2010 Ekim Anneleri

selam kızlar nasılsınız

Dark tatlım nasıl gidiyor? ben geceye bir saat uyku depoliim dedim uyudum.
Aksam hiç olmasın istiom içim bunalıo nedense lohusalık depresyonumu acaba?
yeni hayata alısmaya calısmak mı? bilemiom

selam kızlar...
kanyat maşallah tatlım...Allah analı babalı büyütsün..nevyasın oğlu da çok tatlı az önce gördüm...

hoşgeldin canım senin kuzu nasıl?nevyasın bebişi nerde?nerde gördün?

hoşbulduk tatlım..benim kuzu çok huysuz teyzesi..sürekli gazı var sürekli emmek istiyor..anlıcağın çok yoruyor beni ama şükür iyi ya...
face de gördüm tatlım..resmi koyradım ama nevyas tembih etmiş buraya koymayın diye(

selam kızlar benim dogum günü degişti 21 ekimden 14 ekime çekti drum o tarihe çok geç kalırız diyo ara ara sancım geliyo çünkü bikaç gündür giremiyodum pc bozuldu çünkü arkadaşın pcden girdim şimdide haber vereyim dedim görüşmek üzre çok öptüm iyi geceler

ama face de ben göremiyorum neyse Allah bağışlasın..bebişin emiyor sütün var ve sağlıklısınız ya canım çok şükür gerisini unutursun herhalde sevgiler ..

hayırlı olsun canım sağlıkla kavuş inşallah bebişine..

slm kızlar
nasılsınız
biizm sarılığıımız bugün gittiğimizde düşmüştü birazcık çok mutluyum inş böyle düşer salı gene gitcez bakalım

slm kızlar
nasılsınız
biizm sarılığıımız bugün gittiğimizde düşmüştü birazcık çok mutluyum inş böyle düşer salı gene gitcez bakalım

ne guzel canım gozunaydın yenıdoganlarda hep oluyormus takma kafanı dusuyor salı gunu gıttıgınde daha da mmutlu donersınız ıns
yapmış canım doğum...

durumu nasılmıs bebısı kendı :) hayırlı olsunnn

kızlar nevyası merak edıyorum haberı olann yok muuu
facee oğluşunun resmini koymuş. kkya koymayın demişti o yüzden alıntı yapamıyoz canm. maşallah çok tatlı....
slm kızlar
nasılsınız

çok şükür canm. sen yine sık sık emzirmeye çalış. inşallah tamamen geçer en kısa zamanda a.s.

ne guzel canım gozunaydın yenıdoganlarda hep oluyormus takma kafanı dusuyor salı gunu gıttıgınde daha da mmutlu donersınız ıns

durumu nasılmıs bebısı kendı :) hayırlı olsunnn

çok tşkler kızlaarr a.s.
sizlere tavsiyem doğurunca hemen süt gelmiyo
3 gün 3 öğün amma takviyesi yapın bence yoksa açlıktan sarılık olur bebekleriniz allah korusun ben bilemedim öyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…