Yok be portakalcım olsa bak ben doğurmuş olurdum günüm de bitti artık kaydirigubbakcemile3
doktor'un saydığı şeyler şunlardı, asansörle en üst kata çık ve merdiven in, yürü, ve sık cinsel ilişkide bulunun. bunlar doğumu başlatır dedi. cinsel ilişki dışında herseyi denedim vallahi. bu halimle de ilişki deneyemem korkuyorum zaten.
benim doktorda ne güzel işte dedi, herseyini tamamlamış olucak tam bir yetişkin bebek olucak,doğunca bas bas bagırıcak dedi.yandım yani anlayacağınız nasıl başa cıkıcam bilmem :))) sezeryanla olanlar kucuk doğdukları için, doğdukları zaman da hep uyurlarmış.
Sağolasın portakal ..seninde artık son haftalar bugün yarın gelirr seninde az kaldı biraz daha sabredin ne mutlu size normal doğum yapıcaksınız allahın izniyledua edin tatlım hamile hamile.. doğuralım artık yaa..
günaydın ades..
günaydın dark.. ya bende sıkıldım artık.. her gece doğuruyom sanıyom ama her sabah ben yine eski ben.. bildiğin yöntem var mı tatlım.. açılmayı artırıcı felan..
günaydın balsurat.. hayırlı uğurlu olsun tatlım.. ne iyi işte senin bekleyeceğin tarih belli en azından biz bilinmezliğe oynuyoz..
Sağolasınn darkım :) seninde inşallah bugun yarın ben geliyorummm derrhayırlısı olsun balsuratım ne güzel bak 1 gün erken kavusucaksın :)))
nst'den takip ediceklermiş beni işte durdurabildikleri kadar durdurucaklar ama bu velet gelmicek normal yolla icimden bir ses öyle diyor.suni sancı felan verecekler gibime geliyor. hayırlısı bakalım.
Evet aslında 1 gün bile bebek için çok iyi ..Allahım hayırlı zamanda kucagımızaalmayı nasip etsin inşllhbalsuratcım ben ilk doğumumu normal baslamıstı sonra sezeryana kaldım.1ci sezeryan olunca 2cide sezeryan mecburi bu yüzden38+2de alınıyo eşim hep doğum ne zaman başlarsa o zaman alınmasını istedi tabi dr müsade etmiyo kuzeyciğim 2 haftalık oldu şimdi aklım olsa ben son ana kadar beklerdim.sezeryan olunca süt hemn gelmiyo cocuk küçük oluyo kg fazlada olsa frketmiyo çünkü uyumak istiyo .hakkında hayırlısı neyse o olsun cnm 1 günden bişey farketmez sanırım .biz fikrimizi söylüyoruz burda dr değiliz
Yok be portakalcım olsa bak ben doğurmuş olurdum günüm de bitti artık kaydirigubbakcemile3
doktor'un saydığı şeyler şunlardı, asansörle en üst kata çık ve merdiven in, yürü, ve sık cinsel ilişkide bulunun. bunlar doğumu başlatır dedi. cinsel ilişki dışında herseyi denedim vallahi. bu halimle de ilişki deneyemem korkuyorum zaten.
canım ilişkiyi doktor önerdi değil mi? deneyecem valla.. yoksa benim kızın geleceği yok.. aslında kasılmalarım var.. dün gece uyuyamadım ama açıklığım hala 2 cm de ve suyum azaldı.. doktorum açılman 3-4 cm olsun doğumu başlatalım yoksa bebek için riskli dedi.. benim bu yolları açmam lazım artık.. :umursamaz:
ben sezeryan olmak zorunda kalsam epidural felan olmam asla. genel olurum. böyle yan etki yaşayan cok insan duyuyorum. hemde bayıltsınlar hersey bitmiş olunca uyanırım süt zor geliyormuş o zamanda ama napalım artık.
ben sezeryan olmak zorunda kalsam epidural felan olmam asla. genel olurum. böyle yan etki yaşayan cok insan duyuyorum. hemde bayıltsınlar hersey bitmiş olunca uyanırım süt zor geliyormuş o zamanda ama napalım artık.
Cinsel ilişkiyi doktor fiziksel zorlamasından ötürü değil meninin içindeki maddelerin rahim kaslarını gevşetmesiyle ilgili olarak öneriyorlar. Yani hepsinden faydalısı o ne yazık ki...
evet canım salı günü gittigimde saydıi işte doğumu başlatan şeyleri.ilişki de açarmış yumuşatırmış işte aynen öyle söyledi vallahi.
senin ne güzel 2cm acıklık var ben onu bile bilmiyorum daha, bakmadı... kasılmaların oldugu zaman bakıcam alttan dedi. gece cok kasılmam oldu insallah acılmam da olmuştur. bizim de suyumuz azaldı 3litre su ic, saat bası meyve suyu ic dedi. yarın belli olur artık herhalde ne olacağımız.
İnşallah..
neyse kızlar ben cıkıyorum kahvaltı yapıcam görüşürüz a.s.
kızlaar ben cıkmak zorundayım evi topluyum oğlumuyudu kucagımda sonra görüşürüz kendinize ii bakın
günaydın kızlar... biz kızımla geceleri hiç uyumuyoruz. durumum çok kötü. dün gece 12 den sabah 6.30 a kadar ayaktaydık. sürekli emmek istiyo gözler hep açık. dayanıcak gğcğm kalmadı nerdeyse. çok zorlandım... sabaha karşı uyuduk...ama çok yorgunum...sanırım birinin bana benimde bebeye bakmam lazım...yoksa sütüm gidicek. çünki iştah falanda yok bende...annem gelemiyo..kardeşimin okulu var ...ben gidicem ona biraz sanırım. ama kocam uyuzluk çıkarıyo... halbuki oda uyuyamıyo...rahat eder biraz..beniz kocamı kandırmam lazım. benimde biraz dinlenmem lazım... ne yapıyım sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?