2010 Ekim Anneleri

ben yaptım canım daha doğrusu doğuma giderken bianda aklıma geldi annem son anda attı çantasına ve inan ne için olduğunuda bilmiyodum...şimdi senden öğrendim sadece duymuştum denedim bayıla bayıla emdi benim kız şu an bi haftalık çok şükür gaz sorunu yok ama sonra ne olur bilemem...

ayy inşallahh şifa olmuş yaramıştır bebişineeee:ecrin_bebek:

ah kızlar beklemek ne zor demııı sabredınn sonu cok guzel olacak

Allahımm inşallahhhhhhh :dance::dance:

mervam nasıl oldun iyisindir inşalahh.
dün doktorum yine spinal dedi durdu yk dedim genel istiyorum :)
Yan etkilerini olduğunu söyleyince ..İtiraf etti 1 hafta baş ağrıları görünüyor dümdüz yatmak gerekiyormuş geçmesii içinn..Ve kendi eşininde doğumdan sonra baş ağrıları olunca :) kadın 2. doğumu genel anestezi ile yaptırmış mirmirmirmir

valla bugunn pansumanımı aldırmaya gıttım benım doktor onermemıstı kendın kasındın dıyo bana canım sakın yapmaaaa valla hıc bıı zevk alamassınn hem cok cesaret gerekıyo dırı dırı kesıldıgını hıssedıyosuuun

slm kızlaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr bız geldık doktrdan cok kılo almısızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz 3650

cok yoruldum bugun ya aılemın ve esımın aılesının nekar ıslerı varsa benım dgumumu buldu anneannem yarın gozunden amelıyat olcak kayınvaldem 4 gun once rahım amelıyatı oldu resmı ıslerımız var aannem sehr dısına cıkabılır heran sınırden gulmek gelıyo yaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

nst de hıc sancım cıkmadı kalp atslarıda gayet ıyı dedı.bakalım artık salıyı bekler umarım

evet diri diri kesildiğimi bile bile ayy çok fecii kafamçokkarıştı
mervam gripim inşallahh o zamana kadar geçer yoksa anestezici genel anestezi yapmam diye tutturursa ben ne yapıcam yaasenağlama senağlama

slm kızlaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr bız geldık doktrdan cok kılo almısızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz 3650

baylemur maşallahhhh bebişine :)))

kayınvalidemle kayınpederim geldi torunlarını görmeye şimdi gittiler....kşlo almış dediler yavruma ... been tekim yanımda kimse yok. tek bakıyorum kızıma... iyimisin dediler bana. iyiyim dedim... ama değilim.. hep ağlamak geliyo içimden. akşam eşim gelince onu görünce ağlamaya başlıyorum. psikolojim bozuk galiba... dün gece hiç uyumadı kızım sabaha kadar.. gündüzleride ben uyuyamıyorum... işten güçten... ben annemi istiyorum....

:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: bende tek kalıcam gurbetteyim bende annemi istiyorum ama gelemiyor (

:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: bende tek kalıcam gurbetteyim bende annemi istiyorum ama gelemiyor (

ben annemle aynı şehirdeyim....ama okula giden kardeşim var....onu bırakamıyo.... ben anneme gidicem heralde en azından biraz dinlenirim psikolojim düzelir. 1 hafta sonra kendi doktor kontrolüm var... ondan sonra giderim... ama eşim istemiyo gitmemi. özlermiş.. halbuki oda uyuyamıyo geceleri..

Ne güzell bencede git annene o kadar iyi gelicektirki sana :) değişiklik olur

slm kızlar. 13.10.2010 saat 13:10 da normal doğumla (eyvahedigeldismile) 3270 gr. 50 cm olarak Ömer Tuna'ma kavuştum... darısı tüm bekleyenlerin başına. annelik çok güzel bişeyyyy

slm kızlar. 13.10.2010 saat 13:10 da normal doğumla (eyvahedigeldismile) 3270 gr. 50 cm olarak Ömer Tuna'ma kavuştum... darısı tüm bekleyenlerin başına. annelik çok güzel bişeyyyy

canım ya merak ettik seni hayırlı olsun bak sonunda doğurdun..anlatsana ya...maşallah ikinizede.......

gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün.senin kontrolün yokmuydu dün nasıl oldu sancı mı geldi? doğum nasıldı anlatsana biraz :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…