- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
semi cim,akşam görmedim canım yazdığını,zaten çok başım ağrıyodu,fazla kalamadım.kardelen merhaba canım
ya ben özleme çok üzüldüm kaçıncı denemesiydi acaba
Sabah testimi yaptırdım... Malesef... 2,00 çıktı negatif yani. Kaç olması gerekir onu bile bilmiyorum ama en büyük puntolarla ''negatif'' kimseye söyleyemedim.. Oysa bugün için ne hayallerim vardı... Umutlar başka bahara kaldı tabi umut kaldıysa
11. Günümdü. Moralimi yüksek tutmam gerekir evet ama nasıl??? Bugün çıksaydı,hastaneden direk dr uma gidicektim bak dicektim oldu,başardık. Ultrason görüntüsüyle babasına gidicektik bebişimle... üüüff ağlıycam biraz daha yazarsam.
11. Günümdü. Moralimi yüksek tutmam gerekir evet ama nasıl??? Bugün çıksaydı,hastaneden direk dr uma gidicektim bak dicektim oldu,başardık. Ultrason görüntüsüyle babasına gidicektik bebişimle... üüüff ağlıycam biraz daha yazarsam.
Ya bişey sormak istiyorum bu değer artarmı acaba? Umudum bitti diyorum ama hala bişeylere tutunmak istiyorum işte(
mrb kizlar bizde bu ay ilk asilamaya basliyoruz yarin femaraya basliycam okudugum kadariyla kimse femara kullanmamisilk 5 yun sonrada igne, ignenin ikinci gunu utrasyon..ona gore ignenin dozunu artirip artirmayacaklarina karar vereceklermis..kizlar ben kendimi okadarcok kaptirmisim ki her hangi bir olumsuzlukta kafayi yerim herhalde.......oooooooooooffffffffffff
2. Ihtimal yok malesef çünkü ağrım çoktu ve açıkçası istemedim oyüzden doğal yolla olmaz.
cnm medical park ta latif küpelioğlunun tavsiye ederim.. Arkadaşım ilk denemesinde hamile kaldı
Sabah testimi yaptırdım... Malesef... 2,00 çıktı negatif yani. Kaç olması gerekir onu bile bilmiyorum ama en büyük puntolarla ''negatif'' kimseye söyleyemedim.. Oysa bugün için ne hayallerim vardı... Umutlar başka bahara kaldı tabi umut kaldıysa
meraba arkadaşlar benimde ikinci aşılamamdı.19 ekimde yapılmıştı.aşılama yapıldığı günü sayarsak bugün onbeşinci gün.ve sabah adet gördüm.doktorum tutmazsa tüp bebeğe geçelim demişti.çok üzgünüm.
canım inşallah güzel sonucu tüp bebek tedavisinde alırsın.kendini yıpratma lütfen..
meraba arkadaşlar benimde ikinci aşılamamdı.19 ekimde yapılmıştı.aşılama yapıldığı günü sayarsak bugün onbeşinci gün.ve sabah adet gördüm.doktorum tutmazsa tüp bebeğe geçelim demişti.çok üzgünüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?