pike senin nişanın gelmişmiydi dogumdan önce...
gel kuşum gezeriz beraber belki doğururuz bile hehehe :))
benimkide bugün evdeydi ama tüm gün uyudu ellemedim. sonra uyanınca gittik artık yürüdükçe ağrım oldu gibi ama şuan tık yok :)
ritaaaaa
bişey sorcam :) bebişin ağzına bişey sürdünüz mü siz doğunca, nar suyu falan?
bir de yarı 40'ı nasıl kutladınız merak ettim
hdilekh, ben de çok az çıkabiliyorum dışarı, ev kuşu olduk iyice :)
bebekle çıkmak da zor iş, önce bayaaa bi hazırlanıyorsun, bebeğin yedekleri, dış giysisi falan. sonra çıkıyosun ha uyandı ha uyanacak derdi :) gezdiğinden de bişey anlamıyo insan
bundan böyle alışmak lazım evde olmaya
kızlar ya bi de ben deli gibi düşünmeye başladım şimdi, ben bu minik kızımı bırakıp nasıl işe giderimmmm
iyi akşamlar kızlar ben geldim aldım kızımı çok şükür kucağıma evimizdeyiz şiimdi
iyi akşamlar kızlar ben geldim aldım kızımı çok şükür kucağıma evimizdeyiz şiimdi
evde olmayı seven birisiyim ama hiç çıkmamakta zor oluyo. ayyy ya bebişim doğsa baride onu sevsem koklasam vakit geçse :CüvCüv:
o iş mevzusu bendede var. ocakın 10u gibi doğum iznim bitio ücretsiz izin almak içinde şuan durumumuz müsait değil. az önce bi topiğe baktım işe başlayacklar die. ağladım valla. sanki içimi okuyup sordun bu soruyu. kaynanam bakcak oğluma yabancıdan iyidir elbet ama nede olsa kafa yapıları farklı nasıl olcak bilmiom. eski adetleri uygulamaya falan kalkarsa çıldırırım:S of yaaa keşke doğum izni 6 ay falan olsa doğumdan sonra :çok üzgünüm:
ben de bugün oturdum ağladım
doktorum izne erken ayırdı beni, kasım sonuna bitecek yasal izin
ben de kayınvalideme bırakmak istemiorum, bırakmıcam yani. off neyse sonra düşünürüz..
hayırlısıyla alın siz de bebişleri kucağınıza inş..
napalım artık yapcaz bişiler bende kaynanama bırakmak istemiom ya neyse.
doğsunda sağsalim onun için herşeyi yaparım. annelik işteee :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?