merhabalaaaarrr..
teyzeleri hatrınızı sormaya geldik..
biz ikimiz de iyiyiz çok şükür..
normal doğum yapma sansınız varsa asla vazgecmeyın kızlar sezeryan zor iş...annelık çok guzel bişeymiş ya...şuan uyuyo sızlere bı bakıyım dedım .....işallah hepınız ıyısınızdr....allah darda kımseyı bırakmasın...doğuma gttiğimde 2 kışı normal beklerkn sezeryan oldu 10saatde hıc acılmadı allah herseyın hayırlısını verır işallah...a.s.
slm cnm iyi olmanıza sevindim kuzunu kokla yerime opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
cannımmmm, senin de gözün aydınn olsun..
allah analı babalı büyütsün minişini..
saol bitanem.... koklarım..
siz nasılsınız??
bizde iyiyiz cnm çok şükür uyuyo meleğim bende bi yandan yemek bi yandan çamaşır yıka ser kuyanları topla bi yandan da kk dayım :enbuyukkk:
hg ece, ne var ne yok gectimi acıların? birce hanım nasıl :)
gözünaydın fatmacım, sende atlatmışsın :) benim kızımda az emiyo bazen 5 dkyı bile bulmuyo.. 2-3 saatte bi 10 dk normal galiba..
işte geldik burdayuk
saol cok sukur atlatdıkşimdi göğüs ucum cok acıyo yara oldu ılk gunden ..
cumartesı kontrolde sölücem doktora uyandırıp emzırıyom hastanede bı ğögsünü20 dakka dıgerınıde 20 dakka emzır dedıler o sadece ılk 2 gun öle oldu ....
kızlarrr bebişlerin kilo alımları nasılll merak ettimmm
normalde oyle 20 ser dk .. ama be istedikce acikdikca veriyorum.. 3 saatte bir degil benimkisi 2 saatte bir hatta bazen 1 saatte bile oluyor.. bizede hasrtanede normali 3 saatte bir ama sen istedikce ver dediler...
hg burcix.. biz iyiyiz cok sükür, sen nasılsın??
banada 2 saatte bir iki gögüstende 10ar dakika emzir dediler.. hic 20 dk emmiyo ama kızım..
ona ragmen bazen 4 - 4,5 saat emmediği oluyo, istmeyince agzını acmıyo kesinlikle, acık bulursam gögsümü sıkıyorum biraz agzına damlatıyorum ama hanımefendi onu bile yutkunmuyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?