:))
yok be hayatım, bekliyorum hala..
benim içimden de sen pazar doğuracaksın diye geçmişti ama tutturamadım..
ben de bekliyorum, hala gelişme yok(
var mı bu hafta doğuran, annem burada yalnız bırakmayayım diye giremiyorum hiç..
aman senin daha vaktin var kız acele etme bekle doktorumuz gelsin öyle aman aman. ben simdi kara kara dusunuyorum allahtan ayşe hanım imdadıma yetişti. oda cok kalabalık olmasa tam 2bucuk saat bekledik
vardır bundada bı hayır :) nazar değdi doktorunuza işallah ikinizede yetişir ...
selam kızlar..a.s.
yok canım doğuramadım henüz zaten herkez rüyasında görüyor beni doğum yapmıs oluyormuşum ama bir türlü doğuramadım delikafadulden
dün gece sancılandım,kasılmalarım coktu. sabah kalktıgımda masallah bir seyim yoktu :)))
hayırlısı olsun hakkımızda senin daha var gunune benim doldu
Şimdi gittiginde muayne ücreti ve nst ücreti ödemen lazım canım. bize de 10gün sonra nst gir demişti kaza geçirdi malum işte nst ücreti ödedik özlem hanım baktı sonuca. beni muayne bile etmedi düşün bebegin suyuna bile bakmadı sen iyi akıl edip demişsin bakın diye. sonra özlem hanım haftaya gel tekrar nst gir dedi. bir hafta sonra gittim tekrar nst ücreti ve muayne ücreti ödedim ayse hanım baktı herseyimize. simdi yarın gittigimde sadece nst ücreti ödücem ayse hanım oradaysa ona baktırıcam suyuna vs. belki adalet hanımda gelmiş olursa oda herseyine bakar.
yok canım doğuramadım henüz zaten herkez rüyasında görüyor beni doğum yapmıs oluyormuşum ama bir türlü doğuramadım delikafadulden
dün gece sancılandım,kasılmalarım coktu. sabah kalktıgımda masallah bir seyim yoktu :)))
hayırlısı olsun hakkımızda senin daha var gunune benim doldu
nasılsın canım kızın nasıl
2 gecelık sabahlıklı bıde pıjama takımı koydum şansada hava bozdu
hala doğurmamış..eşi aradı şimdi beni...açılma çok yavaşmış...dua edin kızlar...garibim 3 gündür hastane de...
selam crazy
hoşgeldiiiiin
hala doğurmamış..eşi aradı şimdi beni...açılma çok yavaşmış...dua edin kızlar...garibim 3 gündür hastane de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?