2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

sayfayı tekrar yüklemen lazım dilacım
iyiyim bende berfin aşılama yaptıran arkadaşların heyecanına ortak oluyorum bende 2. içinde
gün sayıyorum sen yaptıracakmısın 2.yi

aslında istiyorum canım ama eşimin önce dr gitmesini bekliyorum ???spreminde düşüş yaşanmış dr aşılama esnasısnda söylemişti.bakalım kısmet bu ay boş geçtik zaten dra gitmiyorum .bayramdan sonrakii ay kısmetse başalayadabilirm ..bende arkadaşlarımza ortka olmak isterim aslında okyuyorum aama pek yorum yapamıyorum sn ne güsel yanlarındasın canm rabbim herkesin gönlüne göre versn herks için hyrlısı olsun ..

arkadaşlar ben çıkmak zorundayım sabah iş var malum ( allah rahatlık versin ... beklemedeki arkadaşlarıma rabbim sabır ihsan eylesin haydi kızlar güzel haberlerle gelinde şenlenelim ....bye

dilacım 9.gün çok erken değilmi canım
tabi sen bilirsin ama çatlatma iğnesinin etkisi hala devam ediyor olabilir
arada bir rakam çıkar ne düşüneceğini şaşırırsın emin olamazsın
drlar 12.günden öncesini önermiyorlar canım

benimde eşimin hareketliliği çok düşük çıkmıştı aşılama esnasında
aslında promlem yoktu ama o gün düşük çıktı işte
sperm hareketini arttıran kürleri ögrenip uygulamayı düşünüyorum 2.ye kadar

kardelen merhaba canım
ya ben özleme çok üzüldüm kaçıncı denemesiydi acaba

CANIM BEN ÇATLATMA İĞNESİ OLMADIM.yumurtalarım kendiliğinden çatladı dr gerek duymadı işte bende ondan düşünüyorum.bakalım ya sence belirti olabilirmi.yani ne biliyim normal insanlar hamile kaldıklarını anca 1,,5 ayda falan anlıyorlar.biz daha 8 9 gündeyiz omudur şumudur bumudur diyoruz.aman ne biliyim işte umut dünyası.Neyse ben en iyisi 12.gün yapıyım.ama bi yandanda perşembe yaparsam değerlerden en azından bi şeyler anlarım yoksa bile kafam rahatlar.hareketlerime dikkat etmeme gerek kalmaz hoplar zıplarım :)

kıs bu kadar stres yapma bebişine iyi gelmez
onun seninle olduğunu düşün mutlu ol
değilsede rabbim çabalarımızı karşılıksız bırakmayacaktır
bugün değilse yarın bebişimiz gelecek:emir_
bebek:

ayy canımya inşallah.stres yapmamak elde değil düşün düşün nereye kadar.ben kaçtım canım kendine iyi bak görüşürüz yarın akşam.

kızlar bugün aşılamamın 8.günü. benimde kasıklarımda hafif ağrılar devam ediyo,inşallah hamileyimdir.orkidecim senin güzel haberin moral olacak bize inşallah,dua ediyorum hep.inşallah bebişlerimiz karnımızdadır :)onlarla beraber uyuruz bu gece :)ii geceler herkese

mrb kizlar bizde bu ay ilk asilamaya basliyoruz yarin femaraya basliycam okudugum kadariyla kimse femara kullanmamis ilk 5 yun sonrada igne, ignenin ikinci gunu utrasyon..ona gore ignenin dozunu artirip artirmayacaklarina karar vereceklermis..kizlar ben kendimi okadarcok kaptirmisim ki her hangi bir olumsuzlukta kafayi yerim herhalde.......oooooooooooffffffffffff

sigara içen arkadaşlara burdan rica ediyorum lütfen hiç vakit kaybetmeden bırakın. bende yıllarca kullandım ama bu tedaviye başlayınca bıraktım. zor oluyo ama imkansız olmuyo .inanın içmediğiniz zaman daha az stresli oluyosunuz ve vicdanende rahatlıyorsunuz .bana 1 ayda olumlu etkisini gösterdi 0,87 olan LH hormonum sigarayı bıraktıktan sonra 4 e yükseldi

Sabah testimi yaptırdım... Malesef... 2,00 çıktı negatif yani. Kaç olması gerekir onu bile bilmiyorum ama en büyük puntolarla ''negatif'' kimseye söyleyemedim.. Oysa bugün için ne hayallerim vardı... Umutlar başka bahara kaldı tabi umut kaldıysa

merhaba kızlar ....bir sorum olacak 3 aşılama yaptıracağım kısmet olursa ...tutmazsa tüp bebek yaptırırz sanırım ama istanbulda tüp bebek merkezi drları araştırmam lazım ablam araştıracaktı bahçelievler güngören bakırköy ve çevresinde iyi bir dr bilen varsa bana yardımcı olabilirmi acaba

cnm medical park ta latif küpelioğlunun tavsiye ederim.. Arkadaşım ilk denemesinde hamile kaldı

bende hacıdan gelen bir otu denicem bildiğim deneyen biri9 biri 7 senelik evli bu ot sayesinde hamile kalmış bakalım işe yararsa herkese yayıcam bu ay zaten kendi çabamla uğraşıyorum inşallah 2. aşılamaya gerek kalmaz

canım üzülme kaçıncı günündü senin...umudunu yitirme sakın yine hayal kur inşallah olacak allahın izniyle bende kötüyüm 3 .aşılama yaptıracağım tutmadı hiç biri bendede umut yok yani anlayacağın dua etmek düşen bize allah nasip edecekse bir şekilde olur onun için içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…