slm arkadaşlar....
Ben Ankarada kadın sağlığı ve Tüp bebek merkezinde aşılamamı yaptırdım.inanın şiddetle öneriyorum burayı.bende arkadaş tavsiyesiyle gitmiştim.kişinin maaşına göre bir ödeme planı uyguluyorlar.ayrıca çokda ilgililer....değerlendirmenizi öneririm....
allah isteyen herkesin yardımcısı olsun.ben ağustos ayında 10.yılımı doldurdum.daha öncede yazmıştım.10 yılda 6 düşük 1 dış gebelik.rabbim herşeyin hayırlısını versin.şimdiki doktorumdan çok memnunum ama biraz pahalı ücretler.bugün aşılamanın 20.günü
canım ya üzülme inş bi dahaki ay olur.pes etemek yok.ilk aşılaman mıydı?
Kızlar bende güngören de özel hastanede yaptırdım.özel laboratuvara 250 tl dr da 100 tl verdim başka bide ilaç kullandım onlarda klomen progestan 25 tl toplam yani bana maliyeti 375 tl.zaten diyorum eşime çocuğum bi olsun seni 375 e yaptırdım diye dalga geçicem :)
seninki biraz pahalı oluyor gibi.aşılama için şuanda hangi ilacı kullanıyorsun.?
Kızlar bugünde susucağınız tuttu.
iyi akşamla arkadaşlar
benım dr 400 lıa dedı asılama ıcın bıde 470 ılaçlar icin ödedim. puregon 600 diye kullanıyorum. çatlatma iğneside ovitrelle verdi. ama sanırım daada para isteyecek gibi. bu dr'lar soyuyomu ne?
SEN NE ZAMAN SONUCUNU ALIYORDUN.KONUŞMUŞTUK AMA.
470 ne ilacı bu çatlatma iğnesi falanmı?
orkidecim hoş geldin bugün nasılsın.
evet cnım catlatma ıgnesı puregon verdı hem 600 hemde 300 bı catatma ıgnesı bırde progestan verdı 470 laç katılım payı ve farkını odedım. gecen ay onusmustuk dr'la oda 40 fılan demıstı. önce muayenehanede yapıcam dedi bugun ıste gıttı hastanede yapıcam dedı özl hastanede bakalım nasıl olacak.
SEN NE ZAMAN SONUCUNU ALIYORDUN.KONUŞMUŞTUK AMA.
470 ne ilacı bu çatlatma iğnesi falanmı?
orkidecim hoş geldin bugün nasılsın.
evet cnım catlatma ıgnesı puregon verdı hem 600 hemde 300 bı catatma ıgnesı bırde progestan verdı 470 laç katılım payı ve farkını odedım. gecen ay onusmustuk dr'la oda 40 fılan demıstı. önce muayenehanede yapıcam dedi bugun ıste gıttı hastanede yapıcam dedı özl hastanede bakalım nasıl olacak.
iyiyim canım sagol sen nasılsın gün yaklaştıkça stres artıyo işte
daha sonuc yok canı sanırım perşmbe olack aşılamam. zaten eger tutmazsa başka dr arıcam heralde. memnunum ama kafam karısık bırazcık.
yarınmı öğreniyodun kısmetse hadi hayırlı haberlerle gelde umudumz ol inşallah.ya ben bugün çok sancı çektim kasıklarıma battı devamlı bide çok gazım vardı.oturup kalkarken zorlandım. Bugün 8. günüm neden acaba ya.offffffff miğdemde bulanıyor.dr um ona her gittiğimde hamilemisin yoksa derdi bende her ay bana göre hamileyim der şakalaşırdık.buna döndü acaba psikolojik mi yoksa gerçekmi?
kusura bakma kafam allak bullak.dikkat et üşütme sakın.ayaklarını sıcak tut yoksa çok sancı çekiyosun ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?