hayırlısı olsun tatlım,yarın cok güzel bi gün olucak senin için,hayatının en muhtesem günü olacak hiç unutmicaksın,ben ki aşırı tırsıktım biliyosun ama o gün öyle cesurdum ki anlatamam,korkunun k si yoktu içimde..saglıcakla al yavrunu kucagına sen de tatlım..sbh 9 gıbı hastanede olcam tam saat vermedı yats ı dgcak bebegım buyuk ıhtımalle 12 1 g
slmmmmmmmmmmmmm canımmmmmmmmmmmm benım ılk tıckerımı sen yapmıstın canım artık ınsallah bebısım dgncada sen yaparsın tekrar ınsaalllah ben anlamıyom bu ıslerdede
göğüs yaraları için kullanmadığım şey kalmadı...çok canım yanıyo yaaaa...! lonsinoh iyi geliyo yumuşatıyo silmeyede gerek yok bebek emmeden ama oluşan çatlakları tedavi etmiyo...bephantende sadece yumuşatıyo bi işe yaramadı...kk'dan yine göğüs için garmastan diye bi pomad duydum oda bi afrika çiçeğinden yapılıyomuş, afrikalı yerli kadınlar kullanıyomuş göğüs yaraları için kociş onu aradı buldu eczanelerden başta iyi geldi ama oda bi işe yaramadı...ne yapıcam bilmem...oğlumda hiç böyle olmamıştı...
ben bilmiyorum canım,ben çok korkuyodum o durumdan ama o konuda şükürler olsun bi sorun yasamadım,bu meme ucuna takılan bişi varmıs onu iyi diyolargöğüs yaraları için kullanmadığım şey kalmadı...çok canım yanıyo yaaaa...! lonsinoh iyi geliyo yumuşatıyo silmeyede gerek yok bebek emmeden ama oluşan çatlakları tedavi etmiyo...bephantende sadece yumuşatıyo bi işe yaramadı...kk'dan yine göğüs için garmastan diye bi pomad duydum oda bi afrika çiçeğinden yapılıyomuş, afrikalı yerli kadınlar kullanıyomuş göğüs yaraları için kociş onu aradı buldu eczanelerden başta iyi geldi ama oda bi işe yaramadı...ne yapıcam bilmem...oğlumda hiç böyle olmamıştı...
epiduralse cok rahat olursun cnm,bebeginin ilk saatlerinde uyusuk oldugun için agrın olmuyo,istersen katateri cıkartmazsın bi süre,gaz sancın olmazsa cok bi agrı olmuyo,bol bol yürü bi de hastanedeykenkıslar sezeryan nsl cok zor olyormu epıdral olcam
yaparım ayıp ettin...ne zaman geliyo oğluşun...?
hayırlısı olsun tatlım,yarın cok güzel bi gün olucak senin için,hayatının en muhtesem günü olacak hiç unutmicaksın,ben ki aşırı tırsıktım biliyosun ama o gün öyle cesurdum ki anlatamam,korkunun k si yoktu içimde..saglıcakla al yavrunu kucagına sen de tatlım..
selam canım karsılasamadık bayadır senle de,gözünaydın canım,saglık ve mutlulukla büyüt kızını...nasılsınız,hersey yolunda mı?
crazy bana da tcker pleaseeeeee :)) ben de ticker özürlüyüm :)) benimkini de melisesra yapmıstı :)
evet canımcım yarın daha da mutlu olacaksın :)) bizi de haberdar et olur mu?foto da isteriz :))cok sagol canım ya ınsaalllah guzel gecer hersey sızlerle yazısmakta benı cok motıve ettı vallla cok mtluyum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:dance:
canım ya senin sorumlulugun duble bize göre,saglam bi psikoloji gerek valla..kabullenmiyo mu kardesini oglus?çok saol canım...aynı anlattığın gibi emzir, gaz çıkart,alt değiştir...uykusuz her geceeee...
bide kızımı doğrudürüst sevemiyorum..oğluş kıskanıyo...anne ağlıyo bu annesi kaçmış diyo...annesini istiyo diyo...
kıslar sımdı bu gogslerı karbonatlı suyla ve ayva cekırdegyle nsl kullanca ben hemen baslamak ıstyom yarın yara olmadan
yok cnm prens :))hemen yapayım...seninki prensesmiydi canım...?
evet canımcım yarın daha da mutlu olacaksın :)) bizi de haberdar et olur mu?foto da isteriz :))
canım ya senin sorumlulugun duble bize göre,saglam bi psikoloji gerek valla..kabullenmiyo mu kardesini oglus?
aaa bana hastanedeyken karbonatlı su getirmişlerdi her emzirmeden önce silin die :SSbenim dr'um karbonhatlı su önermiyo..göğüsleri daha fazla tahriş eder diyo...
anneyi paylaşmak istemiyo sanırım,allah yardımcısı olsun valla crazy nin sorumlulugu bizimkinin iki katı denge saglamak zorunda sürekli :SSok.ya bu cocukların yazdıgı senaryolar super ya hhhhhhhhhhhhhhhhhhhh annesı kacmıs ha hhhhhhhhhhhhhhhh
aaa bana hastanedeyken karbonatlı su getirmişlerdi her emzirmeden önce silin die :SS
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?