2010 Ekim Anneleri

canım 9 ay bizde ilişkiden hiç sakınmadık ama 6.aydan sonra korunuyorduk erken doğum riskine karşı.. doktor korunun dememişti.. hala da demedi.. ama yine de dediğin gibi bi ariyim ne olur ne olmaz..

canım 9 ay bizde ilişkiden hiç sakınmadık ama 6.aydan sonra korunuyorduk erken doğum riskine karşı.. doktor korunun dememişti.. hala da demedi.. ama yine de dediğin gibi bi ariyim ne olur ne olmaz..

tabı tabı bu saatten snr hıc ters bı durum cıkmasın hıcbırımızde işalla.. hayırlısıyla dogur kurtul bakalım:)

şu ıkı gundur canım cok sıkılıyo artık evde ne yapcagımı sasırdım yamoralimde bozuluyo hmn bunalıma grdım ya bi tuhafım arkadaslar doğumdan snrada devam etmez işallah....

kızlar selam nasılsınız?

uzun zamandır ilk kez kızım beşiğinde uyudu, ama yine mıkırdanıyo her an uyanabilir. ben de fırsat bu fırsat foruma bi bakayım dedim

sürekli kucakta olmak istiyo o yüzden tuvalete bile zor gidiyorum yemeğimi bile zor yiyorum, o yüzden foruma da ne zamandır telefondan şöyle bi bakabiliyorum. herkes iyidir inşallah

iyiyiz cok şukur forum ıyıce boşaldı sızlerde doğum yapınca kımse kalmadı bzde beklıyoruz....
darısı bızım basımıza allah analı babalı buyutsun ...ilk kırk gun zor gercekten bızım kızda bı dpğsaydı nasıl olucak bakalım hayırlısıyla ...
a.s.

dudu dan hbr alırsanız hbr verın arkadaslar merak ediyoruz.dilekdende hbr yok ....

baya doğuran oldu di mi doğru ben çok takip edemedim. darısı başınıza canım hakkaten sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişleri inşallah

ilk günler hele baya zor acemilik de varsa ama sonrasında alışıveriyosun :))

ewet cok az kısı kaldı bızımde canımız sıkılıyo beklemekten....dududa doğma gtti hbr yok daha dilekte gelmedı 2 gundur bu kızlarda kesın doğum yaptı .
dark ın gunu bttı beklıyo...
hakkımızda hayırlısı işallah...a.s.

inşallah kolaycacık sağlıkla doğuruverirsiniz :Saruboceq:

benim minnoş uyandı kuzum ben kaçıyorum. öpüyorum çok görüşürüzzz :)

tuba selam sende doguramadın demek hala bizim veletler doktorumuzu bekliyor sanırım:))

selam dark evet sanırım öyle:)
şimdi hastaneyi aradım dr umuz hala gelmemiş(
yarın arayın dediler ayağının üstüne basabilirse gelecek dediler haftasonu kesin yok dediler. pazartesi başlayacak dediler

Salı günü eşim yolda görmüş adalet hanımı hastanenin orada. demişki, neredesiniz yetim gibi kaldık biz,günümüz doldu böyle böyle.. demiş ki rahatsızım,zaten topallıyormuş ayağında sorun varmış. ayşe hanıma yada zeynep yeşim hanıma gidin benim yolladıgımı söyleyin bebegin suyuna baksınlar,nst baglansınlar. hersey normalse biz 1 hafta daha bekliyoruz demiş. neyse gittik ayşe hanıma sağolsun cok ilgilendi, suyumuz azalmıştı ama nst sonuclarımız iyiymiş bekleyelim dedi adalet hanımda oraya not düşmüş zaten normal dogumu gayet güzel yapabilir diye. insan alıştıgı yüzü arıyor biliyorum dedi, günde 3 litre su içersen belki doktorunu bekler dedi, bende beklemezse artık siz yaptırırsınız doğumu dedim. ablamında doktoruydu cunku ablamda vardı yanımızda. ablam da dedi, siz cok yogun oluyorsunuz diye ben adalet hanıma gitmesini istedim simdi oda olmayınca, size güvendigim icin size getirdim baska bir doktora götürmedim dedi. tamam ben yaptırırım dedi cep numarasına varana kadar verdi sagolsun. 3günde bir nst girceksin dedi kontrol edicez dedi. adalet hanım ne zaman gelir ddim. çarşamba bekliyorduk ama ortopedi doktoru izin vermemiş calısmasına dedi :sinifsinif:

evet hala iyileşmemiş((( ama yine de ikimizede yetişecek gibi görünüyorolumunekankayizsmile

doktorcugumuza nazar degdi sanırım tam da dogum zamanında olacak iş degil
yarın gidicem nst icin bi umut belki gelmiştir diyordum ama demek yokmuş yine... insallah ayse hanım oradadır da ona gösteririm nst sonucunu.

benim su iyice azalmazsa pazartesiye kadar durabilirsem bana yetişir belki ama sana kesin yetişir canım.

insan gördüğü yüzü arıyor gerçektende.. ana son on gün mutlaka ben bakmalıyım çatı muayenesi yapacağım demişti ama kendisi kayıp:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…