2010 Ekim Anneleri

sssson cümle birazsert bir ifade olmus sanırsam:dbebek emzirirken anca bu kadar yazılıyo:d

ben sezeryan olmak zorunda kalsam epidural felan olmam asla. genel olurum. böyle yan etki yaşayan cok insan duyuyorum. hemde bayıltsınlar hersey bitmiş olunca uyanırım süt zor geliyormuş o zamanda ama napalım artık.

canım ilişkiyi doktor önerdi değil mi? deneyecem valla.. yoksa benim kızın geleceği yok.. aslında kasılmalarım var.. dün gece uyuyamadım ama açıklığım hala 2 cm de ve suyum azaldı.. doktorum açılman 3-4 cm olsun doğumu başlatalım yoksa bebek için riskli dedi.. benim bu yolları açmam lazım artık.. :umursamaz:

ewet cnm bebe uyuyo hep uyutmaman lazım sarılık oluyo yoksa.inanki günü dolduktan sonra oğlum cin oldu:d

Sağolasın portakal ..seninde artık son haftalar bugün yarın gelirr seninde az kaldı biraz daha sabredin ne mutlu size normal doğum yapıcaksınız allahın izniyle
Sağolasınn darkım :) seninde inşallah bugun yarın ben geliyorummm derr
Evet aslında 1 gün bile bebek için çok iyi ..Allahım hayırlı zamanda kucagımızaalmayı nasip etsin inşllh

bgn dursa bıle sancın akşama şiddetlenebılır ...bnde sadece kasılmalar var hafif ağrılı ama oda durur bırazdan gbıme gelıyo bnde sunı sancı yıcem gbıme gelıyo yarn sbhda bnm kntrol var bakalım nedıcek doktor ...
kızlar bişey sorcam hep akıntım var hep iç çamasırım ıslak az az su gelme ıhtımalı var ama bu kadar az gelmez herhalde korkuyom ya dungeceden beri dahada artdı acaba suyum dıye sımdı tekrar değiştirdım gne ıslanırsa arıcam doktoru...

Cinsel ilişkiyi doktor fiziksel zorlamasından ötürü değil meninin içindeki maddelerin rahim kaslarını gevşetmesiyle ilgili olarak öneriyorlar. Yani hepsinden faydalısı o ne yazık ki...

evet canım salı günü gittigimde saydıi işte doğumu başlatan şeyleri.ilişki de açarmış yumuşatırmış işte aynen öyle söyledi vallahi.
senin ne güzel 2cm acıklık var ben onu bile bilmiyorum daha, bakmadı... kasılmaların oldugu zaman bakıcam alttan dedi. gece cok kasılmam oldu insallah acılmam da olmuştur. bizim de suyumuz azaldı 3litre su ic, saat bası meyve suyu ic dedi. yarın belli olur artık herhalde ne olacağımız.

ben sezeryan olmak zorunda kalsam epidural felan olmam asla. genel olurum. böyle yan etki yaşayan cok insan duyuyorum. hemde bayıltsınlar hersey bitmiş olunca uyanırım süt zor geliyormuş o zamanda ama napalım artık.

bencede allahım inşallah anestezici genel yapar uyuzluk yaparsa grip oldugum için o zaman uff

ben 2 sezeryanımıda genel anestesi oldum cok cesaret oldgum halde diger yöntemler hiç aklıma uymadı ,riskli geliyo bana. hiç pişman değilim

kızlaar ben cıkmak zorundayım evi topluyum oğlumuyudu kucagımda sonra görüşürüz kendinize ii bakın

Cinsel ilişkiyi doktor fiziksel zorlamasından ötürü değil meninin içindeki maddelerin rahim kaslarını gevşetmesiyle ilgili olarak öneriyorlar. Yani hepsinden faydalısı o ne yazık ki...

canım ben prezervatif ile yapmayı düşünüyordum.. çünkü biliyorum meninin içindeki maddenin kasılmaları artırdığını.. açılma daha önemli gelmişti.. kararsız kaldım şimdi.. napsak ki?

bende bol bol su tüketiyorum canım.. yarın da doktor kontrolü var bakalım ne olacak... ikimiz için de hayırlısı olsun..

İnşallah..
neyse kızlar ben cıkıyorum kahvaltı yapıcam görüşürüz a.s.

afiyet olsun canım.. görüşürüz bakalım..

günaydın kızlar... biz kızımla geceleri hiç uyumuyoruz. durumum çok kötü. dün gece 12 den sabah 6.30 a kadar ayaktaydık. sürekli emmek istiyo gözler hep açık. dayanıcak gğcğm kalmadı nerdeyse. çok zorlandım... sabaha karşı uyuduk...ama çok yorgunum...sanırım birinin bana benimde bebeye bakmam lazım...yoksa sütüm gidicek. çünki iştah falanda yok bende...annem gelemiyo..kardeşimin okulu var ...ben gidicem ona biraz sanırım. ama kocam uyuzluk çıkarıyo... halbuki oda uyuyamıyo...rahat eder biraz..beniz kocamı kandırmam lazım. benimde biraz dinlenmem lazım... ne yapıyım sizce

Ama Porttakal doktoruna ara sor tabı de benım doktorum asıl korunmasız yapılması gerektıgını soyledı. 9 aydır ılıskımız hıc yasaklanmadı ama hep korunmamız gerekıodu bana dedıgı sey 20 ekımden sonra korunmayı bırakın oldu.. tabı sen bılırsın acılman varmıs bıraz belkı enfeksıyon rıskı fln olabılır bu durumda sen bı sor doktoruna cnm..

Son düzenleme:

caım öncelikle gözün aydın.. malesefki kocanın ikna olması lazım.. tek başına olmuyorsa bu şekilde senin sağlığın da bebeğinin sağlığı da tehlikeye girer inş. eşini ikna edebilirsin..

şimdilik çıkmam lazım kızlar.. kendinize iyi bakın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…