selamlar.. :hulya::hulya:
facee oğluşunun resmini koymuş. kkya koymayın demişti o yüzden alıntı yapamıyoz canm. maşallah çok tatlı....
çok şükür canm. sen yine sık sık emzirmeye çalış. inşallah tamamen geçer en kısa zamanda a.s.
hb pingu nasılsın?
e-pack, nasıl geçiyor canım günlerin??
teşekkürler canım kızım çok bastırıyor basını asagıya bırden cıkıverıcek sanıyorum yarın son kontrolum var kan verıcem nst gırıcem doktorumuzla da son konusmamızı yapıcaz anestezı seklı ve kesın gun ıcın persembe veya cuma bakalım hangısını uygun gorucek cok heycanlıyım...opuyorumnanaktan
Çok sevindim canım, senin de az kaldı..
Biz normalciler böyle bekliyoruz işte, bakalım ne zaman doğurdum geldim yazacağız..
Allah yardımcın olsun tatlım, ayyy çok heyecanlı :))):1hug::1hug:
Çok sevindim canım, senin de az kaldı..
Biz normalciler böyle bekliyoruz işte, bakalım ne zaman doğurdum geldim yazacağız..
Allah yardımcın olsun tatlım, ayyy çok heyecanlı :))):1hug::1hug:
sizinki hiç belli olmaz bakarsın benden once dogurursun bakarsın senın haftan buyuk benden ben senden once dogururum kaydirigubbakcemile3
saglıklı olsun yavrularımız amaaan daha ne ısterız sen goguslerın ıcın bısey dusundun mu yara fılan olmasın dıye
bekle bekle basım döndu yaww 40+++ lara geldık
haklısın, belli olmaz bu işler :))
ben uzun süredir göğüs pedi kullanıyorum tatlım, kolostrum çok erken gelmeye başladı bende, damla damla gerçi ama.. bir de geçen yıl doğum yapan bir arkadaşım eczaneden bir krem almıştı, 2 günde geçirdi çatlayan yerleri demişti, bugün onun adını aldım, ondan koyacağım çantama.. bu da bitkisel bir kremmiş ve emzirmeden önce silmeye gerek yokmuş.. ismini yazarım istersen..
sen ne yapacaksın?
pingu aynı gün dogurcazz
canım ben cok kısıden duydum karbonatı pamukla goguslere surunce cok ıyı gelıyormus bırbırını tanımayan cok kısıden duyunca uygulamaya karar verdım onu kullanıcam bı de gogus pedım var benımkılerden daha süt gelmedı :) ıns süt konusunda sorun yasamayız yaaa
persembe mı dogurcan sen de =)
işte ben de bı denıycem ama baktım korumuyo krem alırım heraldeanladım tatlım, karbonatlı su bazısına iyi geliyormuş bazısını çatlatıyormuş diyorlar bazıları ayva çekirdeğini suda bekletip jelleşince sür diyor.. seçenek çok, bakalım hangisi iyi gelecek bize.. bilmiyorumkismile
selam kızlar nasılsınız
Dark tatlım nasıl gidiyor? ben geceye bir saat uyku depoliim dedim uyudum.
Aksam hiç olmasın istiom içim bunalıo nedense lohusalık depresyonumu acaba?
yeni hayata alısmaya calısmak mı? bilemiom
slm kızlar
nasılsınız
biizm sarılığıımız bugün gittiğimizde düşmüştü birazcık çok mutluyum inş böyle düşer salı gene gitcez bakalım
selam kızlar gırmeye çok vaktım olmuyo nete...kızımı 3o.09.2010 da kucagıma aldım şükürler olsun..bugun de göbegi düştü ikimide gayet iyiyiz artk ama sezeryan çok zormuş bunu anlamış oldum..bu arada kızım 3.900 56 santım dogdu..
Emmesinde hiç problem yaşamadım şükür dogumdan önce humana stıll kullandım çok faydalı tavsıye ederım gerçekten şimdi kaçıyorum kızım aglıyor çünkü.....
moondance, KK Pro Üyepinguu, simge_wxyz; ben yatıyorum kızlar, iyi geceler herkese..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?