2010 Ekim Anneleri

yok canım doğuramadım henüz zaten herkez rüyasında görüyor beni doğum yapmıs oluyormuşum ama bir türlü doğuramadım delikafadulden
dün gece sancılandım,kasılmalarım coktu. sabah kalktıgımda masallah bir seyim yoktu :)))
hayırlısı olsun hakkımızda senin daha var gunune benim doldu

Ecrin,bitter,bahar,doğurdu dududa hastanedeydi 2gündür ama haberim yok doğumu oldumu bilmiyorum

tuba bende aradım simdi hastaneyi, adalet hanımı sordum sabah arayın belli degil sabah belli olur dediler.
ayse hanım oradaymış yarın neyseki :)

aman senin daha vaktin var kız acele etme bekle doktorumuz gelsin öyle aman aman. ben simdi kara kara dusunuyorum allahtan ayşe hanım imdadıma yetişti. oda cok kalabalık olmasa tam 2bucuk saat bekledik

evet ya ayşe hanım çok kalabalık malesef...
ya bi yandan kızım a kavuşmak istiyorum ama bi yandan da dr umuz çok iyi şimdiye kadar ona gittik o doğurtsun istiyorum. tavsiye versin vs istiyorum. diğer dr sadece bol bol yürü dedi

vardır bundada bı hayır :) nazar değdi doktorunuza işallah ikinizede yetişir ...

inş canım. sağolasın. inş hepimiz de iyi bi dr iyi bi hastaneye denk geliriz

selam kızlar..a.s.

selaaaaamopuyorumnanaktan

kızlar duduyu aradım sabah annesiyle konuştum..10 gibi doğumhaneye almışlardı açılma hala 4cmmiş..sanırım suni sancı verecekler...az önce aradım meşgule verdiler..demekki yoğunlar...doğmuş olabilir hadi inşallah...

:))
seninki bence doktorunuzu bekliyo, akıllı çocuk :))

ben anneme bakıp geleyim, yalnız kaldı.. pc açık arada yazarım yine..

öpüyorum hepinizi..

sağol canım.
evet ya söylemesem bakmayacakti ama sen geldin aklıma gittiğinde adalet hanım çatı muayensi bile yapmıştı ücret ödemeden. iyi bi dr du ama ben dr umu istiyorum:))))
dr umun eli yüzü kaburgaları vs diye her defasında ayrıntısıyla göstermesini özledim:sinifsinif:

dünkü kasılmalar ve vajinaya vuran sancılar geldiğinde doğum sancısını azıcık da olsa yaşadım:))

bayağı zor oldu ya dudunun işallah sağ salım kucagına alır acılmıyo rahmı galıba sunı sancda acmazsa sezeryan olur ne yazıkkı hakkında hayırlısı olur işallah ....

hala doğurmamış..eşi aradı şimdi beni...açılma çok yavaşmış...dua edin kızlar...garibim 3 gündür hastane de...

dark ben birazdan hastaneyi tekrar arayacağım. ayşe hanımın nöbeti var mı diye soracağım. eşimin işi dolayısıyla biz genelde cumartesi bazen de akşam gidiyorduk nöbetteyken daha sakin oralar.
nst e eşim bile girmişti yanımda oturdu 10 gün önce akşam gittiğimde

Son düzenleme:
hala doğurmamış..eşi aradı şimdi beni...açılma çok yavaşmış...dua edin kızlar...garibim 3 gündür hastane de...

yazık ya işallah bıran önce hayırlısıyla doğurur bi 8 cm olaydı valla bnde burda onunla doğuruyom o zora grdıkce allah hepımızın yardımcısı olsun.

yazik ya 3 gündür niye bekletiyorlarmiski.bizim burda bakti acilma olmuyor sezeryan ederler.niye cektiriyorlarki??rabbim yardim etsin insallahh

kizlar benim kiz cok gazli ya korktugum basima geldi
gece hic uyumadi karnimda yatirdim.simdide dalip dalip kalkiyor kas kati kesiliyor
siz neler yapiyorsunuz gaz sancisi ceken bebeginize??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…