sayfayı tekrar yüklemen lazım dilacım
iyiyim bende berfin aşılama yaptıran arkadaşların heyecanına ortak oluyorum bende 2. içinde
gün sayıyorum sen yaptıracakmısın 2.yi
dilacım 9.gün çok erken değilmi canım
tabi sen bilirsin ama çatlatma iğnesinin etkisi hala devam ediyor olabilir
arada bir rakam çıkar ne düşüneceğini şaşırırsın emin olamazsın
drlar 12.günden öncesini önermiyorlar canım
kıs bu kadar stres yapma bebişine iyi gelmez
onun seninle olduğunu düşün mutlu ol
değilsede rabbim çabalarımızı karşılıksız bırakmayacaktır
bugün değilse yarın bebişimiz gelecek:emir_bebek:
içiyorum malesef bu aralar daha çok içesim var ama engellemek için yemeğe verdim kendimi valla gören şaşırıyor.bi olumlu sonuç alıyım azaltıcam iyiyce zaten işim itibari ile günde5 tane falan içiyorum.bu arada güzel dileklerin için teşekkür ederim.inşallah hepiniz kucağınıza alırsınız bebşlerinizi....
paylaştıkların hepimiz için çok önemli canım... inşallah en kısa zamanda yüzün güler... banada bugune kadar hep çikolata kisti var ameliyat olcaksın dediler hep kaçtım.. eskişehir istanbul.. bir sürü doktor gezdim.. hiçbiri yumurta rezervin düşük demedi bana.. deselerdi 2 yıl geçirmezdim aşılama için.. taki antalyaya taşınana kadar... bir ay önce burda doktora gittim ve ameliyat olursan yumurta rezervin %50 düşebilir zaten az dedi.. bu riski göze almana değmez çünkü kistin 3 cm çok küçük dedi:...şaştım kaldım valla.. hemen aşılamaya geçtik ama olmadı...kısmet işte.. doktor demişti zaten tüpte şansın daha yüksek diye ama ben denemek istedim.. olmadı..[/QUOT
ben bu tedavi süresince şunu anladım bizler doktorların gözünde sorunlu hastalar olduğumuz için uğraşmıyolar ,oyalıyolar nasıl olsa bizler hamile kalana kadar gideceğiz ve özellere para vereceğiz. benimde başıma geldi aynısı özel hastanede doktorum 2 cm lik kist için 1 ay daha yasmin kullan gel dedi .moralim çok bozuldu her ay bi umut gidiyoruz ama bi sonuç yok .eşim direk beni devlet hastanesine götürdü durumumuzu anlattık 2 cm lik kist için ilaç kullanmanıza gerek yok dedi 3 tane doktor .hatta ultrasonda kist bile görünmedi. işini iyi bilen bi doktorla karşılamak çok önemli .inşallah en kısa zamanda emeklerimizin karşılığını alırız
merhaba kızlar ....bir sorum olacak 3 aşılama yaptıracağım kısmet olursa ...tutmazsa tüp bebek yaptırırz sanırım ama istanbulda tüp bebek merkezi drları araştırmam lazım ablam araştıracaktı bahçelievler güngören bakırköy ve çevresinde iyi bir dr bilen varsa bana yardımcı olabilirmi acaba
kızlar bayramda bana bir formül gelecek.. kesin hamile bırakıyormuş.. arkadaşımın annesi %100 hamile kalır demiş ama telefonda anlatılacak bir şey değilmiş.. formül babannelerinden kalmaymış.. kadın başka şehirde olduğu için mecburen bayramı bekleyeceğiz.. kadın yazılı olarak yapmamız gerekenleri anlatan bir kağıdıarkadaşıma verecek.. formülle ilgili tek bir şey biliyorum o da safranla ilgili olduğu.. şimdi bayramı bekliyorum bakalım..
Sabah testimi yaptırdım... Malesef... 2,00 çıktı negatif yani. Kaç olması gerekir onu bile bilmiyorum ama en büyük puntolarla ''negatif'' kimseye söyleyemedim.. Oysa bugün için ne hayallerim vardı... Umutlar başka bahara kaldı tabi umut kaldıysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?