2010 Ekim Anneleri

günaydın kızlar,
tutkular geçmiş olur inşallah canım..
crocusu hayırlı olsun hoş geldin canım..

tsk ederim canım hoşbuldukk

gunaydın kızlar. crocusu gosgeldın canım. tutkular kanama bende de olmustu ben de kullanıyorum progestan. bıde vajınal bı jel kullanıyorum korkma canım. begum05 sen de hosgeldın.

hoşbuldukk canımm

kızlar yaa bütün yaz koca göbüşle geçicek bizim şimdi ölemii =) sıcaklarda oyoyyy

yani Allah yardımcımız olsun en sıcak aylara son zamanlarımız gelecek kısmetsee

bende dün gittim benimkinede başta yok dedi sonra a şurda bir karaltı var dedii bu arada değerim 2281 nasıl göremedi anlamadımm

hayırlısı olsun canım .
Benim yaş 33 de 1. doğurmadan 2.nin derdine düştüm:roflol:

bendee 33 yaşındayım canımm

nevyascım canım bu arada bende kesemi gördüm
2 hafta sonrada kalp atışları için gidicem doktora
yaşımda 25 canım

selam canım benim günümde 7 ocak burada galiba ikimiz çok yakınız gün olarak hayırlısı olsun

Kızlar yeni listemiz nasıl olmuş..

çokk güsellll

bende de mide bulantısı falan yok ama kasıklarım çok kasılıo

benimde bulantım hiç yok ama sağ kasığımda içten bir batma gibi bişey var aradada seyiriyo gibi oluyor

bende iyiyim canım
insanın hemen doğuras geliyo dimi
dün eşime ay yarın olsada doğursam ben çok merak ediyorum bebeğimi dedim
zemuszemus

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
e_pack, 61esra, crocusu, karatasoz, osmak, sevgi_25
hepiniz hoşgeldiniz kızlar nasılsınız

cnm sen nie ticker yapmadın. sen ne kdrlıksın. kasık ağrıısnın olması gerekio sanırım içimiz genişlio kolay değil

vazgeçilmezim benim o :) artık bahanem de var yemek için ohh. kimseyle paylaşmak zorundada değilim 2 kişilik yiyorum çünkü :lepi:

slm kızlar sevgi t,cker yapıcam ama tam dr gebelik var desin o zaman
kızlar ben dün dr a gittim satım 7 ocak 10 şubatta idrada anında net çift çizgi çıktı kandada pozitif (değer bakmadılar) dünde dr agittim vaj.ult baktı önce bişey yok göremiyorum dedi eyvahedigeldismile sonra he şurda bir karaltı var ama bilmem ki kesmi dedi dış yada boş gebelik olabilir dedi sonra tahlil yaptık 2281 çıktı vaj.ult zor gözüken 2281 olurmu herkes fazla diyorr siz ne diyorsunuz sizin nasılsı pzt tekrar gel netleştirelim dedii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…