karnım kaskatı ama sancı falan yok :S
gel benm kayınpeder traktörü arattırmaz. arabayı öle sürüoki sanki katır arabası. langır lungurr :Straktöre falanmı binsem napsam.yakın köylerde vardır dedenin birine söliim. şöle beni kasasında bi tur attır die hahaha
nevyas sezeryan olucaktı 41 hafta olmuşdu... bnde cıkıyom ymk yıcem ıyı aksamlar:teytey:
merhaba kızlar nasılsınız?
5 inden beri kımler dogum yaptı gecmısı okuyamadım daha dogrusu vaktım kalmıyor bu yaramazdan :)
iyiz canım sen nasılsın..?bebiş nasıl..?ismi ne oldu..?
inşllhişallah bugun doğurursun amınnn işallah hayırlısyla a.s.
gel benm kayınpeder traktörü arattırmaz. arabayı öle sürüoki sanki katır arabası. langır lungurr :S
ben gidim az işlenim. bugun hiç hareket etmedim hantal hantal oturdumbide dün lavaboya tutunup çömelip kalktım. .
şu halimize bakın yaa neler yapıyoruz :))))
bugun bende kendi kendime yere çömelip kalktım sonrada kendime bir sürü güldüm :roflol:
gez bakalım baharcım bi umut belki bu gece gelir :)))))))))
dark lara62 kızlar siz doğuramadıktan sonra biz daha bekleriz herhalde
kızlar mrb
cansetsm gözün aydın rabbim saglıkla büyütmeni nasip etsin inşş
bende yarın sezeryan olucam ögleden sonra 4 gibi medical park ta hayırlısı ile sabahda tahliller için gidicem kib öptm dualarınız bekliyorum görüşürüzzz
selam kızlar bende 30/10/2010 da doğum yaptım anca yazabiliyorum biizm kuzulardan...sipinal sez.oldu ama ben mahfoldum her bünyr çok farklı demekki...ama şimdi gayet iyiyim...
bende öyle kaç kere wcye gidiyorum sayamadım.bi de acayip gaz sancısı var bende.
evet eyvahedigeldismile ben simdi 39 bitti 40ı dolduruyorum dimi
günaydınn bizz geldikk topiğe giremeyenleri şimdi anlıyorum ne tatlı bişeyy bu duygu ya uyurken bile ona bakmak istiyorsun darısı kucağına alacakların başına inşallahh
selamm kızlarr nasılsınızz ben çok karışığımm sabah gittim doktora suyum azmış 2 günüm var daha suyum 5 cm miş 5 cmin altına inerse ya suni sancı yada sezeryana alcam dedii akşam 4:30 da gitcz tekrar çok pis tırsmış durumdayım heebide sancımda yok napcamm bennn
kanyatcım gözünaydın tatlım a.s.
kızlar ben sezeryan olcam sanırım. dr. bugün ilk defa muayene etti çok moralim bozuldu. kendimi çok sıktımmmmmm. sanırım normal doğuramıcammm ben. zaten enfeksiyon olmuş. fitil verdi.
eşim işe gitti beni hastaneye kayınpederle kayınvalide götürdü. gerizekalı adam arabayı öle bi sürüoki çukura langır lungur girio, setin üzerinde uçuoz sanki. ben ofluom yinede anlamıo. en sonunda kaynanam napıon sen dedide öle yavaşladı biraz. zaten kaç saat oldu eşimde arayıp noldu die sormadı bileeee((
bahar da buradaymışşşşş altta görüyorum seniiiii kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?