inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh gece sancım oldugunda kalktım dua ettim bir sürü doğurayım allahım ne olursun diye :)))))))))
sancım oldugunda sevinir oldum artık heheheh
sancı gelince bende seviniyorumdelimiyim nesempatiksalakcinni
ama dün hazırlıklı değildim biraz işim vardı içimden panik oldum:) eşimde ben ayyy dedikçe habire gözlerimin içine bakıyor. bugünde arayıpp yok mu bişey diyor
salı günü daha kanala inmemiş demişti ama kafası cok güzel yerde heran inebilir demişti. bilmiyorum belki de indi o zamandan beri 2gundur işte cok agrıyor. kasılmalarla da inermiş 2 gündür kasılmalarımda arttı.
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh gece sancım oldugunda kalktım dua ettim bir sürü doğurayım allahım ne olursun diye :)))))))))
sancım oldugunda sevinir oldum artık heheheh
salı günü daha kanala inmemiş demişti ama kafası cok güzel yerde heran inebilir demişti. bilmiyorum belki de indi o zamandan beri 2gundur işte cok agrıyor. kasılmalarla da inermiş 2 gündür kasılmalarımda arttı.
İnşallah canım a.s.
tuba simdi gördümmm...
ben nst giricem icin yarın gidicem artık sende cmrtesi dedigin gibi yaparsın nöbetciymiş madem iyi olur az beklersiniz. ay insallah beni cagırır cumartesi gel suni sancı verelim der doğurtalım derde doğururum inşallah.
evet dr umuz öyle demişti ağrı olana kadar yürü yor kendini. o ağrılar bebği kanala iter demişti. ağrı ve kasılmaların olması lazım onlara ihtiyacımız var demişti
mrb kızlar bişi sorcam benim kızım kaburgamın altına toplantı hiç kımıldamadan semsert orda duruyo sanki aşağı ineceğine iyice çıktı yukarı dünden beri epeyde canım sıkkın ondan olabilirmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?