2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

kardelen merhaba canım
ya ben özleme çok üzüldüm kaçıncı denemesiydi acaba
semi cim,akşam görmedim canım yazdığını,zaten çok başım ağrıyodu,fazla kalamadım.
evet özleme bende çok üzüldüm ve kendi adıma ümitsizliğim arttı,rabbim bizede hiç haberimiz olmadan gönderir inş.meleklerimizi.

umut her zaman var ama çok fazla hayal kırıklığı yaşadığımızda kesin,rabbim güldürsün yüzümüzü inş.

11. Günümdü. Moralimi yüksek tutmam gerekir evet ama nasıl??? Bugün çıksaydı,hastaneden direk dr uma gidicektim bak dicektim oldu,başardık. Ultrason görüntüsüyle babasına gidicektik bebişimle... üüüff ağlıycam biraz daha yazarsam.

canım üzülme diyecem ama elde degil biliyorum herşeyin hayırlısı olsun inşallah önümüzdeki zamanlarda olurda daha fazla beklemezsin bebişini..

ben 15 gün hastalandım ben alıştırmıştım kendimi tarih yanılltı beni ilk aşılammada 12 gün olmuştum ama şimdiki 15.gün acaba olurmu dedim ....hep dua ettim hala ediyorum önce size sonra bana çocuk bağışlasın rabbim...düşün hiç aşılama imkanı olamayanlar sperm sayısı 0 olanlar seni çok iyi anlıyorum ama elinden gelen birşey olmayacak dua et hayırlısı olsun de çok umutlanma ama umudunuda kaybetme lütfen inşallah yüzümüz gülecek

annem bir ilaç var demişti telefonda aylarca yap dedi yapmadım halam vermiş kuzenimin çocuğu olmuyormuş o macunu yapmış ilk çocuğuna hamile kalmış .....sonra çocuğu yine olmamış tekrar o macunu yapmış ve hamile kalmış düşürmüş...halamda o kağıdı anneme vermiş çocuk isteyenlere ver yapsınlar..bende istemeye istemeye yaptım çünkü o karışımı yemek istemedim eşimde sevmedi içinde çok şey vardı zemzem suyu bile yaptım bir kaç hafta yedim bıraktım aşılama olacaktım sperm tahlili yaptık normalde çok düşüktü çoğalmıştı keçi boynuzu çaşkır kökü vede l argini kullanıyordu eşim şimdi düşünüyorum keşke o karışımı yeseydik diye annem hala kızıyor yapmadın yemedin diye

Ya bişey sormak istiyorum bu değer artarmı acaba? Umudum bitti diyorum ama hala bişeylere tutunmak istiyorum işte (

Ya bişey sormak istiyorum bu değer artarmı acaba? Umudum bitti diyorum ama hala bişeylere tutunmak istiyorum işte (

adet olana kadar her zaman umut vardır bizler için,şöyle olabilir,aşılamandan değilde,sonraki beraberliklerden birinden ve geç olgunlaşan bi yumurtadan döllenmiş olursa,tabiki yükselebilir ama çok çok nadir olabilcek bi durum bu.

2. Ihtimal yok malesef çünkü ağrım çoktu ve açıkçası istemedim oyüzden doğal yolla olmaz.

canım bende adetimin 2.gününden 5.gününe kadar femara kullandım.senra 5.gün 1 tane iğne sonrada çatlatma iğnesi kullandım.bugün aşılamamın 9. günü bekliyoruz bakalım inş hepimiz güzel sonuç alırız.

2. Ihtimal yok malesef çünkü ağrım çoktu ve açıkçası istemedim oyüzden doğal yolla olmaz.

hayırlısı olsun inş.seni çok iyi anlıyorum,o kadar çok negatif gördüm ki,her defasındada hayallerle gittim test sonucunu almaya,ne sürprizler yapcaktım eşime,ama olmadı.
pozitif sonucu gördüğümdede sevincim hep yarım kaldı,üç defa kimyasal gebelik yaşadım malesef,aslında benim aşılamada bile şansım çok düşük.
rabbim beterinden korusun cümlemizi.

canım benim çok üzüldüm.kendini fazla yıpratma lütfen.. kaçıncı günündü bugün?

Son düzenleme:
meraba arkadaşlar benimde ikinci aşılamamdı.19 ekimde yapılmıştı.aşılama yapıldığı günü sayarsak bugün onbeşinci gün.ve sabah adet gördüm.doktorum tutmazsa tüp bebeğe geçelim demişti.çok üzgünüm.

üzüldüm canım bende 18 ekimde yaptırdım 15.gün adet oldum dr üçüncü aşılamayı yapıp olmazsa tüp bebek yaptırırsınız diyor yarın gideceğim bakalım ne olacak hakkımızda hayırlısı sakın moralini bozma inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın ..moralimizi yuksek tutmamız lazım sakın üzülme yıprandık yeterince üzülerek... bol bol dua et canım allah yüzümüzü güldürür inşallah

11. Gün çok erken diyorlar yaa. Hala umut varmış cuma bidaha deneyeyim diyorum. Dr umda bugün hep doğumdaymış ulen millet çatır çatır doğuruyoo :) yani konuştuğum kişiler 2 çıkması bile iyi diyorlar siz ne diyosunuz tecrübeli arkadaşlar bi yorum yapsanız bu duruma. Gerçekten iyimidir 2,00 çıkması 5 olmasımı gerekiyodu pozitif için????

kızlar herkese merhaba bugün aşılamam olucak hayırlısıyla bildiğiniz önerdiğiniz bişeyler varmı yapmam gereken aşılamadan önce yada sonra cevap verirseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…