2010 Ekim Anneleri

doguramadık daha napalım normal beklıyoz bu gun kontrole gıttık oglum 3650 olmus dr pazartesı nts gelmesse carsamba nts sonrasına da bakıcakmısız agac olduk beklıye beklıye

napiyonuz :)) annemlerdeyim bende misafir geldi oturuyorum misafirlerle :)
ecrin dogurdun sanmıştım kız doğuramamışsın

[QUOTE=hdilekh;
net kötü bnm de bnde kahverengı akıntı var arada bı sancı var bakalım ne olucak bugun bol bol yurudum ama

sen nasılsın moral nasıl iyisindir işallah....a.s.

slmm kızlarr anca fırsat buldmmm....cooooooooooooooookk gusell bı duyguu wallaa spınqll olddmmm korktuguml kaldmm wallaa sakınn korkmayınnn ...

oglumm 51cm 3kg150grr ara ara gırerımmmyıne

slmm kızlarr anca fırsat buldmmm....cooooooooooooooookk gusell bı duyguu wallaa spınqll olddmmm korktuguml kaldmm wallaa sakınn korkmayınnn ...

hayırlı olsun masallah allah analı babalı buyutmeyı nasıb etsın darısı bızım basımıza işallah ...

hastanedemısın canımmm hayırlı olsunnnnnnn yavrucugunnn opuyorumnanaktan

forumda iyice bomboş oldu yaw doğum yapan gıdyo bızde tek kalıyoz böle lara da kesın doğum yaptı dunde bgnde hıc grmedı

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr cokkkk panıkteyım sımdı wc deydım peceteye sıldım akıntımla bırlıkte kahverengımsı hafıf bıseyler vardı kasılma ve bel agrım cok hafıf ne oluyorrr bu dogum baslamasın sakın ayyy daha 3 gun var yarın da pazar doktorumun telı de yok bırı bana bıseyler soylesınnnnn

pingu sakin ol tatlım...nişandır o..hemen doğurmassın sakin ol...ama gece boyunca sancıların olacak...benimde cumartesi gece nişanım geldi...pazar öğlen 12 de gittim doktora..öğlen 3 te doğum yaptım..ama hemen de olmayabilir..2- 3gün içinde de olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…