2010 Ekim Anneleri

allahıma bin şükür geçti benim memiş uçlarım uyanıcak emmek isticek die nasıl ürperiyodum bana iyi gelen bepanthen bide karbonatlı su oldu herkeste değişiyo demek
lansinoh 3 gün sürdüm bi işe yaramadı kanamaya devam etti bepantheni sürdüm 2.3 kere geçti
şimdi emzirmenin tadını alıyorum

cannımmmm, senin de gözün aydınn olsun..
allah analı babalı büyütsün minişini..

slm cnm iyi olmanıza sevindim kuzunu kokla yerime opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

saol bitanem.... koklarım..

siz nasılsınız??

cannımmmm, senin de gözün aydınn olsun..
allah analı babalı büyütsün minişini..

saol bitanem.... koklarım..

siz nasılsınız??

bizde iyiyiz cnm çok şükür uyuyo meleğim bende bi yandan yemek bi yandan çamaşır yıka ser kuyanları topla bi yandan da kk dayım :enbuyukkk:

hoş geldın ece bnım kz uyuyo bnde sızlere bakıyım dedım... 10 dakka emıyo uyuyo sızınde öle mı kızlar ne kadar emzırıyonuz saddce gece uzun uzun emıyo...

bizde iyiyiz cnm çok şükür uyuyo meleğim bende bi yandan yemek bi yandan çamaşır yıka ser kuyanları topla bi yandan da kk dayım :enbuyukkk:

kolay gelsin canım benim..

ben kaçayım kızlar.. kızımın kucağımda sırtı tutuldu..
öpüyorum hepinizi..

hg ece, ne var ne yok gectimi acıların? birce hanım nasıl :)

gözünaydın fatmacım, sende atlatmışsın :) benim kızımda az emiyo bazen 5 dkyı bile bulmuyo.. 2-3 saatte bi 10 dk normal galiba..

hg ece, ne var ne yok gectimi acıların? birce hanım nasıl :)

gözünaydın fatmacım, sende atlatmışsın :) benim kızımda az emiyo bazen 5 dkyı bile bulmuyo.. 2-3 saatte bi 10 dk normal galiba..

saol cok sukur atlatdık şimdi göğüs ucum cok acıyo yara oldu ılk gunden ..
cumartesı kontrolde sölücem doktora uyandırıp emzırıyom hastanede bı ğögsünü20 dakka dıgerınıde 20 dakka emzır dedıler o sadece ılk 2 gun öle oldu ....

normalde oyle 20 ser dk .. ama be istedikce acikdikca veriyorum.. 3 saatte bir degil benimkisi 2 saatte bir hatta bazen 1 saatte bile oluyor.. bizede hasrtanede normali 3 saatte bir ama sen istedikce ver dediler...

hg burcix.. biz iyiyiz cok sükür, sen nasılsın??

banada 2 saatte bir iki gögüstende 10ar dakika emzir dediler.. hic 20 dk emmiyo ama kızım..
ona ragmen bazen 4 - 4,5 saat emmediği oluyo, istmeyince agzını acmıyo kesinlikle, acık bulursam gögsümü sıkıyorum biraz agzına damlatıyorum ama hanımefendi onu bile yutkunmuyo :)

normalde oyle 20 ser dk .. ama be istedikce acikdikca veriyorum.. 3 saatte bir degil benimkisi 2 saatte bir hatta bazen 1 saatte bile oluyor.. bizede hasrtanede normali 3 saatte bir ama sen istedikce ver dediler...

istedıkce verıyom ama uyanmazsa bn uyandırıorum

kızım ne kadar kilo aldı bilmiyorum, henüz dr'a gitmedik.. 1haftalıkken 100gr almıstı ama :)

öle uzun uyuyomu yoksa uyanık mı?ğöğüslerin doluyomu acıyomu?senınkız 3 haftalık benım kız 3 gunluk daha...

kızlarr benim kızın göbeği düştü ama akıntı varmış hala yıkayamadık boyna silioruz ama oda yeterli değil doktor krem verdi pazartesi yine götürcez bakalım kafam hep ona takık benim kızda çok çok emmek istio ama her ağzını açması aranması acıktığı anlamına gelmezmiş bende bugün kalkıp temizlik yaptım baya bii dikişlerim şuan acımıo ağrıda yok ama bakalım akşama nolcak kızımda zor uyuyo ama allaha şükür bi sağlık sorunumuz yok bu arada heoroidmi bilmiorum bende bir haftadır her tuvalete çıkışımda çok çok canım acıo (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…