2010 Ekim Anneleri

demek dudu dogum yapti yazik onuda benim ilk dogum gibi mahvettiler.insallah cabuk toparlanir.gözü aydin olsun yavrusunu saglicakla büyütsün

günaydınnnn a.s.
kimsecikler yok yine..
balsurat sagol tatlım gece ölüyorum sandım ama simdi gecti :) ve ben hala doğuramadım. nst giricem 3 gibi gidicez doktora.

kızlar dudu doğum yaptı...sezeryan yapmışlar...kızı o kadar beklettiler...nyse ikisi de iyi çok şükür...

ay evet yazık kızcağızı bir sürü beklettiler. hayırlısı buymuş demek ki neyse ikisi de iyi olsun da. darısı basıma a.s.

hdılek canım gözün aydın Allah ım analı babalı büyütsün ınsallah darısı basımıza

dudu da dogum yapmıs gözüaydın olsun hayırlısı buymus demekkı saglıklı olsunlarda gerısı önemlı degıl Allah ım analı babalı büyütsün ınsallah

Dark canım doguma yakın bazı anneler ıshal olurmus bence dıkkat et sen yınede belkıde bebegının gelmesı yakındır

güya benımde sancılarım var ama oglumun gelmeye nıyetı yok sanırım hala yarın doktora gıdıcez nstye gırıcem yıne bakalım neler olacak

geçmiş olsun darkcım...bugün yarın senn de alcaz güzel haberlerini...

rıtacım bebegın haftada kac kılı alıyobenımkı 90 gr almııs bana az geldı dokktor normel dedı bız 300 gr kaybı bıle normel sayıyoruz dedııı kı senınkı almıs dedı 3300 dogmustu 3390 dı dun

valla tatlım salı 1 ayımız doluyor..o zaman anlıcaz..günde 30 gramın altına düşmemeli demişti doktor...emzirmen nasıl??
inanmıyorum kuzuuuuuu ya hayırlısı olsun inş. ama tahminim suni sancıda 20 saati asınca cocugun saglıgı tehlikeye giryor ondandır
tatlım akşam 9dan gece 3buçuğa kadar çekmiş..suni de vermişler kuzuma..ben bilirim suni sancıyı...allahım ne kötüdür...doktorunun inadı işte...gece bakmışlar olmuyo sezeryana almışlar..şimdi iiler ama yoğun bakıma almışlar...etlik zübeyde hanım da yaptı...doğumhaneye ne annesini ne eşini almışlar..kaç saat tek başına kaldı..şimdid e giremiyormuş kimse...aman ne gıcık hastaneymiş...

aperpılcımm senınkı almısmı kılooo gıttınmı kontroleeee

az önce tarttım canım tartı yanlıs degilse almıs ama emin oldugum seyi sölimm
dogumda 4025 gr dı bir gune 3800 e dustu korktuk mama baslatmıslardı 5. gun topuk kanı ve kontrole gittik geri 4000 olmustu Maşallah şimdide bekliyoruz bakalım

amannnnnn neden yogun bakıma ay inş. önemli bişi yoktur.

ay kızlar cıldırcam bir akıl verin
bu benim yumurcak bi benim kucamda uykuya dalıo sapete bırakıom gözler fal tası kucama alıom anında kayıyo gözler uykuya ay gece öldürdü kucamdamı tasıcam ben bunu. yavas yavas sepete bırakırda üstünü örtersem ne mutlu bana uyuyor ama cogunluk uyanıyor ve basıyor bagırtıyııııııııııı ayyyyyyyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…