normal doğum yapma sansınız varsa asla vazgecmeyın kızlar sezeryan zor iş...annelık çok guzel bişeymiş ya...şuan uyuyo sızlere bı bakıyım dedım .....işallah hepınız ıyısınızdr....allah darda kımseyı bırakmasın...doğuma gttiğimde 2 kışı normal beklerkn sezeryan oldu 10saatde hıc acılmadı allah herseyın hayırlısını verır işallah...a.s.
evet canım ya senınle karsılasamadık. ıyıyım nasıl olayım. annem bendeydı dun gıttı hüzünlüyüm. oglumda ıyı cok sukur. siz nasılsınız nasıl gıdıyo?
Canim yaanne gibi yar olmuyor 5 Dk once benimde Annem geldi hergun geliyo yardim ediyo halden anliyo en kisa surede allah kavustursun. Onun disinda iyiyim cok sukur normal dogumu bekliyorum hayirlisi ne ise o olur insallah boyle iste canim:)
selam kizlarr listedeki 20 ye kadar olan herkes kavustu melegine sükürr
simid gerisi normal dogu myapcaklara insallah.hayirlisi ile rabbim sizide kurtarsin canlar
inş olur normal dogum canım ya. inş da cok kolay olur. sunı sancı berbattı ya mahfoldum. ve sonunda da sezaryen oldum yanı. Allah yardımcın olsun. inş sunı sancıya gerek kalmadan kendı sancınla dogumunu yaparsın. annemle aynı sehırde olmak ıcın neler vermezdım. ama taaa istanbulda. 25 gun kaldı benımle. anne hakkı asla odenmez.
ben de 14 saat bekledım acılma az oldu. daha beklıycektık ama oglumun kalp atısları dusunce sezaryen oldum acılen. ama ben cok memnun kaldım sezaryenden. normal dogum saglıklı oldugu ıcın ısterdım tabı ama napalım. annelık cok guzel bı o kadar da zormus aslında. zor derken endıselı.
selam kizlarr listedeki 20 ye kadar olan herkes kavustu melegine sükürr
simid gerisi normal dogu myapcaklara insallah.hayirlisi ile rabbim sizide kurtarsin canlar
Amin guzelim allah herseyin once hayirlisini versin. Daha sonra buyuk bi sorumluluk bizi bekliyor hayirli akilli bir evlat yetistirmek ne zor is aslina bakarsan ama allah sabrini veriyor
amelıyatdan cıkarken canım çok acıyodu ya bn hıc öle bı ac görmedım ...yataga geldiğimde cok şükür uyanmıştım hıc baygın deıldım ama ılk 6 saat canım çok acıdı çokkkkk... ayaga kalktıktan snra ayaga kalktıktan snra duzene grdı çok sukur
bnde epidural olsun dedım ama esım ıstemedı korktu neyse dedım vardr bundada bı hayır zaman herseyın ılacı oluyo bn sımdı cıkyom bızım mucızeyı emzırıyım kızlar göğüs ucu için ne yapıosunuz cok acıyo yaw yarıldı resmen...
ben de tam tersı epıdural ıstemedım ama dokrorlar amelıyathane de benı ıkna ettıler. bebek ıcın daha saglıklı deyınce tamam dedım hemen:) benım gogus uclarıma doktorun verdıgı kremı kullandım duzelmıstı. bugun yıne bıraz acıyo surucem yıne.
adı ne bnada lansınoh al dedı ama ıyımı bılmıyorum fayda edermı?:teytey:a.s.a.s.
Ben biraz Ev isi yapimm saglicakla kalin kizlar kuzulari koklaya koklaya opun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?