aglama cnm ya bebegın dogsun hepsı gıder merak etme kgyu sorun etme önemlı olan meleklerımız
hllb cani mcok tskler amin insallahhhhhh
insallah sizde kolayca atlatin.benim cok zor gecti.13 de sezeryana girdim.ancak 13.41 de kizim cikti.
14 .20 de benim dikis islemin bitti.cok uzun sürdü.ameliyat esnasinda kan deri alitina sizmis.vajinamin üstü kan topladi yumruk gibi sisti.hem üst karin bölgem hem alt bölgesi.suan mos mor.yürümek oturup kalkmak daha zor durumdayim.otururken kaldirmaya adam lazim.yoksa oturdugum yerde kaliyorum(
darısı başınıza kızlarben hala beklemedeyim sancı var ama düzenli değil çokta dğeil napsamki.
bu arada suya meryem suresi okuoduk dime doğum kolay olsun die.
bugün kışlıkları indirip yazlıkları kaldırdık.tabi ben kıyafetlerimi gördükçe ağladım durdum yaaaa
takma sancına canım.hiç gelmicek bekledikçe.kaderimizi bekleyelim artık.meryem suresi okunuyo die biliyorum ben sudan haberim yok şekerim
cnm benim nişanım geldi gece 3 ten beri beklemedeyim ama düzenli bi sancı yok henüz.
cnm benim nişanım geldi gece 3 ten beri beklemedeyim ama düzenli bi sancı yok henüz.
anacım seninkide pek heyecanlı olmus yaaaaa insallah durulur bu saatten sonra
gözünadyın cnm
hdi hayırlı doğpumların olur inş
ben kçar kızlar kzım uyandı
sanırım pc yi açtıpımı gördü
saol canım kusura bakma görmedim, hiic gecmişe bakamadım..
kızımda bende iyiyiz cok sükür.. hastanede personalide cok iyi, hic endisen olmasın..
ben kontrole gitmiştim arzu hanım acıklık var geri dönme dedi, ertesi sabah 6 da yattım hastaneye, kücük bi odaydı, wc ortak kullanılıyodu, degişsin istedim doluymuş boşalınca degiştirelim dediler.. sancılarımı o odada cektim, anestezi uzmanı ebeler dr'lar cok ilgilendiler.. yatakta suyum geldi, midem bulandı 2 kere cıkardım falan cok igrencti, hic yasamadıgın seyleri yasıyosun, insan utanıyo tabi, ama onlar cok alısmıslar, hemen rahatlatıyolar seni.. ebeler hemşireler temizlikciler herkes cok iyi, dogumdan sonra suit odaya gecirdiler, wc-banyo icinde, eşimde yanımda kaldı..
arzu hanım sezeryandayken benim dogum başladı, esin hanım girdi önce sasırdım ama o an ona takılmadım, kim olursa olsun bi an önce dogurtsun istedim :))
sonradan arzu hanım odama gelip ameliyatta oldugunu falan acıkladı, durumumu falan sordu..
benim biraz zor oldu dogum, önce epidural istemedim, sonra olsun dedigimdede kan degerlerime tekrar bakıldı, önceden burun ameliyatı olmustum ve kanamam durmamıstı onu söylemiştim, o yüzden anestezi uzmanı epidurale karar vermek icin 1,5 saatte cıkan bi tahlil daha istedi, o zamana kadarda 8cm acılmıstı zaten.. sancım varken epidural oldum ve bana pek etki etmedi, 2 kere dozunu artırdılar falan filan derken dogurdum :))
bence gayet iyiydi hastane hic endişen olmasın..
sende saglıkla bebegini kucagına alırsın inş canım..
kolayca dogurursun inş..
