2010 Ekim Anneleri

eglenceliymiş :) hani ilki meme kanserini bilinçlendirmek anlamlıymısta canta cüzdan ne hayrı var pek anlam veremedim. yazam bari :)

eee artık cüzdanlarda kanser oldu yaaa onu anlatmak istio herhade
yada hırsızlar uğraşmasın eve girince ilk nereye bakcaklarını bilsinler diye olabilir :roflol::roflol:

ben geldim geçmişi okumadım daha nasılsınız annişler gene ve yine ve yenien doğuramadım hatta benim taktikler ters tepti çocuk aşaı bası yapıodu şimdi oda yok hahahah

merhaba kızlar bişiy sorcam..
faceden üye olduğunuz sayfa hangisi hani bebişleri görmekten söz ediyonuz.. bende oraya üye olmak istiyom..
kime teklif göndermem gerek

merhaba kızlar bişiy sorcam..
faceden üye olduğunuz sayfa hangisi hani bebişleri görmekten söz ediyonuz.. bende oraya üye olmak istiyom..
kime teklif göndermem gerek

canım facee arkadaş ara yazan yere k.k 2010 ekim anneleri yaz orda gruba katıl var ama nevyas onaylıodu oda nete giremiodur doğumdan sonra annesine gitcekti :S

canım facee arkadaş ara yazan yere k.k 2010 ekim anneleri yaz orda gruba katıl var ama nevyas onaylıodu oda nete giremiodur doğumdan sonra annesine gitcekti :S

tamam canım buldum.. guruba katıl diyim bende.. nevyas nete girdiğinde onaylar..

çok sağol bu aradaopuyorumnanaktan

merhaba arkadaslar bugün doktordaydık oglumu görmeye gıttık boyu 50cm kılo 3010gr olmus masallah suanda hersey yolundaymıs normal dogum ıstedıgım içinde bekleyecekmısız nstye de gırdım sancı çıktı zaten agrılarımda var 1-2 gündür hazırlıklı ol dedı haftaya kadar dogum olmazsa tekrar gel cumartesı nstye gıreceksın dedı egerkı herseye ragmen 27 ekıme kadar normal dogmazsa oglum 27 ekımden sonra sezeryana alırım dedı

maşallah bebişine

oh ne güzel sancı çıkıomuş. bende hiç tık yok :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…