2010 Ekim Anneleri

doğuruyonuz topluca kıslar :)

pinguunun da bebişi hayırlı olsun :)
mervam senin de :)
2 kişi daha vardı sanırım, onların daaa :)

ecrineceee sen doğuruyooon benden sölemesi, geceye gelir senin kız :)

pike senin nişanın gelmişmiydi dogumdan önce...

evet canım, ilk nişandan 17 saat sonra doğurdum ben :)

baharçelik küçük kaza için geçmiş olsun canım, senin minişin kafayı iyice dayamış anlaşılan :)

benim de doğumdan sonra al takımın kaslarında yavşama oldu, sıkıp bırakırken gevşeklik var gibi biraz, inşallah geçer bakalım :)

kocişle gezdik gezdikkkk bir sürü yürüdümmm :)))

yarın doktora gidicez :ecrin_bebek:

baharcım gecmis olsun canım. bende de bugün oldu kendi kendime cok güldüm o halime tutamadım resmen allahtan evdeydim kaydirigubbakcemile3

offf offff nerdeyse 1 haftadır evden çıkmıorum bi kere kına gecesine bi kerede hastaneye gittim o kadar :S eşim çalışmaya başladı. p.tesi tatili. bende yarın geziim dicem ama adama acırım çok yorgun oluyo :S
dark benide gezdir ya... :;(

gel kuşum gezeriz beraber belki doğururuz bile hehehe :))

benimkide bugün evdeydi ama tüm gün uyudu ellemedim. sonra uyanınca gittik artık yürüdükçe ağrım oldu gibi ama şuan tık yok :)

Son düzenleme:
gel kuşum gezeriz beraber belki doğururuz bile hehehe :))

benimkide bugün evdeydi ama tüm gün uyudu ellemedim. sonra uyanınca gittik artık yürüdükçe ağrım oldu gibi ama şuan tık yok :)

aman bu ağrılar bizi kandırıp duruo. benm ilk defa bugün sancım oldu. yalancısıymış...
belki ben geliyorum hazırlanınnn dio küçük piıtırcığım sırnaşık şey

ritaaaaa

bişey sorcam :) bebişin ağzına bişey sürdünüz mü siz doğunca, nar suyu falan?

bir de yarı 40'ı nasıl kutladınız merak ettim

hdilekh, ben de çok az çıkabiliyorum dışarı, ev kuşu olduk iyice :)
bebekle çıkmak da zor iş, önce bayaaa bi hazırlanıyorsun, bebeğin yedekleri, dış giysisi falan. sonra çıkıyosun ha uyandı ha uyanacak derdi :) gezdiğinden de bişey anlamıyo insan

bundan böyle alışmak lazım evde olmaya

kızlar ya bi de ben deli gibi düşünmeye başladım şimdi, ben bu minik kızımı bırakıp nasıl işe giderimmmm

evde olmayı seven birisiyim ama hiç çıkmamakta zor oluyo. ayyy ya bebişim doğsa baride onu sevsem koklasam vakit geçse :CüvCüv:

o iş mevzusu bendede var. ocakın 10u gibi doğum iznim bitio ücretsiz izin almak içinde şuan durumumuz müsait değil. az önce bi topiğe baktım işe başlayacklar die. ağladım valla. sanki içimi okuyup sordun bu soruyu. kaynanam bakcak oğluma yabancıdan iyidir elbet ama nede olsa kafa yapıları farklı nasıl olcak bilmiom. eski adetleri uygulamaya falan kalkarsa çıldırırım:S of yaaa keşke doğum izni 6 ay falan olsa doğumdan sonra :çok üzgünüm:

iyi akşamlar kızlar ben geldim aldım kızımı çok şükür kucağıma evimizdeyiz şiimdi

hayırlı olsun canııım

ben de bugün oturdum ağladım

doktorum izne erken ayırdı beni, kasım sonuna bitecek yasal izin
ben de kayınvalideme bırakmak istemiorum, bırakmıcam yani. off neyse sonra düşünürüz..

hayırlısıyla alın siz de bebişleri kucağınıza inş..

napalım artık yapcaz bişiler bende kaynanama bırakmak istemiom ya neyse.
doğsunda sağsalim onun için herşeyi yaparım. annelik işteee :teselli:

napalım artık yapcaz bişiler bende kaynanama bırakmak istemiom ya neyse.
doğsunda sağsalim onun için herşeyi yaparım. annelik işteee :teselli:

öyle yapcaz napalım..

az daha sabredin, çok güzel bir duygu çook. azıcık kaldı kavuşmanıza :)

pike gitmiş sanırım ben yazayım yine de okur bir ara...
ben narı ertesi gün sürdüm ağzına...hastane de yoktu yanımızda...
pek faydası yok valla oğlum oldukça gazlı:)))
yarı 20sinde 40 tane taş topladık...bir kovanın içine biraz çiçek(alerjisi olmasın diye)bir tesbih(imanlı olsun)biraz gül suyu(güzel koksun) ve 40 taşı sayarak attık...oğlumu o suyla yıkadık...hayılı uğurlu evlat ol diye dua attik son suyu dökerken...
sonra o suyun bir kısmıyla ben de yıkanıp abdest aldım....
sonra oğlumun ve benim üstümüzden şıkardığımız kıyafetler makina da yıkandı...çok yakında kuzenimiz var oraya gittik...kuzenim bize yumurta verdi..(sağlıklı sıhhatli olsun çoluğu çocuğu olsun diyeymiş)bir de un verdi..unu eve gelirken arabadan uçurduk...
işte böyle tatlım..aslında dinimizde yok tabi kii...şamanizm den gelen adet ve gelenekler bunlar...ama zevkliydi...eksik olsun istemedim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…