2010 Ekim Anneleri

dıkıs yerlerın ne surede gectı otrup kalkarken nslsn ıronık.
tatlım hiç dikişim yok benim,yapıstırma dediklerinden yapmıslar..bu sekilde olunca daha cabuk iyileşiyomus..ben cok zorlanmıyorum cnm,ameliyattan 3-4 gün sonra rahatlamıstım ben,sürekli hareket ediyorum kendi işlerimi yapıyorum cocuguma bakıyorum,yanımda da 4 gündür kimse yok..sen de yataga baglı kalma sakın cnm,ama kendini zorlicak seyler yapma sakın,üşütme agır kaldırma agır işler yapma..ben hayatımabişiy olmamıs gibi devam ediyorum,ameliyat izi için de dr um krem verdi onu kullanıyorum 10 gündür..bi de ben kendimi cabuk toparlanıcam die şartlandırdım,sen de öyle sartlandır psikolojini güçlü tut en basta...

artık bısı yemeyım mı kızlar dktr soyledı ama ben heycndan hc duymamısım kı:kedi:
yeme tatlım sabah erken gideceksin hastaneye,bi de söyle epiduralden sonra taksınlar sondanı,daha rahat edersin
seni bat'la karıştırdım kusura bakma:))

canım ne yazayım...canım oğlum mu ne istersin..? bide adı neydi ve 1 ekimde mi doğmuştu..?
sorun yok canım..canım oğlum burak'ım yazabiliriz mesela,evet 1 ekim de dünyaya geldik teysesi :))

yeme yeme...12 den sonra bişey yemekte içmekte yok...şimdi git bol bol su iç...çünkü onuda sezeryandan sonrada bayağı bi içemiyceksin...
sen nasılsın toparlandın mı cnm?ya bi de bişi sorcam senin 2. dogum tecrübelisin,benim kanamam 1 hafta sürdü bitti,normal mi bu?bi de gebelik cizgim duruyo hala :SS

sen nasılsın toparlandın mı cnm?ya bi de bişi sorcam senin 2. dogum tecrübelisin,benim kanamam 1 hafta sürdü bitti,normal mi bu?bi de gebelik cizgim duruyo hala :SS

kanama çok olmuyo zaten...bazısında erken kesiliyomuş...10 günde bile kesilen var...normal yani...benimde yapıştırma, hafif oturup kalkarken acı var ama her işimi kendim yapıyorum...misafirler vardı mesela çayımı ikramımı yaptım...sen nasıl sezeryanlısın diyolar daha bebek 9 günlük otur diyolar...ama ben yatamam bide bırakmam kendimi...ananemize gittik 2 kere, 1 kere babannemize geziyozda yani:))

ben de 4. günde basladım ,zaten 2 günü hastanedeydik yani eve geldim 2. gün ayaklandım :))ben de cıkıyom dısarı,yok 40 cıksın cocugun cıkma falan diolar ama daral geldi yahu,çocuk da hava alsın bu ne böle hapis gibi :))

aynen yaa...çok sıkıcı hep evde olmak...

o göbek çizgiside zamanla yok olucak canım...endişe etme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…