2010 Ekim Anneleri

bende tek msn sı vardı o msn ıle face arattırdım ama farklı msn ıle kayıt olmus galıba ulasamadım cok merak ettım ısmı soyısmı ıle de arattım ama farklı kısıler cıktı msn acana kadar catlarım artık heralde kaydirigubbakcemile3

selam kızlar gırmeye çok vaktım olmuyo nete...kızımı 3o.09.2010 da kucagıma aldım şükürler olsun..bugun de göbegi düştü ikimide gayet iyiyiz artk ama sezeryan çok zormuş bunu anlamış oldum..bu arada kızım 3.900 56 santım dogdu..
Emmesinde hiç problem yaşamadım şükür dogumdan önce humana stıll kullandım çok faydalı tavsıye ederım gerçekten şimdi kaçıyorum kızım aglıyor çünkü.....

hb pingu nasılsın?

e-pack, nasıl geçiyor canım günlerin??

teşekkürler canım kızım çok bastırıyor basını asagıya bırden cıkıverıcek sanıyorum yarın son kontrolum var kan verıcem nst gırıcem doktorumuzla da son konusmamızı yapıcaz anestezı seklı ve kesın gun ıcın persembe veya cuma bakalım hangısını uygun gorucek cok heycanlıyım...opuyorumnanaktan

Çok sevindim canım, senin de az kaldı..

Biz normalciler böyle bekliyoruz işte, bakalım ne zaman doğurdum geldim yazacağız..
Allah yardımcın olsun tatlım, ayyy çok heyecanlı :))):1hug::1hug:

Çok sevindim canım, senin de az kaldı..

Biz normalciler böyle bekliyoruz işte, bakalım ne zaman doğurdum geldim yazacağız..
Allah yardımcın olsun tatlım, ayyy çok heyecanlı :))):1hug::1hug:

sizinki hiç belli olmaz bakarsın benden once dogurursun bakarsın senın haftan buyuk benden ben senden once dogururum kaydirigubbakcemile3
saglıklı olsun yavrularımız amaaan daha ne ısterız sen goguslerın ıcın bısey dusundun mu yara fılan olmasın dıye

haklısın, belli olmaz bu işler :))

ben uzun süredir göğüs pedi kullanıyorum tatlım, kolostrum çok erken gelmeye başladı bende, damla damla gerçi ama.. bir de geçen yıl doğum yapan bir arkadaşım eczaneden bir krem almıştı, 2 günde geçirdi çatlayan yerleri demişti, bugün onun adını aldım, ondan koyacağım çantama.. bu da bitkisel bir kremmiş ve emzirmeden önce silmeye gerek yokmuş.. ismini yazarım istersen..

sen ne yapacaksın?

canım ben cok kısıden duydum karbonatı pamukla goguslere surunce cok ıyı gelıyormus bırbırını tanımayan cok kısıden duyunca uygulamaya karar verdım onu kullanıcam bı de gogus pedım var benımkılerden daha süt gelmedı :) ıns süt konusunda sorun yasamayız yaaa
pingu aynı gün dogurcazz

persembe mı dogurcan sen de =)

anladım tatlım, karbonatlı su bazısına iyi geliyormuş bazısını çatlatıyormuş diyorlar bazıları ayva çekirdeğini suda bekletip jelleşince sür diyor.. seçenek çok, bakalım hangisi iyi gelecek bize.. bilmiyorumkismile

işte ben de bı denıycem ama baktım korumuyo krem alırım heralde

iyi gidiyor canım bekliyoruz bakalım sancı tutsun diye ama tık yok. siz nasılsınız oğluşun nasıl canım ?

slm kızlar
nasılsınız
biizm sarılığıımız bugün gittiğimizde düşmüştü birazcık çok mutluyum inş böyle düşer salı gene gitcez bakalım

gözün aydın canım daha da düşecek merak etme sen..

gecmis olsun canım , bebisine de masallah. darısı nbasımıza ins.

moondance, KK Pro Üyepinguu, simge_wxyz; ben yatıyorum kızlar, iyi geceler herkese..

iyi geceler cnmmm a.s.

gunaydınn kızlarrrr...bırazdann cıkıcamm allahın ıznıylee dualırını eksıkk etmeyınn nolurrr cokkk korkuorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…