum sarışın yeşil gözlü bal gibi bişiydiii senağlama
Allahım isteyen herkeze yaşatsın bu duygularıı inşallahh :Saruboceq:Geçen hafta doktora gittiğimde ilk defa yüzünü gördük. Normalde hiç göremiyorduk elleri ayakları ile kapatıyordu. Nasıl duygulandım inanamadım çok acayip bir duygu. Doğduğunda kucağıma aldığımda dayanamam ağlarım her halde diyorum.
hayır olsun rüyan canım bu aralar hep dogumdan bahsediyoruz yaa ondan garip şeyler görüyoz
bu arada günaydınnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrr
ritanın oglunun resmini nerde gördünüz
dudum :) müzik aç son ses uzan tv karsıında keyif yappp..Bugunleri çok arıcazzz :)) dualar oku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?