anladım canım. allah yardıncın olsun. sağsalim kavuş bebişine inşallah
allah yardımcın olsun sağlıcakla kucağına al yavrunu inşallaahhh:Saruboceq:
inşalahhhh cnm:Saruboceq:
eglenceliymiş :) hani ilki meme kanserini bilinçlendirmek anlamlıymısta canta cüzdan ne hayrı var pek anlam veremedim. yazam bari :)
selam kızlar..bugün olumun yarı kıkın yaptık çok eğlencliydi..darısı başınıza...
ben geldim geçmişi okumadım daha nasılsınız annişler gene ve yine ve yenien doğuramadımhatta benim taktikler ters tepti çocuk aşaı bası yapıodu şimdi oda yok hahahah
maşallahhamin inşallahhh
:roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
saol canım..yarı kırkı deek istedim de anlamışsın:)))tek elle anca bu kqdar yazabiliyorum..diğer kolumda oğlum emiyor da:))
merhaba kızlar bişiy sorcam..
faceden üye olduğunuz sayfa hangisi hani bebişleri görmekten söz ediyonuz.. bende oraya üye olmak istiyom..
kime teklif göndermem gerek
o topik bekçisi oldum. çıkıım barii
canm sıkıldı
canım facee arkadaş ara yazan yere k.k 2010 ekim anneleri yaz orda gruba katıl var ama nevyas onaylıodu oda nete giremiodur doğumdan sonra annesine gitcekti :S
merhaba arkadaslar bugün doktordaydık oglumu görmeye gıttık boyu 50cm kılo 3010gr olmus masallahsuanda hersey yolundaymıs normal dogum ıstedıgım içinde bekleyecekmısız nstye de gırdım sancı çıktı zaten agrılarımda var 1-2 gündür hazırlıklı ol dedı haftaya kadar dogum olmazsa tekrar gel cumartesı nstye gıreceksın dedı egerkı herseye ragmen 27 ekıme kadar normal dogmazsa oglum 27 ekımden sonra sezeryana alırım dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?