sabah hastaneden yazmıştı giriorum diye ama sonra haber yok sanırım. 10daydı sez.slm kızlar crazy den hbr varmı
allah iyiliğini versin. doğurdun sandıkben hala evdeimdoktor yrn sabah gel dedi sancı yuk
çok şükür canm umarım ciddi bişe yoktur.pingu doğurmuş kızlar biraz zor geçmiş doğumu
henüz bebeği getirmemişler yanına
allah allah niye getirmemişler umarım rutin kontroldür.bebek çocuk doktorunun yanındaymış
daha getirmediler dedi
selam kızlar benimde dün akşam kahverengili akıntım geldi ama aksam sancım falan yoktu sabah az az kasılmam vardı az öncede tuvalete gittiğimde baya koyu kıvamlı pembe akıntı gelmiş.nişan olabilirmi acaba fikriniz varmı kızlar..
rutin kontrol kızlar ancak getirirler
ecrınece bısı sorcaktım konumuzla hıc alakalı dgl ama demssın ya annnem zeytın toplamaya gttı dıye ya bende zeytın alıp kurmak ıstyorumda acaba sen bılıyormusun nsl yapmalıyım uygunsan cvp yazabılırmısın
nişan olabilir cnm. sen son hazırlıklarını yap heran tetikte ol yakın zamanda tabi bu 1 2 günüde bulabilir bebişin kollarında olur inşallah :Saruboceq:
ben geldimmmmmmm nefise sudemle beraber:)))))
ecrin canim avatarimdan kayd edip resmini ekleyebilirsin kizimin
hllb cani mcok tskler amin insallahhhhhh
insallah sizde kolayca atlatin.benim cok zor gecti.13 de sezeryana girdim.ancak 13.41 de kizim cikti.
14 .20 de benim dikis islemin bitti.cok uzun sürdü.ameliyat esnasinda kan deri alitina sizmis.vajinamin üstü kan topladi yumruk gibi sisti.hem üst karin bölgem hem alt bölgesi.suan mos mor.yürümek oturup kalkmak daha zor durumdayim.otururken kaldirmaya adam lazim.yoksa oturdugum yerde kaliyorum(
hllb cani mcok tskler amin insallahhhhhh
insallah sizde kolayca atlatin.benim cok zor gecti.13 de sezeryana girdim.ancak 13.41 de kizim cikti.
14 .20 de benim dikis islemin bitti.cok uzun sürdü.ameliyat esnasinda kan deri alitina sizmis.vajinamin üstü kan topladi yumruk gibi sisti.hem üst karin bölgem hem alt bölgesi.suan mos mor.yürümek oturup kalkmak daha zor durumdayim.otururken kaldirmaya adam lazim.yoksa oturdugum yerde kaliyorum(
gecmış olsun cnm inşallh cok cbuk atlatırsın allah yardımcın olsun
bebegın de hayırlı ugurlu olsun saglıklı sıhatlı buyut unsallah
bununla gecmiş olsun canım.herkesin bir olmuyo işte.kiminin cok rahat geçiyo kiminin aksilikler cıkıyo.kızın iyi ya ona şükür.sanada allah acil şifalar verir inş.
crazy de doğurmuş msj atmıştı bana
bugün kışlıkları indirip yazlıkları kaldırdık.tabi ben kıyafetlerimi gördükçe ağladım durdum yaaaa
crazy de doğurmuş msj atmıştı bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?