kusura bakma kafam allak bullak.dikkat et üşütme sakın.ayaklarını sıcak tut yoksa çok sancı çekiyosun ya.
inşallah gerçektir canım ama ben korkuyorum yarın gitmeye bana dua edin kızlar bu sefer olumlu döneyim çok zor bi süreç beni en iyi anlayan sizsiniz bende hiç bi belirti yok ama dün o agrıdan bendede oldu ama fazla sürmedi bi 5 dk geçti şimdide hiç bi agrım belirtim yok olmadı galiba(
valla haklsın canım be daha yaptırmadan kafam allak bullak sen haklısın yanı. umarım hersey cok guzel olur bıtanem dualarım senınle. dıkkat edıyorum son 10 gundur hıcbısey yapmıyorum. bu arada sıgara kullanıyomusun sen. ben gunde en fazla 3-4 tane ıcıyorum. dr bısey dmedı ama ıcım ıcımı yıyo ıcerken. ama sankı stresımı alıyo gıbıme gelıyo. gercı hıc alakası yok sadece ve sadece zehır farkındayım ama ıcıyorum maleef
herkes aşılama ücretlerini yazmış sanırım
benim herşey dahil 800tl ye geldi
ben fazla ödemişim galiba biraz tüp bebek bile rapor çıkartırsan 1.250ye mal oluyormuş ya
içiyorum malesef bu aralar daha çok içesim var ama engellemek için yemeğe verdim kendimi valla gören şaşırıyor.bi olumlu sonuç alıyım azaltıcam iyiyce zaten işim itibari ile günde5 tane falan içiyorum.bu arada güzel dileklerin için teşekkür ederim.inşallah hepiniz kucağınıza alırsınız bebşlerinizi....
malum ben bankacıyım ve bugün pazartesiydi.okadar işim stresli ki öldüm ağrıdan ve sancıdan.içini ferah tut lütfen olucak inşallah.hepimiz kavuşucak bebişlerimize.ayy bi olsa yerim ben onu. hayırlısı inşallah çektiğimiz sıkıntılara değicek.senin oğlun olucak bak görürsün.
içinemi dogdu oglum olacagı olsunda farktmez oglan kız hayırlısını versin allahım isteyen herkeze herkezin yüzünü güldürsün sevinçelere bogulalım sen nezaman yapıyon testi..
hııı ben dunden berı sorucam ayıplanırım dıye soramadım. sadece ben ıcıyorum heralde dedım hatta kızdım kendımebu kadar ugrasıyorum bu zehırı bırakamıyorum dıye. gercı dr 3-4 tane ıcıyosan cok degıl ama bırak dedı yınede meretı bırakamadım. ama brakmak ıcın caba harcıyorum:
hayırlısı tatlım ya bırakırsın içinde seni tekmeleyen bi bebiş oldumu bak nasıl bırakırsın...
içinemi dogdu oglum olacagı olsunda farktmez oglan kız hayırlısını versin allahım isteyen herkeze herkezin yüzünü güldürsün sevinçelere bogulalım sen nezaman yapıyon testi..
inşallah bitanem tekmelesınde herseyı bırakmaya hazırım.
[ı]dila yarın kaçıncı günün perşembe yaptıracaksın diye aklımda kalmış
hadi güzel haberler ver bize[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?