2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

kızlar herkese merhaba bugün aşılamam olucak hayırlısıyla bildiğiniz önerdiğiniz bişeyler varmı yapmam gereken aşılamadan önce yada sonra cevap verirseniz sevinirim

hayırlı olsun cnm inşallah kavuşursun bebeğine. Bişey yapmana gerek yok. Işlemden sonra yatışşş bol bol. Dinlen,ağır kaldırma vs vs zaten yapmazsın onlar içine düşünce korkudan kıpırdamazsın bile.. Allah yardımcın olsun

evet ya dr yarım saat yatırıcakmış o bile az geliyo bana bol bol dua edicem Allahım hepimize nasip etsin inşallah of of çok zooooooorrrrr

kızlar herkese merhaba bugün aşılamam olucak hayırlısıyla bildiğiniz önerdiğiniz bişeyler varmı yapmam gereken aşılamadan önce yada sonra cevap verirseniz sevinirim

hayırlısı olsun canım umarım umut olursun bize inşallah aşılaman tutar mutlu haber verirsin bize kendini yorma ağır kaldırma iyi haberlerini bekliyoruz sıcak tut ayaklarını üşütme bildiğim kadarıyla üşütürsen daha çok sancın olurmuş hadi yolun açık olsun allah yardımcın olsun o bekleme aşamasında.....

LÜTFEN CVPPP :::((
11. Gün çok erken diyorlar yaa. Hala umut varmış cuma bidaha deneyeyim diyorum. Dr umda bugün hep doğumdaymış ulen millet çatır çatır doğuruyoo :) yani konuştuğum kişiler 2 çıkması bile iyi diyorlar siz ne diyosunuz tecrübeli arkadaşlar bi yorum yapsanız bu duruma. Gerçekten iyimidir 2,00 çıkması 5 olmasımı gerekiyodu pozitif için????

sağol canım ya sanırım asıl zor olan bundan sonrası sabıra herzamankinden çoook ihtiyacım var ki hiç bana göre değildi sabır işte öğreniyorsun ALLAH hepimizin yardımcısı olsun

bak bununla ilili çok yazı var bu sitede kızın birininde değeri 2.07 çıkmış dr sınırda tutunmaya çalışıyordur demiş inşallah seninkide öyledir canım ya

benim bugun adetimin 2.günü çok oluyorum ve parça parça geliyor bu aşılamadan dolayımı sabahtan beri karnıma sancı giriyo ve parçalar halinde geliyo umarım kötü bişey değildir bir fikriniz varmı

sağol canım ya sanırım asıl zor olan bundan sonrası sabıra herzamankinden çoook ihtiyacım var ki hiç bana göre değildi sabır işte öğreniyorsun ALLAH hepimizin yardımcısı olsun

evet bundan sonrası kabus:)günler geçmiyor ve ağrı bir yandan bekleyiş bir yandan bir an önce sonucu merak ediyorsun korku bir yandan tuttumu tutmadımı bende hiç sabırlı değilim onun için çok zor geçti bekleyiş günleri haklısın sabredeceksin inşallah sonucun pozitif olur aminnn inşşalah yüzümüzü güldürsün

bak bununla ilili çok yazı var bu sitede kızın birininde değeri 2.07 çıkmış dr sınırda tutunmaya çalışıyordur demiş inşallah seninkide öyledir canım ya

anladım. peki 11. gün kaç olması gerekir ki? yani bu zamanlarda kaç çıkabilir değerler bilgisi olan yokmu? çokmu erken baktım acaba? ama illaki bir değeri vardır bu gününde 23. de aşılama oldu ogün ile beraber bugün 11. gün. uuuuffff

canım inşallah yükselir bugün benimde 11.günüm dr çagırmıştı 2 kasımda gel diye ama ben gitmedim benim ilk aşılamamdada 11.gün yapmıştım ve 0.182 çıkmıştı seninki yüksek yine biraz kendini çok dineyip kafana takma dua et bol bol

ETMEZMİYİMM KENDİ KENDİMLE KONUŞUYORUM NEDEN NEDEN DİYE BEN 4 FALAN BEKLİYODUM. ERKENDİR 4 ÇIKAR SONRA 5 OLUR FALAN. YANİ NEYSE BU 5 TE? HERYERDE 5 DİYE OKUYORUM AMA ?? BU YAZDIĞIN İYİ GELDİ EVET 182 DEN BÜYÜKMÜŞ ARTARMI ACABA YAA? SEN NEZAMAN GİDİCEKSİN? SENDE YAPTIRSANA TESTİNİ MERAK EDİYORUM SENİDE. YARIN FALAN GİT BENCE. BEN DR A ULAŞSAM BEYNİNİ YİYCEM ONUN. ALLAHTAN DRUM ÇOK ANLAYIŞLI SABIRLA DİNLİYOR BENİ. AMA DOĞUMDAYMIŞ BÜTÜN GÜN. İNŞALLAH ALLAHIM YÜKSELİR HADİ BEBEĞİM TUTUN BANA BEE (

Dr aradı sağolsun mesajımı almış. çoookk erken daha çıkmaz dedi. Ama 2,00 deyince yok görünüyo canım dedi... ::::(( artık adeti bekliyorum.

canım öncelikle geçmis olsun bugün sürekli yat ve kafaya takma.

Dr aradı sağolsun mesajımı almış. çoookk erken daha çıkmaz dedi. Ama 2,00 deyince yok görünüyo canım dedi... ::::(( artık adeti bekliyorum.

canım kafana takma ben yalnız test yaptırmak istemiyorum o yüzden eşimle gidecem bugün tam bir hafta oldu halen sancılarım var ara ara olmazsa kasımda yaptırmayacam sonra yaptıracam.

canım kafana takma ben yalnız test yaptırmak istemiyorum o yüzden eşimle gidecem bugün tam bir hafta oldu halen sancılarım var ara ara olmazsa kasımda yaptırmayacam sonra yaptıracam.

benimde bugün 9 gün oldu bendede ara ara sancı oluyo inş hamileyizdir..

çok geçmiş olsun allah herşeyin hayırlısını versin.

onların bekleyişi bizimkinden daha zor hergün uyurken bile takip ediyor karnımın üzerine yatığım an uyandırıyor.

canım sen onu biraz rahatlatmaya çalış,nasıl rahat ediyosan öyle uyu şimdi,zaten karnımız büyüyünce istediğimiz gibi uyuyamayacağız innnnşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…