2010 Ekim Anneleri

canım maşallah sana ve bebişine ....hayırlısı olsun günlerimiz aynı:_)

vay anasını kızlar ya, topik boş kalmııııışşş

doğumlar tamamlansın daha çoook konuşcak şeyimiz olcak :)

görüşürüz

kraft da uygun canım yahttp://urun.gittigidiyor.com/Kraft-Gogus-Pompasi-Elektrikli-Kargo-Bizden_W0QQidZZ29730590
bende medela ile kraft arasındayım..

ama sanırım bu konuda medela tek ya tum doktrlar bunu onerıyo bırde kraft bunu fason urettırıyordr ama medela ısvcrede uretılıyo

kızlar ben cok kotuyum halen en guzelı normel dogurmaya calısın epıdurl sezaryanı kesınlıkle onermıyorum herkese aynı etkı ypmazmıs ama bana cok yan etkı yaptıııı onu goz onunde bulundurunnn bugun tansıyonum cok dustu bayıldımkonusamadım dılımı yuttum kusuncaaa bıraz acıldımmm ama hem dıkıs acısı hemde kusmak berbar bısey esım cok korktuuu bnede korktum sabahtan berı aglıyorumm pıskolojım cok bozulduuu ALLAH hepınızeee yardım etsııınnn yaaa daha ne anlatayım ben bole bısey gormedımmmm

kızlar nst de sancı nsl bellı olyor

canım sancı orada çizgiler mesela düzgün ılerlıyor dıyelım sancı oldugu anda o çızgıler pık yapıyo yukarı dogru doktorunda anlıyo sancı durumunu ayrıca degerde yazıyo sanırım

Son düzenleme:

geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine..Allaha emanetiz artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…