2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

Sen bilirsin canım ama ben olsam çağırmışsa giderdim. Bizimki çağırmadı beni adeti bekliycez dedi. Sanki benimle beraber bekliycek :))

Sen bilirsin canım ama ben olsam çağırmışsa giderdim. Bizimki çağırmadı beni adeti bekliycez dedi. Sanki benimle beraber bekliycek :))

sendemi 23 ekimde oldun aşılamanı nezaman gel ddei her hangi agrın falan varmı bende hiç bişey yokta

Benim ilk günlerde öyle şiddetli ağrılarım olduki dr u aradım sordum normalmi diye değil değil dedi devam ederse gel dedi. Ama etmedi allahtan. Yani bilmiyorum aslında ilk aşılamamdı ara ara hep ağrı oldu,bide benim yumurta sayısı vardı yani toplamda 10 a yakın yumurta vardı benim gördüğüm ama büyük olan 4-5 taneydi ben hepsi tek tek çatladı diye düşündüm ne bileyim aklıma herşey geliyo kendi kendime yorumlar yapıyorum. Ama bulantı vs olmadı,kana gibi bişeyde olmadı sadece kan seyirmesi olur ya bazen insanda dünden beir ara ara karnımda öyle bişey oluyor sadece. Başka belirtim yok. Olan varsa da yazsın bu ara insanların kafası çok karışıyomuş çok iyi anladım. Yarın testimi yaptırıcam bakalım ne çıkıcak bahtıma

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız.bugün betahcg baktırdım 1661 değerim.doktor yarın keseye bakmak için çağırdı.inşallah başka hamiş haberlerimiz vardır.

canım değerin gayet güzel yükselmiş.. inşallah yarın bebişinin kesesini de görürsün.. doktordan gelince haber ver...bize de dua et canım..

bilgen35 kullanıcısından alıntı
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız.bugün betahcg baktırdım 1661 değerim.doktor yarın keseye bakmak için çağırdı.inşallah başka hamiş haberlerimiz vardır.

CNM KAÇINCI GÜN YAPTIRDIN TESTİNİ?

benimde hiç biyerim agrımıyo sadece ilk günlerde kasık agrım vardı geçti öyle seyirme falanda olmuyo bende inşallah yarın güzel haber verirsin bizdede mutlu oluruz

canım aşılama sonrası ben de de 2-3 gün kasık ağrısı başladı.. sonra geçti. aşılamamın 11. günü beta hcg baktırdım ve hamileydim..sağ kasığımdan bacağıma doğru arada ağrı saplanırdı.. alt kirpiklerim çapraz duruyordu.. ama malesef bebeğim tutunamadı 4 hafta 3 günlükken düştü.. ilk aşılamamdı.. ayrıca 10 yumurta ile doktorun nasıl aşılama yaptı.. arkadaşımın aşılaması 6 yumurta oluştu diye iptal edildi..

çok tebrikler:)) çok sevindim. Bende yarın yaptırıcam sabah testimi. Kaçıncı gündü öğrenebilirmiyim? Benim yarın 11. Gün alllaaaaahhhımmm inşalllaaaahh bende yazarım senin gibi

canım ben 12.günde yaptırmıştım.değerim.116'dı.inşallah güzel haberler verirsin bize

allah isteyen herkesin yardımcısı olsun.ben ağustos ayında 10.yılımı doldurdum.daha öncede yazmıştım.10 yılda 6 düşük 1 dış gebelik.rabbim herşeyin hayırlısını versin.şimdiki doktorumdan çok memnunum ama biraz pahalı ücretler.bugün aşılamanın 20.günü

canım artık sen fazlasıyla haketmişsin ANNE olmayı .. inşallah RABBİM hepimizi hayırlısıyla güldürür...BİZİM DE BEBELERİMİZ OLUR TEZ ZAMANDA...

herkezinki farklı oluyo benim aşılamadan sonra iki gün kanamam oldu agrılarım vardı sonra bel ağrısı şiddetli şimdi 7. gün karnım şiş kabızlık var ve progestan içiyorum arada karnımda agrı hissi oluyo ama geçici allah hepimizin emeklerini karşılıksız bırakmaz inş.

benimde karnım şiş ve kabızlık var sanki hamile gibiyim o kadarki şiş yani

kızlar bayramda bana bir formül gelecek.. kesin hamile bırakıyormuş.. arkadaşımın annesi %100 hamile kalır demiş ama telefonda anlatılacak bir şey değilmiş.. formül babannelerinden kalmaymış.. kadın başka şehirde olduğu için mecburen bayramı bekleyeceğiz.. kadın yazılı olarak yapmamız gerekenleri anlatan bir kağıdı arkadaşıma verecek.. formülle ilgili tek bir şey biliyorum o da safranla ilgili olduğu.. şimdi bayramı bekliyorum bakalım..

kızlar ya aşılamayı bende düşünüyorum yaptırmayı ama bilgim yok bilen yaptıran varmı bilgi verebilirmisinzi nasıl oluyor.muayene oluyomu

senin kaç yumurtan var dı toplam yedi üç tane 23mm lik yumurta dr coguk gebelik olur de di aslında yasak ama yapalım dedi tanıdık oldugu için sanırım.

benim ilk aşılamaya başladıgımda 7 den fazla yumurtam vardı iptal etmişti doktorum şimdide 2 tane tam gelmiş vardı 2 tanede 17lik vardı bu ikinci aşılamam ve bugün 10 gün dr yarın çagırmıştı beni test için ama gitmeyi düşünmüyorum

ayy çok merak etiim nasıl bişey acaba inşallah faydası olurr

ayy çok merak etiim nasıl bişey acaba inşallah faydası olurr

bende çok merak ettim ama kadın telefonda anlatılmaz diyor başkada bir şey demiyor.. arkadaşımda bayrama kadar gitmeyecekmiş annesine... gitse bende gidecektim onunla... bebeişimiz olsun diye herşeyden medet ummaya başladık artık Allah sonumuzu hayır etsin ama kadın %100 olur dediği için bir umut diyoruz işte:)))l

inşallah canım bellimi olur seninde vesilen o olur inşallah artık ne yapacagımızı şaşırdık yaa bi olsaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…