kızlar ben cok kotuyum halen en guzelı normel dogurmaya calısın epıdurl sezaryanı kesınlıkle onermıyorum herkese aynı etkı ypmazmıs ama bana cok yan etkı yaptıııı onu goz onunde bulundurunnn bugun tansıyonum cok dustu bayıldımkonusamadım dılımı yuttum kusuncaaa bıraz acıldımmm ama hem dıkıs acısı hemde kusmak berbar bısey esım cok korktuuu bnede korktum sabahtan berı aglıyorumm pıskolojım cok bozulduuu ALLAH hepınızeee yardım etsııınnn yaaa daha ne anlatayım ben bole bısey gormedımmmm
slmm kızlarr anca fırsat buldmmm....cooooooooooooooookk gusell bı duyguu wallaa spınqll olddmmm korktuguml kaldmm wallaa sakınn korkmayınnn ...
oglumm 51cm 3kg150grr ara ara gırerımmmyıne
slm kızlar.benimde salı sezeryan günüydü.pztden yattım hastaneye.nstye bağladılar.sancın başlamış dediler ve acilen sezeryana aldılar.ve saat 21.30da oğlum oldu spinal sezeryanla.52 cm boyunda ve 3830 gr.sakın korkmayın çok güzeldi.sonrasında baş ağrım oldu biraz o kadar.eeeeeeeeeee anne olmak kolay değil.şimdi daha iyiyim.allah hepinize nasip etsin inşallah...
kızlar mrb cuma günü sezeryanla kızım dünyaya geld dogum hikayemizi sonra anlatırız.. gökçe naz ve ben iyiyiz çok şükür avatardaki reesim kızım görün diye bıraktım rabbim herkese nasp etsin saglıkla kucaklamayı inşş darısı bekleyen arakdaşlarıma olsun inşş kib
01.10.2010 gunu dogum yaptım kızlar ama mahfoldum. sunı sancı fılan oldurduler benı. ama normal olmadı sezaryene aldılar. haber veremedım cunku ıdrar enfeksıyonu ve sarılık oldu kaan. 4 gun kuvezdeydık dun cıktık.
selam kızlar benimde dün akşam kahverengili akıntım geldi ama aksam sancım falan yoktu sabah az az kasılmam vardı az öncede tuvalete gittiğimde baya koyu kıvamlı pembe akıntı gelmiş.nişan olabilirmi acaba fikriniz varmı kızlar..
ben geldimmmmmmm nefise sudemle beraber:)))))
ecrin canim avatarimdan kayd edip resmini ekleyebilirsin kizimin
hllb cani mcok tskler amin insallahhhhhh
insallah sizde kolayca atlatin.benim cok zor gecti.13 de sezeryana girdim.ancak 13.41 de kizim cikti.
14 .20 de benim dikis islemin bitti.cok uzun sürdü.ameliyat esnasinda kan deri alitina sizmis.vajinamin üstü kan topladi yumruk gibi sisti.hem üst karin bölgem hem alt bölgesi.suan mos mor.yürümek oturup kalkmak daha zor durumdayim.otururken kaldirmaya adam lazim.yoksa oturdugum yerde kaliyorum(
sağol cnm. ah sağsalim bi kuzuma kavuşsaydım.
benim gibi çok hareket edersen gelir nişanın--------------------------------------------------------------------------------
ecrinece
canım işallah kolay bı doğum olur senın ıcın nezman gelıcegı bellı değıl 24 saat engec 48 saat ıcınde gerceklısecektır yarın sabha gıdıcen ya bu aksam 8 den snra hıc bısey yeme ama bol bol süt iç su iç sna lağzım olucak güç niyetine ve yemek yemezsen lavma yapmazlar meryem süresi nebe süresi bol bol ayetel kursi oku canım bizde sana okuyup gönderiyoruz ağrısız işallah kolay gecer bnde sabahdan beri temızlık yapa yapa bı hal oldum yarın bnmde son kontrol var bakalım nedıcek
hakkımızda hayırlısı işallah.
bişey sorcm lohusa şekeri aldınızmı?bnde bırazdan aktara gıdıcem alcam annem tutdurdu gelene dağıtırız diye ...
canım çok geçmiş olsun neyseki kuzun kollarında ve sağlıklı gözünüz aydın.
ececim az kaldı kuzuna kavuşmaya sabır canım. :teselli:
AAA 2-3 gün içinde gelir o zaman bebiş.öyle duydum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?