2010 Ekim Anneleri

slm kızlar yine yeni yeniden :)
slm kızlar crazy den hbr varmı
sabah hastaneden yazmıştı giriorum diye ama sonra haber yok sanırım. 10daydı sez.
ben hala evdeim doktor yrn sabah gel dedi sancı yuk
allah iyiliğini versin. doğurdun sandık gece doğurda gör bakalım heheehe
pingu doğurmuş kızlar biraz zor geçmiş doğumu
henüz bebeği getirmemişler yanına
çok şükür canm umarım ciddi bişe yoktur.
bebek çocuk doktorunun yanındaymış
daha getirmediler dedi
allah allah niye getirmemişler umarım rutin kontroldür.

nişan olabilir cnm. sen son hazırlıklarını yap heran tetikte ol yakın zamanda tabi bu 1 2 günüde bulabilir bebişin kollarında olur inşallah :Saruboceq:

hangi zeytinden istion cnm siyahmı yeşilmi msj at bana ben anneme sorim sana cevap yazim.

ben geldimmmmmmm nefise sudemle beraber:)))))
ecrin canim avatarimdan kayd edip resmini ekleyebilirsin kizimin

nişan olabilir cnm. sen son hazırlıklarını yap heran tetikte ol yakın zamanda tabi bu 1 2 günüde bulabilir bebişin kollarında olur inşallah :Saruboceq:

öyle belirgin bi sancım yok ama.acaba üsütmeden kaynaklı akıntı olabilirmi diye kendimi sakinleştiriyorum.aksamdan beri iş yapıyom aniden gidersem die kaydirigubbakcemile3

hllb cani mcok tskler amin insallahhhhhh
insallah sizde kolayca atlatin.benim cok zor gecti.13 de sezeryana girdim.ancak 13.41 de kizim cikti.
14 .20 de benim dikis islemin bitti.cok uzun sürdü.ameliyat esnasinda kan deri alitina sizmis.vajinamin üstü kan topladi yumruk gibi sisti.hem üst karin bölgem hem alt bölgesi.suan mos mor.yürümek oturup kalkmak daha zor durumdayim.otururken kaldirmaya adam lazim.yoksa oturdugum yerde kaliyorum(

gecmış olsun cnm inşallh cok cbuk atlatırsın allah yardımcın olsun
bebegın de hayırlı ugurlu olsun saglıklı sıhatlı buyut unsallah

bununla gecmiş olsun canım.herkesin bir olmuyo işte.kiminin cok rahat geçiyo kiminin aksilikler cıkıyo.kızın iyi ya ona şükür.sanada allah acil şifalar verir inş.

gecmış olsun cnm inşallh cok cbuk atlatırsın allah yardımcın olsun
bebegın de hayırlı ugurlu olsun saglıklı sıhatlı buyut unsallah

bununla gecmiş olsun canım.herkesin bir olmuyo işte.kiminin cok rahat geçiyo kiminin aksilikler cıkıyo.kızın iyi ya ona şükür.sanada allah acil şifalar verir inş.

cok sag olun kizlar evet bebegim sükür saglikli cok güzel bir duygu rabbim sizin yavrulariniza saglicakla kavusmayi nasip etsin insallah.
ilk aglama sesini duydum bende basladim onla beraber hickiriklarla aglamaya.bakmaya koklamaya doyamiyorsunuz.gecenin kacinda uyansanizda rahatlikla kalkip bebekle ilginelim saatlerce o masum yüzünü seyretmeye doymuyorsunuz.

bugün kışlıkları indirip yazlıkları kaldırdık.tabi ben kıyafetlerimi gördükçe ağladım durdum yaaaa

feyzacım bu arada hem hayırlı olsun hemde geçmiş olsun canım.bizler hala beklemedeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…