slm kızlar. 13.10.2010 saat 13:10 da normal doğumla (eyvahedigeldismile) 3270 gr. 50 cm olarak Ömer Tuna'ma kavuştum... darısı tüm bekleyenlerin başına. annelik çok güzel bişeyyyy
teşekkür edeim kızlar.
p.tesi akşam suyum geldi. gece 12 buçuk gibi hastaneye gittik. hiç sancım yoktu ama 2 cm açıklık vardı. sabaha kadar bekledim. suyum geliodu ama sancım yoktu. sabah 4 cm oldu açıklık. drum geldi saat 10 gibi suni sancı vermeye başladılar. saat 11.30 gibi sancılarım başladı. bi süre sonra kontrol edildiğinde 5- 6 cm açıklık olmuş. 10 dk sonra ben kakam geldi galiba deyince tekrar kontrol edildi ve apar topar çatala çıktım. ıkın mıkın derken 13:10da bebeğim doğduayrıntıları sonra anlatrım. allah doğum yapan herkesin yardımcısı olsun. annelik bambaşka bişeymiş
ayy canım benimmm anlamıştık zatennnn hayırlı olsunnnn canım cok tebrik ederimm.... darısı basıma insallahhhhhhhhhhh bende istiyorum artık yaa
amin canım. allahım kolay doğum nasip etsin
Ay cnm o ya o kadar sancı çekti olsun herşeyde hayır vardır.gözüaydın allah analı babalı büyütsün inşlahh..bir an önce iyileşip aramıza gelirkızlar dudu doğum yaptı...sezeryan yapmışlar...kızı o kadar beklettiler...nyse ikisi de iyi çok şükür...
teşekkür edeim kızlar.
p.tesi akşam suyum geldi. gece 12 buçuk gibi hastaneye gittik. hiç sancım yoktu ama 2 cm açıklık vardı. sabaha kadar bekledim. suyum geliodu ama sancım yoktu. sabah 4 cm oldu açıklık. drum geldi saat 10 gibi suni sancı vermeye başladılar. saat 11.30 gibi sancılarım başladı. bi süre sonra kontrol edildiğinde 5- 6 cm açıklık olmuş. 10 dk sonra ben kakam geldi galiba deyince tekrar kontrol edildi ve apar topar çatala çıktım. ıkın mıkın derken 13:10da bebeğim doğduayrıntıları sonra anlatrım. allah doğum yapan herkesin yardımcısı olsun. annelik bambaşka bişeymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?