kızlar nar suyunu deneyen olmadımı doguranlarda :)))..sadece aklında nevyas kaldı sanırım deniycektiii.. ben denemek istiyorum ama bir yandan birşey olurmu bebeğe diorum ama deneyenlerede var gaz sorunu için bence denemeye değer gibi
ben yaptım canım daha doğrusu doğuma giderken bianda aklıma geldi annem son anda attı çantasına ve inan ne için olduğunuda bilmiyodum...şimdi senden öğrendim sadece duymuştum denedim bayıla bayıla emdi benim kız şu an bi haftalık çok şükür gaz sorunu yok ama sonra ne olur bilemem...
ah kızlar beklemek ne zor demııı sabredınn sonu cok guzel olacak
Allahımm inşallahhhhhhh :dance::dance:
mervam nasıl oldun iyisindir inşalahh.
dün doktorum yine spinal dedi durdu yk dedim genel istiyorum :)
Yan etkilerini olduğunu söyleyince ..İtiraf etti1 hafta baş ağrıları görünüyor dümdüz yatmak gerekiyormuş geçmesii içinn..Ve kendi eşininde doğumdan sonra baş ağrıları olunca :) kadın 2. doğumu genel anestezi ile yaptırmış mirmirmirmir
evet diri diri kesildiğimi bile bile ayy çok fecii kafamçokkarıştıvalla bugunn pansumanımı aldırmaya gıttım benım doktor onermemıstı kendın kasındın dıyo bana canım sakın yapmaaaa valla hıc bıı zevk alamassınn hem cok cesaret gerekıyo dırı dırı kesıldıgını hıssedıyosuuun
slm kızlaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr bız geldık doktrdan cok kılo almısızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz 3650
kayınvalidemle kayınpederim geldi torunlarını görmeye şimdi gittiler....kşlo almış dediler yavruma ... been tekim yanımda kimse yok. tek bakıyorum kızıma... iyimisin dediler bana. iyiyim dedim... ama değilim.. hep ağlamak geliyo içimden. akşam eşim gelince onu görünce ağlamaya başlıyorum. psikolojim bozuk galiba... dün gece hiç uyumadı kızım sabaha kadar.. gündüzleride ben uyuyamıyorum... işten güçten... ben annemi istiyorum....
:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: bende tek kalıcam gurbetteyimbende annemi istiyorum ama gelemiyor (
ben annemle aynı şehirdeyim....ama okula giden kardeşim var....onu bırakamıyo.... ben anneme gidicem heralde en azından biraz dinlenirim psikolojim düzelir. 1 hafta sonra kendi doktor kontrolüm var... ondan sonra giderim... ama eşim istemiyo gitmemi. özlermiş.. halbuki oda uyuyamıyo geceleri..
slm kızlar. 13.10.2010 saat 13:10 da normal doğumla (eyvahedigeldismile) 3270 gr. 50 cm olarak Ömer Tuna'ma kavuştum... darısı tüm bekleyenlerin başına. annelik çok güzel bişeyyyy
slm kızlar. 13.10.2010 saat 13:10 da normal doğumla (eyvahedigeldismile) 3270 gr. 50 cm olarak Ömer Tuna'ma kavuştum... darısı tüm bekleyenlerin başına. annelik çok güzel bişeyyyy
kızlar geçmişi okuyamadım..dilkten başka var mı doğuran?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?