2010 Ekim Anneleri

son 10 gun ama hcbr dgm belırtım yokm neden kı ya
benmde hiç yoktu bugün ilk defa biraz sancı hissettim :S günlerimiz aynı
bazen canım dgrmakta ıstemıyo ya üfffffffffffffffffffff valla coks ıkıldım ya
aynen yaa bende sıkıldım. herkes kucağına aldı darısı bize....
ogluma ozan ısmını dusunuyoruz alternatıfler varmı yaaaaaaaaaaaaaaa

ozan güzel bi isim bence ismiyle yaşasın.

sagol dilek valla ne bıleyım ya cıdden son ay cok sıkıcı ya artık normal ınsanlar gıbı gıyınmek gezmek ıstyrum ya

sagol dilek valla ne bıleyım ya cıdden son ay cok sıkıcı ya artık normal ınsanlar gıbı gıyınmek gezmek ıstyrum ya

karnım kocaman oldu. zor oturup kalkıom bende. hoş doğum yapınca hemen eski halimize dönemicez ama ben kendime inanıyorum veririm kiloları... bende kendimi kötü hissediyorum. herkes giyinip süslenip salınıo. of offfff

ben 12 kg aldım zaten cok zayıftım hamılelıgmın basında sanırım cok kılom kalmaz

ben geldimm.hala doğuramadım belirti bile yokkkk.eşim demin sarsıyo karnımı çık 1.5 saatin kaldı dio.10.10.2010 için.o bile sabırsızlanmaya başladı

benneyaptımki
ben geldimm.hala doğuramadım belirti bile yokkkk.eşim demin sarsıyo karnımı çık 1.5 saatin kaldı dio.10.10.2010 için.o bile sabırsızlanmaya başladı

hosgeldin kader arkadasımm artık 10.10'da gecti :))))))

benneyaptımki

hosgeldin kader arkadasımm artık 10.10'da gecti :))))))

he valla kaderdaşım.yine yok yine yok.bugün bi ağladım dark sorma.ondan sonra içim rahatladı başımın ağrısı falanda geçti.demek ki patlamışım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…