2010 Ekim Anneleri

benim kızzım 3130 doğdu 3 gün sonra 3200 oldu dün tekrar ölçüldük 3600 olmuş yani 10 günde 470 gr kadar aldı

öle uzun uyuyomu yoksa uyanık mı?ğöğüslerin doluyomu acıyomu?senınkız 3 haftalık benım kız 3 gunluk daha...

emziriyorum mesela hemen uyumuyo, yarım saat sonra falan ancak uyuyo sonrada 3-4 saat kalkmadıgı oluyo..
bi kere süt sıtması oldum, beton gibi oldu gögüslerim.. sanırım her bebegin emmesi farklı, 3 hafta oldu ama pek bişey degişmedi..

canım biz hastaneden cıktıktan sonra nerdeyse hergün yıkanıyoruz, göbegi 6 günlükken düştü sonra biraz sıvı geldi ama o da 2-3 günde gecti..
alkolle sildik kuru tuttuk göbegini hep.

benim kızzım 3130 doğdu 3 gün sonra 3200 oldu dün tekrar ölçüldük 3600 olmuş yani 10 günde 470 gr kadar aldı

Son düzenleme:
ben oglumun gobegının dustugu gunu bılmıyorum. 5 gunlukken sarılıktan dolayı kuveze alındı. 3 gun kuvezde kaldı. kuvez odasına emzırmeye gıttım 3. gun baktım dusmus gobegı. ılk 2 gun sagıp verıyodum süt. gormuyodum oglumu.

hoş geldın ece bnım kz uyuyo bnde sızlere bakıyım dedım... 10 dakka emıyo uyuyo sızınde öle mı kızlar ne kadar emzırıyonuz saddce gece uzun uzun emıyo...

hg ece, ne var ne yok gectimi acıların? birce hanım nasıl :)

gözünaydın fatmacım, sende atlatmışsın :) benim kızımda az emiyo bazen 5 dkyı bile bulmuyo.. 2-3 saatte bi 10 dk normal galiba..

hoşgeldinnn kuzummm nerdesin sen yaaa

listeye bakıyordum kızlar iyiyim ben şükür uyuz doktorum nasıl diktiyse dikiş yerim hala geçmedi sözde bir haftada geçer dedi. iltihap kapmış dedi ama ben her wcden sona bi güzel yıkayıp batikonluyorum dediği gibi :S geçen gece ağlıcaktım az daha çocuğum bircem ağlıo emzircem oturamıom. şükür şimdi iyiyim biraz daha. kocişim bilgisayarımı götürmüştü. dün getirdi. benim fındıkımın göbeği 4. gün düştü :) emmeside maşallah çok iyi bıraksam yarım saat emer. ama çok emdiği için çok kusuo bende az emince kendim çıkarttırıyorum az az sık sık emziriyorum. uykumuzdagündüz tüm gün uyuyoruz gecede uyumak istiyor ama mız mız beşiğimizi hiç sevmiyor. ona yatırı yatırmaz ağlamaya başlıo. başka başka hee bide 3280 gr doğdu. dün sağlık ocağına gitmiştik. çok kustuğu için doktor normal dedi. kilo almış almasa beslenemezdi dedi. 3800 olmuş.

maşallah canım bebişine. benımkıde gunduz yıne uyuyo da gece sabahlıyoruz ya.

maşallah canım bebişine. benımkıde gunduz yıne uyuyo da gece sabahlıyoruz ya.

aynen bizde. emzik vermicem sallamıcam diodum mecbur emzik veriom arada hastaneye kontrole gittiğimizde durmadı ortalık yerde meme veremiceme göre emzik verdim allahtan aldı. bide almasaydı yandıydım herkes bize bakıo falan dün gecede kundakladım sımsıkı salladım öyle uyudu. gerçi sarsmadan salladım. ayağımda.

emzık daha vermedım ama bende hafıf hafıf sallıyorum. gece zor oluyo napım alıscak ama durmuyo kı baska turlu.

kızlar her bir göğsünüzü 7-10 dak. emmesi yeterliymiş...2-3 saatte bir emzirmemiz gerekiyo....yani toplamda 15- 20 dak. emince doyarmış bebişler...

Herkese selam...
hg cnm
emzık daha vermedım ama bende hafıf hafıf sallıyorum. gece zor oluyo napım alıscak ama durmuyo kı baska turlu.

napalım ağlayınca çok kötü oluyorum benim kız beter ağlıo gözlerini şişirio ebe bile korktu bu nasıl ağlıo böle dio. sesi gidio ağlarken kendini maf edio. emziği alıştır bence ben evde hiç vermiomda dışarı çıkınca veriom. markete gittik durmadı orda verdim rahat ettim yoksa her dakka meme çıkaramam ona.

kızlar her bir göğsünüzü 7-10 dak. emmesi yeterliymiş...2-3 saatte bir emzirmemiz gerekiyo....yani toplamda 15- 20 dak. emince doyarmış bebişler...

benımkı bellı olmuyo bazen 5 dk bazen 20 dk emıyo. ama 20 dk emdıgınde arada uyuyosa o kadar suruyo.

evet ya evde kolay da. dısarda meme ıstemesı kotu. ben de baya hastaneye gıdıp geldım. Allahtan emzırme odaları oluyo yanı. ben de sıkıntıdan alerji oldum da kızlar 6 tane iğne yedım damardan. sıkıntıdan dedı doktor. evımde acıl bı tadılat cıktı ve o aksam dogumum basladı ya. uzerıne de oglum kuveze alındı sıkıntıdan olmus. kurdesen dıyolar. cok kotuydu.

oyyy kızlar hepimizinkinin huyları benzer.

ben ne emzik verdim ne de sallıyorum, o yüzden uyutana kadar bazen anam ağlıyo. kollarım kopuyo, kucaktan inince uyanıp ağlıyo çünkü. mememi de oohhooo bi çekiyo ki, karnı ağrıdıkça mememe asılıyo, çekiyo ağzıyla.

çok tatlı bişi ya bu bebek, hehe ne garip benim bebeğim oldu :)

haydin görüşürüz kızlar

benımkı bellı olmuyo bazen 5 dk bazen 20 dk emıyo. ama 20 dk emdıgınde arada uyuyosa o kadar suruyo.

evet şuanda çok minikler...emerken uyuya kalıyolar yada bazen çok emiyolar....bunların hepsi düzene girecek...bide çok emdikleri zaman sütün fazlasını çıkarıyolar zaten kusarak...

evet şuanda çok minikler...emerken uyuya kalıyolar yada bazen çok emiyolar....bunların hepsi düzene girecek...bide çok emdikleri zaman sütün fazlasını çıkarıyolar zaten kusarak...

bazen agzında tutuyo sütü yutmuyo:):) bıraz sonra cıkarıyo:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…