2010 Ekim Anneleri

aynen yaa...çok sıkıcı hep evde olmak...

o göbek çizgiside zamanla yok olucak canım...endişe etme...
ne biliyim 20 günde sanki hiç azalmdı bile görüntüsü ( utanıyorım valla,bi de karnım indi ama kesi yerinin üzerinde minicik bi sarkma var sanki,gecer mi o da?

ben emzik veriyorum vallahi...oğlum almadı sıpacık 3 yaşında nerdeyse halen parmak emmiyo...ama emzik emen arkadaşları bıraktı emziği...biz parmağı kesemiyoruz tabi:))

onun için kıza sürekli emzik veriyorum...

benimki almıyo emziği tiksiniyo ( en basta alıyodu şimdi gercek meme olmayınca atıyo bi de öğürüyo hemen :ss

ne biliyim 20 günde sanki hiç azalmdı bile görüntüsü ( utanıyorım valla,bi de karnım indi ama kesi yerinin üzerinde minicik bi sarkma var sanki,gecer mi o da?

oda geçiyo...merak etme...daha çok yeniyiz aslında daha 40 'mız çıkmadı...benim oğlumda zayıflayınca dümdüz olmuştu karnım...hiçbişey kalmıyo merak etme...

bulasık mak.calıstrdım bırde canım mantı cektı yaafffffffffffffffffffaaaaaaaaaaa offfffffffffffffffffffff

ayy evet sonda kabusu takmadan olmaz mı ya ıggggg baygınken taktrırım vallla aman ıstemem oyle

bulasık mak.calıstrdım bırde canım mantı cektı yaafffffffffffffffffffaaaaaaaaaaa offfffffffffffffffffffff
son bi aşer bakalım,yarın bitiyo hamilelik :))
oda geçiyo...merak etme...daha çok yeniyiz aslında daha 40 'mız çıkmadı...benim oğlumda zayıflayınca dümdüz olmuştu karnım...hiçbişey kalmıyo merak etme...
ay iyi bari cnm
ıronık super olmusssssssssssssssss
saol seker,crazy nin ellerine saglık :))

ay evet ya hamılelık bıtıyo degılmı artık pantalonlarımı tısrtlerımı ayakkabılarımı normal ınsanlar gıbı gıyebılcem sukur

ayy evet sonda kabusu takmadan olmaz mı ya ıggggg baygınken taktrırım vallla aman ıstemem oyle
kuzu epidural olcan ne bayılması :)) ben uyusunca taktırdım ama basta belirt onu o şekilde takılsın istiyorum die..cıkarırken de acımıyo zaten,ama takarken uyusuksun ama hissediyosun sadece acı olmuyo,içeri ye girdiğini sondanın hissettim ben,içerde bi yerlere degdi ama acı duymadım

ay evet ya hamılelık bıtıyo degılmı artık pantalonlarımı tısrtlerımı ayakkabılarımı normal ınsanlar gıbı gıyebılcem sukur
yaa öle de ben hala giyemiyorum hamilelikden önce asırı zayıftım hala bel kısımları olmuyo pantolonlarımın biraz daha toparlanmam gerek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…