2010 Ekim Anneleri

teşekkür edeim kızlar.
p.tesi akşam suyum geldi. gece 12 buçuk gibi hastaneye gittik. hiç sancım yoktu ama 2 cm açıklık vardı. sabaha kadar bekledim. suyum geliodu ama sancım yoktu. sabah 4 cm oldu açıklık. drum geldi saat 10 gibi suni sancı vermeye başladılar. saat 11.30 gibi sancılarım başladı. bi süre sonra kontrol edildiğinde 5- 6 cm açıklık olmuş. 10 dk sonra ben kakam geldi galiba deyince tekrar kontrol edildi ve apar topar çatala çıktım. ıkın mıkın derken 13:10da bebeğim doğdu ayrıntıları sonra anlatrım. allah doğum yapan herkesin yardımcısı olsun. annelik bambaşka bişeymiş

slm kızlar. 13.10.2010 saat 13:10 da normal doğumla (eyvahedigeldismile) 3270 gr. 50 cm olarak Ömer Tuna'ma kavuştum... darısı tüm bekleyenlerin başına. annelik çok güzel bişeyyyy

ayy canım benimmm anlamıştık zatennnn hayırlı olsunnnn canım cok tebrik ederimm.... darısı basıma insallahhhhhhhhhhh bende istiyorum artık yaa

ayy neden kımse bıseyler yazmıyo yaaaaaaaaaa offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

kimsecikleer yoook. karnımın ağrısından uyuyamadım ishal olmuşum bi bu eksikti basıma cok fenayım

dilekcim hadi çok geçmiş olsuuun :)

allah analı babalı büyütsün.

şşşttt kızlar, azzz kaldı azıcık daha sabrediiin :) darkcım sen doğur artık ama, günün geçiyor :) sağ salim doğuruverirsin inşallah canıımm

duduyu da merak ettiiimmm

kızlar dudu doğum yaptı...sezeryan yapmışlar...kızı o kadar beklettiler...nyse ikisi de iyi çok şükür...

kızlar dudu doğum yaptı...sezeryan yapmışlar...kızı o kadar beklettiler...nyse ikisi de iyi çok şükür...
Ay cnm o ya o kadar sancı çekti olsun herşeyde hayır vardır.gözüaydın allah analı babalı büyütsün inşlahh..bir an önce iyileşip aramıza gelir

sonundaaa :))) dilekkk sende doğurdunnn..gözünaydınnn hayırlı olsun..rabbim analı babalı büyütsün inşallahh darısı başımızaa

uff kızlar 9 aya kadar ayaklarımda şişme olmadı çok çok hafif şişmeler olmuştu maşallah..ama 2 gündür eltimin gözündenmi bilmem sağ ayak bileğim şişti sinirim bozuldu..eşimde sona geldin artık diyo ne bilim işteee:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…