2010 Ekim Anneleri

sbh 9 gıbı hastanede olcam tam saat vermedı yats ı dgcak bebegım buyuk ıhtımalle 12 1 g
hayırlısı olsun tatlım,yarın cok güzel bi gün olucak senin için,hayatının en muhtesem günü olacak hiç unutmicaksın,ben ki aşırı tırsıktım biliyosun ama o gün öyle cesurdum ki anlatamam,korkunun k si yoktu içimde..saglıcakla al yavrunu kucagına sen de tatlım..

karbonatlı suyu ve ayva ceknı herkes daha cok onerıyoırdeg

ben bilmiyorum canım,ben çok korkuyodum o durumdan ama o konuda şükürler olsun bi sorun yasamadım,bu meme ucuna takılan bişi varmıs onu iyi diyolar

cok sagol canım ya ınsaalllah guzel gecer hersey sızlerle yazısmakta benı cok motıve ettı vallla cok mtluyum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:dance:

selam canım karsılasamadık bayadır senle de,gözünaydın canım,saglık ve mutlulukla büyüt kızını...nasılsınız,hersey yolunda mı?

çok saol canım...aynı anlattığın gibi emzir, gaz çıkart,alt değiştir...uykusuz her geceeee...

bide kızımı doğrudürüst sevemiyorum..oğluş kıskanıyo...anne ağlıyo bu annesi kaçmış diyo...annesini istiyo diyo...

kıslar sımdı bu gogslerı karbonatlı suyla ve ayva cekırdegyle nsl kullanca ben hemen baslamak ıstyom yarın yara olmadan

cok sagol canım ya ınsaalllah guzel gecer hersey sızlerle yazısmakta benı cok motıve ettı vallla cok mtluyum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:dance:
evet canımcım yarın daha da mutlu olacaksın :)) bizi de haberdar et olur mu?foto da isteriz :))
canım ya senin sorumlulugun duble bize göre,saglam bi psikoloji gerek valla..kabullenmiyo mu kardesini oglus?

evet canımcım yarın daha da mutlu olacaksın :)) bizi de haberdar et olur mu?foto da isteriz :))

canım ya senin sorumlulugun duble bize göre,saglam bi psikoloji gerek valla..kabullenmiyo mu kardesini oglus?

ok.ya bu cocukların yazdıgı senaryolar super ya hhhhhhhhhhhhhhhhhhhh annesı kacmıs ha hhhhhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…