ne biliyim 20 günde sanki hiç azalmdı bile görüntüsüaynen yaa...çok sıkıcı hep evde olmak...
o göbek çizgiside zamanla yok olucak canım...endişe etme...
vereliniortak..........süper oldu vallahi :))
benimki almıyo emziği tiksiniyoben emzik veriyorum vallahi...oğlum almadı sıpacık 3 yaşında nerdeyse halen parmak emmiyo...ama emzik emen arkadaşları bıraktı emziği...biz parmağı kesemiyoruz tabi:))
onun için kıza sürekli emzik veriyorum...
ne biliyim 20 günde sanki hiç azalmdı bile görüntüsü( utanıyorım valla,bi de karnım indi ama kesi yerinin üzerinde minicik bi sarkma var sanki,gecer mi o da?
sen de baylemur ile aynı zamanda doguracaksın cnm...o da epidural sezeryan olacak..senin de allah yardımcın olsun simdiden gözünaydın cnmkızlarr ben de sabah gidiyorum bebişime kavuşmayaaa,epidural sezeryan yapılacak...
son bi aşer bakalım,yarın bitiyo hamilelik :))bulasık mak.calıstrdım bırde canım mantı cektı yaafffffffffffffffffffaaaaaaaaaaa offfffffffffffffffffffff
ay iyi bari cnmoda geçiyo...merak etme...daha çok yeniyiz aslında daha 40 'mız çıkmadı...benim oğlumda zayıflayınca dümdüz olmuştu karnım...hiçbişey kalmıyo merak etme...
saol seker,crazy nin ellerine saglık :))ıronık super olmusssssssssssssssss
kızlarr ben de sabah gidiyorum bebişime kavuşmayaaa,epidural sezeryan yapılacak...
kızlarr ben de sabah gidiyorum bebişime kavuşmayaaa,epidural sezeryan yapılacak...
bendeeeeeeeeeeeeeeeeeee hayırlısı olsun canım ınsaalllahhhhhhhhhhhhh
kuzu epidural olcan ne bayılması :)) ben uyusunca taktırdım ama basta belirt onu o şekilde takılsın istiyorum die..cıkarırken de acımıyo zaten,ama takarken uyusuksun ama hissediyosun sadece acı olmuyo,içeri ye girdiğini sondanın hissettim ben,içerde bi yerlere degdi ama acı duymadımayy evet sonda kabusu takmadan olmaz mı ya ıggggg baygınken taktrırım vallla aman ıstemem oyle
yaa öle de ben hala giyemiyorum hamilelikden önce asırı zayıftım hala bel kısımları olmuyo pantolonlarımın biraz daha toparlanmam gerek..ay evet ya hamılelık bıtıyo degılmı artık pantalonlarımı tısrtlerımı ayakkabılarımı normal ınsanlar gıbı gıyebılcem sukur
ayy evet sonda kabusu takmadan olmaz mı ya ıggggg baygınken taktrırım vallla aman ıstemem oyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?