2010 Ekim Anneleri

dark tubaa hangi hastaneye gıdıyosunuz?ikinizde aynı hastaneye ne gusel ya...:dance:

fatmacım aynı hastane ve doktorumuzda aynıydı doktorumuz kaza gecirdi 10gündür yok

çakmak erdem hastanesine gidiyoruz canım

sana da yetişir inş..
bana da çok güvenme:) dün akşam çok ütüm vardı yaptım sonra da yürüyüşe çıktık eşimle. normalde 1-2 saat yürüsem bile yorulmuyordum. dün akşam bi tempolu yürüyeyim dedim belki kasılma olur inş diye:) anaaam hakketen işe yaradı. yolda yürüyemez hale geldim aha dedim herelde tamamdır bu gece gelecek:) alt tarafıma sık sık sızılar giriyordu. kasılmalar düzenli gibiydi:) 2-3 saat sürdü sonra geçti gece çok rahat geçti:)

evet yarın gelmeden arayın ayağının üstüne basabilirse gelecek dedi. ama hafta sonu yok. nöbeti de yok dedi.

ay insallah yarın orada olur ben gidicem nst günüm yarın. eşim gördügünde de yürüyormuş yolda, eşimi bekliyorum kontrole geldim demiş.

aman senin daha vaktin var kız acele etme bekle doktorumuz gelsin öyle aman aman. ben simdi kara kara dusunuyorum allahtan ayşe hanım imdadıma yetişti. oda cok kalabalık olmasa tam 2bucuk saat bekledik

vardır bundada bı hayır :) nazar değdi doktorunuza işallah ikinizede yetişir ...

hafta sonu olmasa da olur beni yarın bir görsün de birşey desin ona güveniyorum ben yönlendirir ayşe hanıma felan.

selamplatin kız bugunde seni aklımdan gecirdim nerede bu kız yoksa dogummu yaptı dedim :)

doğum ücreti nasıl arkadaslar erdem hastanesınde bnde doktorumdan memnunum ....hastane cok içime sinmiyo ne yazıkkı.

ben aslında hafta sonu gidecektim ama gelebilir dediler. arayacağım ordaysa yarın gideceğiz inş.
ama anlamadığım bişey var ya şimdi 20 gün önce doktoruma rutin aylık kontrole gittiğimde kontrol parası ödedim 11 12 gün sonra gel nst çektir dedi. muayene ücreti ödemeyeceksin dedi. gittim funda hanım ordaydı sadece nst ödedim sonucu gösterdim. gönderiyordu beni:) usg ile bakmayacak mısınız dedim istersen suyuna bakalım dedi. kilosuna boyuna bi de suyuna baktı. başı aşağıda ama tam inmemiş dedi. ( drumuz gibi ayrıntılı bi şeklde eli yüzü vs demedi tabi:)) )
şimdi anlamadığım şu ben şimdi gittiğimde direk nst e mi gireceğim yoksa muayeneye mi? muayene girişi yapıp ücret ödeyecek miyim bilgi vermedi ah Adalet hanımcığım aaaaaah nerdesin be bre:gitme:

selamplatin kız bugunde seni aklımdan gecirdim nerede bu kız yoksa dogummu yaptı dedim :)

:))
yok be hayatım, bekliyorum hala..
benim içimden de sen pazar doğuracaksın diye geçmişti ama tutturamadım..

ben de bekliyorum, hala gelişme yok (

var mı bu hafta doğuran, annem burada yalnız bırakmayayım diye giremiyorum hiç..

Şimdi gittiginde muayne ücreti ve nst ücreti ödemen lazım canım. bize de 10gün sonra nst gir demişti kaza geçirdi malum işte nst ücreti ödedik özlem hanım baktı sonuca. beni muayne bile etmedi düşün bebegin suyuna bile bakmadı sen iyi akıl edip demişsin bakın diye. sonra özlem hanım haftaya gel tekrar nst gir dedi. bir hafta sonra gittim tekrar nst ücreti ve muayne ücreti ödedim ayse hanım baktı herseyimize. simdi yarın gittigimde sadece nst ücreti ödücem ayse hanım oradaysa ona baktırıcam suyuna vs. belki adalet hanımda gelmiş olursa oda herseyine bakar.

saol dark bayagı uygunmuş yaw ama bna uzak kalıyo ne yazıkkı
dudu dan hbr getrdınmı rita :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…