2010 Ekim Anneleri

evet dr umuz öyle demişti ağrı olana kadar yürü yor kendini. o ağrılar bebği kanala iter demişti. ağrı ve kasılmaların olması lazım onlara ihtiyacımız var demişti

adalet hanımında gelip gelmice belli degil herhalde ki öyle söylüyorlar insanları baslarından savmak icin uyuzlar.. hıh!

evet dr umuz öyle demişti ağrı olana kadar yürü yor kendini. o ağrılar bebği kanala iter demişti. ağrı ve kasılmaların olması lazım onlara ihtiyacımız var demişti

msjlar birbirine karışmışkaydirigubbakcemile3

kız salıyı bekle dr geliyormuş:) salı sallanır çarşamba çarşafa dolanır misali kandırıyorlar biizi bir türlü gelemedi dr

kız gecen hafta da geliyordu sözde her aradıgımda sordugumda yarın burada diyorlardı :)))))
kandırıkcılar heheheh

bnde cıkıyom kızlar yurumeye ordanda anama gecerım allaha emanet olun....:teytey:

fatma doğurursan haber ver :)))
ama benden once doğurma sakııınnnnnnnnn zoruma gidiyo artık ühühühü :sinifsinif:

Allah a emanet olun kızlar..
fatmacığım tempolu yürü benim gibi ruh gibi yürüme :)) tempolu işe yarıyor onaylandı dün akşam:)9

verırım hbr ama sanmıyom suanda senle bız aynı ada doğurucaz ıçıme öle doğuyoooo
bye bye:teytey:

kız dark Adalet hanım a denk gelmeyecek miyiz acaba ya
tamam eskiden de doğum akşam olursa denk gelmez diyordum pek umursamıyordum ama en azından kontrollerimizi yapıyordu

kızlar bana da müsade pazara felan gidiyim bari annemle yürümüş olurum kociş gelene kadar.

mrb kızlar bişi sorcam benim kızım kaburgamın altına toplantı hiç kımıldamadan semsert orda duruyo sanki aşağı ineceğine iyice çıktı yukarı dünden beri epeyde canım sıkkın ondan olabilirmi acaba

benim kızda aynısını yapıyo çokça tatlım doktora sordum inmeye zorluyo dedi korkma canım.gerçi onu diyeli hafta olacak kızın doğmaya gönlü yok sempatiksalakcinni

kızlar nar suyunu deneyen olmadımı doguranlarda :)))..sadece aklında nevyas kaldı sanırım deniycektiii.. ben denemek istiyorum ama bir yandan birşey olurmu bebeğe diorum ama deneyenlerede var gaz sorunu için bence denemeye değer gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…