2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

kusura bakma kafam allak bullak.dikkat et üşütme sakın.ayaklarını sıcak tut yoksa çok sancı çekiyosun ya.

bitanem inşallah bebeğ sıkı sıkı tutunmak ıcın sancı yapıyodur.iyice yerleşmek içindir sancılların. bebeği önce karnında sonrada kucagında buyusun bıtanem.

herkes aşılama ücretlerini yazmış sanırım
benim herşey dahil 800tl ye geldi
ben fazla ödemişim galiba biraz tüp bebek bile rapor çıkartırsan 1.250ye mal oluyormuş ya

malum ben bankacıyım ve bugün pazartesiydi.okadar işim stresli ki öldüm ağrıdan ve sancıdan.içini ferah tut lütfen olucak inşallah.hepimiz kavuşucak bebişlerimize.ayy bi olsa yerim ben onu. hayırlısı inşallah çektiğimiz sıkıntılara değicek.senin oğlun olucak bak görürsün.

içiyorum malesef bu aralar daha çok içesim var ama engellemek için yemeğe verdim kendimi valla gören şaşırıyor.bi olumlu sonuç alıyım azaltıcam iyiyce zaten işim itibari ile günde5 tane falan içiyorum.bu arada güzel dileklerin için teşekkür ederim.inşallah hepiniz kucağınıza alırsınız bebşlerinizi....

herkes aşılama ücretlerini yazmış sanırım
benim herşey dahil 800tl ye geldi
ben fazla ödemişim galiba biraz tüp bebek bile rapor çıkartırsan 1.250ye mal oluyormuş ya

benim raporlu olmsına ragmen 900fılan tutuyor. ama dahada ıstyecekmıs gıbı gelıyo. carsamba anlıcam bakalım ultrsona gırıcem bıdaha sonrada persembe aşıama yapacak o zaman nekadar ısteyecek anlarız artık:)

hııı ben dunden berı sorucam ayıplanırım dıye soramadım. sadece ben ıcıyorum heralde dedım hatta kızdım kendımebu kadar ugrasıyorum bu zehırı bırakamıyorum dıye. gercı dr 3-4 tane ıcıyosan cok degıl ama bırak dedı yınede meretı bırakamadım. ama brakmak ıcın caba harcıyorum:

içinemi dogdu oglum olacagı olsunda farktmez oglan kız hayırlısını versin allahım isteyen herkeze herkezin yüzünü güldürsün sevinçelere bogulalım sen nezaman yapıyon testi..

içinemi dogdu oglum olacagı olsunda farktmez oglan kız hayırlısını versin allahım isteyen herkeze herkezin yüzünü güldürsün sevinçelere bogulalım sen nezaman yapıyon testi..

hrkeze iyi aşamlar dilacım yarın inşallah güzzeeel haberini alırız bıtanem:)

hayırlısı tatlım ya bırakırsın içinde seni tekmeleyen bi bebiş oldumu bak nasıl bırakırsın...

sayfayı tekrar yüklemen lazım dilacım
iyiyim bende berfin aşılama yaptıran arkadaşların heyecanına ortak oluyorum bende 2. içinde
gün sayıyorum sen yaptıracakmısın 2.yi

bi an öyle geldi içimden inşallah olurda kız olsun oğlan olsun farketmez canım kısmet dediğin gibi.hadi hayırlısı

dila yarın kaçıncı günün perşembe yaptıracaksın diye aklımda kalmış
hadi güzel haberler ver bize

[ı]dila yarın kaçıncı günün perşembe yaptıracaksın diye aklımda kalmış
hadi güzel haberler ver bize
[/ı]

yarın 9. Günüm canım.ya tanıdıklar pazartesiyi bekle diyor.kafam karıştı.
Ama diğer arkadaşların dr larıda salı günü yaptır demiş bizde ondan 2 gün sonra aşılama yaptırdık perşmbeye denk geliyor ne yapsam bilemiyorum şimdi.biyandanda merak ediyorum.kızlar ya 11 günde belli olurmu bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…