Ama Porttakal doktoruna ara sor tabı de benım doktorum asıl korunmasız yapılması gerektıgını soyledı. 9 aydır ılıskımız hıc yasaklanmadı ama hep korunmamız gerekıodu bana dedıgı sey 20 ekımden sonra korunmayı bırakın oldu.. tabı sen bılırsın acılman varmıs bıraz belkı enfeksıyon rıskı fln olabılır bu durumda sen bı sor doktoruna cnm..
kızlar artık ruyamda doğum yapıorum ya :
canım 9 ay bizde ilişkiden hiç sakınmadık ama 6.aydan sonra korunuyorduk erken doğum riskine karşı.. doktor korunun dememişti.. hala da demedi.. ama yine de dediğin gibi bi ariyim ne olur ne olmaz..
kızlar selam nasılsınız?
uzun zamandır ilk kez kızım beşiğinde uyudu, ama yine mıkırdanıyo her an uyanabilir. ben de fırsat bu fırsat foruma bi bakayım dedim
sürekli kucakta olmak istiyo o yüzden tuvalete bile zor gidiyorum yemeğimi bile zor yiyorum, o yüzden foruma da ne zamandır telefondan şöyle bi bakabiliyorum. herkes iyidir inşallah
iyiyiz cok şukur forum ıyıce boşaldı sızlerde doğum yapınca kımse kalmadı bzde beklıyoruz....
darısı bızım basımıza allah analı babalı buyutsun ...ilk kırk gun zor gercekten bızım kızda bı dpğsaydı nasıl olucak bakalım hayırlısıyla ...
a.s.
baya doğuran oldu di mi doğru ben çok takip edemedim. darısı başınıza canım hakkaten sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişleri inşallah
ilk günler hele baya zor acemilik de varsa ama sonrasında alışıveriyosun :))
ewet cok az kısı kaldı bızımde canımız sıkılıyo beklemekten....dududa doğma gtti hbr yok daha dilekte gelmedı 2 gundur bu kızlarda kesın doğum yaptı .
dark ın gunu bttı beklıyo...
hakkımızda hayırlısı işallah...a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?