2010 Ekim Anneleri

darısı başınıza kızlar ben hala beklemedeyim sancı var ama düzenli değil çokta dğeil napsamki.

bu arada suya meryem suresi okuoduk dime doğum kolay olsun die.

ahhhhh kuzummmmmmmmmmmm
cok gecmiş olsunnn
cektiğin acılar gunahlara kefaret olsun inş.

darısı başınıza kızlar ben hala beklemedeyim sancı var ama düzenli değil çokta dğeil napsamki.

bu arada suya meryem suresi okuoduk dime doğum kolay olsun die.

takma sancına canım.hiç gelmicek bekledikçe.kaderimizi bekleyelim artık.meryem suresi okunuyo die biliyorum ben sudan haberim yok şekerim

saol canım allah analı babalı büyütsün inşallah kuzunu hastaneden memnun kalmana sevindim eğer bana ücret konusunda bilgi verirsen özelden sevinirim tabi bebişten vaktın olursa öpüyorum canım tekrar gözün aydın.

canım benim yaa çok üzüldüm ama biraz sabır geçicek inşallah bak kızın kollarında ne mutlu :)

slmm kızlarr anca fırsat buldmmm....cooooooooooooooookk gusell bı duyguu wallaa spınqll olddmmm korktuguml kaldmm wallaa sakınn korkmayınnn ...

oglumm 51cm 3kg150grr ara ara gırerımmmyıne

gözün aydın canım geçmiş olsun bebişimizede maşallah ayrıca :)

canım gözün aydın maşallah bebişimize de sana da

maşallah kuzuya gökçecim çok tatlı sanada geçmiş olsun

canım gzöün aydın neyseki atlatmışsınız çok çok geçmiş olsun.

nişandır o canım hadi bakalım belki sende doğurursun :)

kızlar bende de henüz tık yok. yarın dr a gidicem artık almasını isticem suni sancı yada sezeryan nasıl olursa bugün başıma gelen bir olayı anlatayım size ;
kocişle gayet ciddi televizyon izliyoruz. (laf aramızda azıcık aramız açık kendisinin dün beni bırakıp getmesi sebebiyle) neyse şaka programı var ona bakıyoruz adamın biri düştü. ben ilk önce gayet normal bir güldüm. sonra bir daha,bir daha derken baktım katılıcak gibi oluyorum. susamıyorum bir türlü. gözlerimden yaşlar geliyo. bu arada zaten hiç durmayan çişim bir anda paçalarımdan aşağı akmazmı:kedi:. ben tabi felç. delikafadulden kociş şaşkın şaşkın bakıyor. :sm_confused: delirdi dermişcesine. delikafadulden sonra wc ye gidiyorum apar topar. bu defa ağlamak ve gülmek arasında bocalarken kendimi duşa atıyorum korkuyla. sanırım ben doğuramamaktan kafayı sıyırdım.-tatlicadiarzu- bir an önce doğurmam lazım.

canım işallah kolay bı doğum olur senın ıcın nezman gelıcegı bellı değıl 24 saat engec 48 saat ıcınde gerceklısecektır yarın sabha gıdıcen ya bu aksam 8 den snra hıc bısey yeme ama bol bol süt iç su iç sna lağzım olucak güç niyetine ve yemek yemezsen lavma yapmazlar meryem süresi nebe süresi bol bol ayetel kursi oku canım bizde sana okuyup gönderiyoruz ağrısız işallah kolay gecer bnde sabahdan beri temızlık yapa yapa bı hal oldum yarın bnmde son kontrol var bakalım nedıcek
hakkımızda hayırlısı işallah.

bişey sorcm lohusa şekeri aldınızmı? bnde bırazdan aktara gıdıcem alcam annem tutdurdu gelene dağıtırız diye ...

--------------------------------------------------------------------------------

ecrinece
canım işallah kolay bı doğum olur senın ıcın nezman gelıcegı bellı değıl 24 saat engec 48 saat ıcınde gerceklısecektır yarın sabha gıdıcen ya bu aksam 8 den snra hıc bısey yeme ama bol bol süt iç su iç sna lağzım olucak güç niyetine ve yemek yemezsen lavma yapmazlar meryem süresi nebe süresi bol bol ayetel kursi oku canım bizde sana okuyup gönderiyoruz ağrısız işallah kolay gecer bnde sabahdan beri temızlık yapa yapa bı hal oldum yarın bnmde son kontrol var bakalım nedıcek
hakkımızda hayırlısı işallah.

bişey sorcm lohusa şekeri aldınızmı? bnde bırazdan aktara gıdıcem alcam annem tutdurdu gelene dağıtırız diye ...

ben geldimmmmmmm nefise sudemle beraber:)))))
ecrin canim avatarimdan kayd edip resmini ekleyebilirsin kizimin

canım çok geçmiş olsun neyseki kuzun kollarında ve sağlıklı gözünüz aydın.

sağol cnm. ah sağsalim bi kuzuma kavuşsaydım.

ececim az kaldı kuzuna kavuşmaya sabır canım. :teselli:

benim gibi çok hareket edersen gelir nişanın

canım çok geçmiş olsun neyseki kuzun kollarında ve sağlıklı gözünüz aydın.

ececim az kaldı kuzuna kavuşmaya sabır canım. :teselli:

ay inşllh cnm da öle çok bi sancım yok. gece 3 ten sonra başlar belki.

AAA 2-3 gün içinde gelir o zaman bebiş.öyle duydum ben.

opuyorumnanaktan
kızlar allaha emanet olun bnde cıkıyorum....anneme gıdıcem
bn gelene kadar doğurmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…