2010 Ekim Anneleri

günaydın kızlar bende uzun suredır gıremedım
spinal sezeryan oldum tavsıye edrım bebegımı hemen emzırdım veee ılk ben gördum o mutluluk bambaska..humana stıll bende önerıyorum gaz problemı olmuo en azından..sımdılık maasallh oğlum sakın bir bebek gıbı görunuyor ınsallah öyle devam eder......

canım bende spınal oldum hıc korkma..bol bol sıvı al nescafe iç baş agrısı olmuo

gunaydınn kızlarrrr...bırazdann cıkıcamm allahın ıznıylee dualırını eksıkk etmeyınn nolurrr cokkk korkuorummm

Dualarım seninle canım allah yardımcın olsun...

günaydın canım. maşallahh oğluşuna ne güzel sakin bir bebekse :) inşallah hep öyle olur..

evet ya görüşemiyoruz :sinifsinif: iyiyim canım cok sukur. sen nasılsın var mı bir durum kaydirigubbakcemile3

evet ya görüşemiyoruz :sinifsinif: iyiyim canım cok sukur. sen nasılsın var mı bir durum kaydirigubbakcemile3

:)))

bi kaç gündür tetikte hissediyorum kendimi..
geceleri mide yanmasından da hiç uyuyamıyorum..
gaviscon elimde ayyaş gibi gezişimi bi görsen :))

bugün de sabahın 7sinde uyandım, halbuki 3 te uyanıktım hala..

az önce azıcık bi ıslaklık oldu, ödüm koptu ama pek bi şeye benzemiyo..boshayallersmile

sende durum nasıl tatlım?

kızlar ben dogurduumm ama cok acılarım varrrr epıduralı onermıyom cektıgım basagrısı tarıfı yokkk

kızlar ben dogurduumm ama cok acılarım varrrr epıduralı onermıyom cektıgım basagrısı tarıfı yokkk

canım gözünaydın Allah analı babalı büyütsün yavrunu inşallahh..
( dikiş acılarınmı çok canım ..allahım şifa versin bir an önce baş ağrılarını alsın inşallahhh

Dün gece uykusuzluk nedir ilk defa yaşadım:gitme: kendi kendime nazar değdirdim sanırım birönceki akşam çok uyumuştum.Ama dün aksam 5 sat sabaha kadar yatakta döndüm grip oldum hçbrşeyi yoktu akşam hapşırıkla başladı..Allahımmm bu hamilelilğimde 4 .grip oluşummm.antibiyotik içtim sabah 1 tane daha önceden vermişti dr ne yapım ilerlemesin diye içim dedim bal,limon,meyve ile inşallah geçirebilirimm :'( doğumada az kaldı sezeryana böyle hastamı gircem benmafoldumben mafoldumben başımda ağrıyorrr ((( eşime dr aratırım belkiii...son aylaer insallahh bebegımı etkılemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…