2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

canım ben üniversite hastanesinde yaptırdım dr um çift muayne ücreti aldı 380 felan ilaç farkı iğneydi derken 700 tl tuttu ..

slm arkadaşım birisinden daha duymuştum Ankalife ın iyi olduğunu şiddetle önermeni gerektiren ne ben de gazi ü.t.f. gidiyorum memnunum ama ordan arkadaşımın ablası tüp bebekel hamiş kaldı bebeğinin doğurdu sen ne zaman yaptırdın aşılamanı kaçıncı aşılama ??

canım inşlh güzel haberlerle gelirsin dualarımız seninle...bende ankaradayım sen hangi hastane ve dr a gidiyosun? bilgilendirirsen sevinirim

canım ya üzülme inş bi dahaki ay olur.pes etemek yok.ilk aşılaman mıydı?

selam kızlar. Ben geldim.kalesçim bak ne güzel umudu kesmemişsin.üzülmek yok kızlar olucak diyelim olsun.iyi düşünelim lütfen.pes etmek yok sabır allahım sabır.ya kızlar ben bu gün çok sancı çektim ve bi ton gaz.oturup kalkarken çok zorlandım neden bilmiyorum.bide çokmu erken bilmiyorum ama sigaryı içtiğimde ilk defa miğdem çok bulandı halen içemiyorum ya.soruyorum olur diyolar ya sizce.bu arada serengil çok üzüldüm ama pes etme olucak elbet.duygularınızı paylaşıyor ve hep sizinle olduğumu bilmenizi istiyorum...

Kızlar bende güngören de özel hastanede yaptırdım.özel laboratuvara 250 tl dr da 100 tl verdim başka bide ilaç kullandım onlarda klomen progestan 25 tl toplam yani bana maliyeti 375 tl.zaten diyorum eşime çocuğum bi olsun seni 375 e yaptırdım diye dalga geçicem :)

iyi akşamla arkadaşlar
benım dr 400 lıa dedı asılama ıcın bıde 470 ılaçlar icin ödedim. puregon 600 diye kullanıyorum. çatlatma iğneside ovitrelle verdi. ama sanırım daada para isteyecek gibi. bu dr'lar soyuyomu ne?

seninki biraz pahalı oluyor gibi.aşılama için şuanda hangi ilacı kullanıyorsun.?

puregon kullanıyorum cnım. evet banada öyle geldı herkez 250-300 cıvarında yaptırıyo galıba. dur bakalım anlıcam carsamba ekstra ısteyecek gıbı ama ınsallah ıstemez. gerçi bebiş için deger dıyorum ama.......

SEN NE ZAMAN SONUCUNU ALIYORDUN.KONUŞMUŞTUK AMA.

470 ne ilacı bu çatlatma iğnesi falanmı?

orkidecim hoş geldin bugün nasılsın.

SEN NE ZAMAN SONUCUNU ALIYORDUN.KONUŞMUŞTUK AMA.

470 ne ilacı bu çatlatma iğnesi falanmı?

orkidecim hoş geldin bugün nasılsın.

evet cnım catlatma ıgnesı puregon verdı hem 600 hemde 300 bı catatma ıgnesı bırde progestan verdı 470 laç katılım payı ve farkını odedım. gecen ay onusmustuk dr'la oda 40 fılan demıstı. önce muayenehanede yapıcam dedi bugun ıste gıttı hastanede yapıcam dedı özl hastanede bakalım nasıl olacak.

daha sonuc yok canı sanırım perşmbe olack aşılamam. zaten eger tutmazsa başka dr arıcam heralde. memnunum ama kafam karısık bırazcık.

hakkında hayırlısı canım bi iki sayfa arkada bugünkü ağrılarımı yazdım bi okurmusun.çok kötüydüm bugün.

iğneler baya pahalıymış.ya kızlar bu kadar para veriyosunuz madem direk tüp bebek yaptırsanıza.3 aşılama parasını çıkarır hemde daha şansı yüksek.

iyiyim canım sagol sen nasılsın gün yaklaştıkça stres artıyo işte

yarınmı öğreniyodun kısmetse hadi hayırlı haberlerle gelde umudumz ol inşallah.ya ben bugün çok sancı çektim kasıklarıma battı devamlı bide çok gazım vardı.oturup kalkarken zorlandım. Bugün 8. günüm neden acaba ya.offffffff miğdemde bulanıyor.dr um ona her gittiğimde hamilemisin yoksa derdi bende her ay bana göre hamileyim der şakalaşırdık.buna döndü acaba psikolojik mi yoksa gerçekmi?

inşallah gerçektir canım ama ben korkuyorum yarın gitmeye bana dua edin kızlar bu sefer olumlu döneyim çok zor bi süreç beni en iyi anlayan sizsiniz bende hiç bi belirti yok ama dün o agrıdan bendede oldu ama fazla sürmedi bi 5 dk geçti şimdide hiç bi agrım belirtim yok olmadı galiba(

kusura bakma kafam allak bullak.dikkat et üşütme sakın.ayaklarını sıcak tut yoksa çok sancı çekiyosun ya.

valla haklsın canım be daha yaptırmadan kafam allak bullak sen haklısın yanı. umarım hersey cok guzel olur bıtanem dualarım senınle. dıkkat edıyorum son 10 gundur hıcbısey yapmıyorum. bu arada sıgara kullanıyomusun sen. ben gunde en fazla 3-4 tane ıcıyorum. dr bısey dmedı ama ıcım ıcımı yıyo ıcerken. ama sankı stresımı alıyo gıbıme gelıyo. gercı hıc alakası yok sadece ve sadece zehır farkındayım ama ıcıyorum maleef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…