2010 Ekim Anneleri

traktöre falanmı binsem napsam. yakın köylerde vardır dedenin birine söliim. şöle beni kasasında bi tur attır die hahaha

nevyas sezeryan olucaktı 41 hafta olmuşdu... bnde cıkıyom ymk yıcem ıyı aksamlar:teytey:

traktöre falanmı binsem napsam. yakın köylerde vardır dedenin birine söliim. şöle beni kasasında bi tur attır die hahaha
gel benm kayınpeder traktörü arattırmaz. arabayı öle sürüoki sanki katır arabası. langır lungurr :S

nevyas sezeryan olucaktı 41 hafta olmuşdu... bnde cıkıyom ymk yıcem ıyı aksamlar:teytey:

evvet hastaneden sonrada annesine geçicekti...
afiyet olsun canm. bende yatcam birazzz. herkese iyi akşamlar..................

merhaba kızlar nasılsınız?
5 inden beri kımler dogum yaptı gecmısı okuyamadım daha dogrusu vaktım kalmıyor bu yaramazdan :)

ay netim bi gidiyo zar zor geliyor sinir oldum. hava da yagmurlu kapalı icime kasvet cöktü vallahi...

dilekcim, birşey olmamasına sevindim canım. neden kastın kendini canııımm, korkma normal dogumun faydalarını düşün :) valla ben catı muaynesinde hiç kasmadım da korkmadım da gayet güzel gecmişti. rahat doğurursun demişti doktorum tabi benim oğluş doğmaya karar verirse )

bu arada kanyat'cım senin de oğluşunu gördümm 41 kere maşallahh ne kadar tatlı bir bebek öyle. darısı basımıza inşallah.

ben gidim az işlenim. bugun hiç hareket etmedim hantal hantal oturdum bide dün lavaboya tutunup çömelip kalktım. .

şu halimize bakın yaa neler yapıyoruz :))))
bugun bende kendi kendime yere çömelip kalktım sonrada kendime bir sürü güldüm :roflol:

şu halimize bakın yaa neler yapıyoruz :))))
bugun bende kendi kendime yere çömelip kalktım sonrada kendime bir sürü güldüm :roflol:

hahah ay giyindim çıkıodum yazdını gördüm koptum hakkat haa biri görse napıo bu lavaboyla der haha kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

gez bakalım baharcım bi umut belki bu gece gelir :)))))))))

gelmediiiiiiiiii

dark lara62 kızlar siz doğuramadıktan sonra biz daha bekleriz herhalde

herkes sırasını beklesin artık

hadi gözün aydın canım sağ salim kavuşursunu inşalah.

selam kızlar bende 30/10/2010 da doğum yaptım anca yazabiliyorum biizm kuzulardan...sipinal sez.oldu ama ben mahfoldum her bünyr çok farklı demekki...ama şimdi gayet iyiyim...

gözün aydın canım analı babalı büyüsün

bende öyle kaç kere wcye gidiyorum sayamadım.bi de acayip gaz sancısı var bende.

bendedeeeeee bilmiyorumkismile

evet eyvahedigeldismile ben simdi 39 bitti 40ı dolduruyorum dimi

efet yakında 40 devircez tık yok sıpalarda

günaydınn bizz geldikk topiğe giremeyenleri şimdi anlıyorum ne tatlı bişeyy bu duygu ya uyurken bile ona bakmak istiyorsun darısı kucağına alacakların başına inşallahh

amiiiinnn canım

ay hadi belki doğurursun kız biri doğurduğunda hep sıra bana gelmiş gibi hissediyom.

benim oğluşum kızlarrr :)) anlatılmaz yaşanır bi duyguu........

amaaannn yesinler yakışıklıyı pek bi can yakcak maşallah :) bu ekim bebişleri çokmu tatlı banamı öle geliyo kızlar yaa

kanyatcım gözünaydın tatlım a.s.

e packcim nasıl oldu kuzun

aaaa söleseydin kayınpedere valla ben kim olursa söylüyom yavaş gebeş var diye

bahar da buradaymışşşşş altta görüyorum seniiiii kaydirigubbakcemile3

burdayım kız napiim bekliom öleee işte oğlanda aşağı zorluyo ama yemezler artık inanmıyom ona :umursamaz:

bende dizi bakayım acık

üzülme şekerim bizde doğurmadık :)) suyun azalmış demek ay hadi hayırlısı.bende pazartesi gidiyim diyorum doğurmazsam eğer doktoru aradım pazar yokmuş olsa pazar gidicektim.
ama az önce garip ağrılarım oldu. aha dedim geliyor herhalde ama durdu :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…