2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

benim bugun adetimin 2.günü çok oluyorum ve parça parça geliyor bu aşılamadan dolayımı sabahtan beri karnıma sancı giriyo ve parçalar halinde geliyo umarım kötü bişey değildir bir fikriniz varmı

canım benimde ilk 3 gün aynı şekilde gelmişti
kankaybından giderim artık ben diyordum
normal sanırım yumoşlar çoktu ya

allah bütün isteyenlere versin beklemk çok zor eşimin üzerime titremesi beni çok üzüyor.

seni o kadar iyi anlıyorum ki
ben bıraktım kendimi düşünmeyi eşimi düşünüyorum artık
aşılamamda adet olduğumdailk ve tek düşündüğüm eşime nasıl söyleyecem olmuştu
zaten bir müddette söyleyememiştim
hepimizin bebekle ilgili hayalleri vardır
benim tek hayalim hayatım da en mutlu olacağım anın hayali
bebeğimi eşimin kucağında görmek bunu her düşündüğümde ağlıyorum ben
bazıları için çok basit birşey ama bizler için anlamı çok büyük işte
rabbim sesimizi duy ne olurrrr....

canım benimde ilk 3 gün aynı şekilde gelmişti
kankaybından giderim artık ben diyordum
normal sanırım yumoşlar çoktu ya

korktum bende normalden fazla oluyorsun aşılama olunca .....keşke tutsalardı parça parça geleceğine :)offffff ne zaman tutturacaz bilmemki eskiden facebooka girerdim şimdi burdan çıkmıyorum oku oku beynim durdu....inşallah olur bebeğimiz yarın dr gideceğim bakalım ne diyecek

aminnnnnnnnnnnnnnn

canım inşallah.. işe yararsa bize de vermeyi unutma:))

canım üzülme.. inşallah bir dahaki sefere.. umut hep olacaktır..umudumuz var ki tedaviye devam ediyoruz değil mi ya :)))

inşallah tüp bebekte yüzün güler canım

canım ben 11. gün test yaptırmıştım benim 80 çıktı ama malesef bebeğim düştü.. belki geç döllenme olduysa değerin yükselir

27 sinde aşılamamı oldum bugün 6.gün hiç bi değişiklik yok bide hasta gibiyim akşam ateşim vardı vucut hastaysa bebeğim tutunurmu yada tutmayacakda bahane mi arıyo

nasılsın tume cim
tüp bebekge mi karar verdiniz canım şimdi

iyiyim canım sağol sen nasılsın??
henüz tam anlamıyla karar vermedik aslında sadece görüşürüyoruz..
ankaradan bir doktorla görüştüm durumumu anlattım. bence tüp bebek için erken dedi.. biraz daha dene dedi. yaşın genç, kistin küçük, aşılama ya da doğal yolla tutma ihtimali yüksek dedi, boş yere para saçmayın dedi.. düşünüyoruz bakalım

bir de bana gelecek bir formül var ya bayramı beklemeye gerek kalmadı.. formül cumartesi ya da pazara elimde olacak.. ama uygulaması zormuş sanırım.. en az 10 gün yerinden kalkmadan yatmak gerekiyormuş.. 15 sene çocuğu olmayanları bile bebek sahibi yapmış.. yalnız formülün işe yaraması için sorunun kadında olması gerekiyormuş. cumartesiyi iple çekiyorum valla. sömestr tatilinde yaparım diyorum.. çünkü yatabileceğim başka zaman yok..

mrb yazını okudum aşilama yaptirdinmi ? sonuç nasıl cıktı bende tedavi aşamasındayım daha demedi dr aşilama ama bakalım cvp verirsen sevinirim

mrb yazını okudum aşilama yaptirdinmi ? sonuç nasıl cıktı bende tedavi aşamasındayım daha demedi dr aşilama ama bakalım cvp verirsen sevinirim

tuana mesajı kime yazdın? alıntı yapmayınca anlamadım...zayıf bir ihtimal ama acaba bana mı yazdın???
:)))))

tumecim gelecek formülü sakıncası yoksa benimlede paylaşırmısın yazını okuyunca içime büyük bi umut doğdu gerçi elimizdende baska bişey gelmiyo...

canım inşlh güzel haberlerle gelirsin dualarımız seninle...bende ankaradayım sen hangi hastane ve dr a gidiyosun? bilgilendirirsen sevinirim

canım ben hakan şatıroğluna gidiyorum.hş klinik ve tüp bebek merkezi olarak geçiyor,şuan doktorum ertan bey.aşılamamı cihan bey yaptı.ilk muayenemi ve histereskopimi hakan şatıroğlu yaptı.ben klinikteki bütün doktorlara güveniyorum ankarada gittiğim sayısız doktordan hüsranla sonuçlanırken.bu klinik bana çok iyi geldi.çok ilgililer ve kendimi mutlu hissediyorum

bende bende istiyorum canım ama eşimde şekil bozukluğu var işe yaramazmı bende o zaman.:26:

canım isteyen herkese formülü seve seve veririm.. sen bu arada keçi boynuzunu bol bol yedir kocana :))) denemekten bir şey çıkmaz.. neler denemedik ki... belki tutar.. Allah bilir

kızlar bugün doktora gittim.küçücük bir kese gözüktü.çok mutlu oldum.10 gün sonra kalp atışları duyulacak eğer allah kısmet ederse

kızlar benmde tutmadı bu ay.dün baktırdım.0.79 çıktı.dün çok ağladım.çok umutlanmıştım.doktorumu değiştiricem.antalyada bildiğiniz iyi doktor varmı

kızlar bide benm aşılamam 300 milyona oldu.çokmu ucuz.300 doktora verdik.90 laboratuvara.80 mlyon çatlatma iğnesi.nsl sizce

kızlar bugün doktora gittim.küçücük bir kese gözüktü.çok mutlu oldum.10 gün sonra kalp atışları duyulacak eğer allah kısmet ederse

canım gözün aydın.. ne güzel 10 gün sonra pıt pıtlarıda duyarsın inşallah.. bize dua etmeyi unutma canım..

kızlar benmde tutmadı bu ay.dün baktırdım.0.79 çıktı.dün çok ağladım.çok umutlanmıştım.doktorumu değiştiricem.antalyada bildiğiniz iyi doktor varmı

hayırlısı olsun canım... lütfen ağlama.. Allah bilir herşeyi.. ağlamak çözüm olmuyor hiç birşeye.. biz güçlü durmalıyız ki bebişlerimiz kısa zamanda gelsin.. Rabbim yardımcımız olsun hepimizin.. inşallah bir daha ki denemen olumlu sonuçlanır

kızlar bide benm aşılamam 300 milyona oldu.çokmu ucuz.300 doktora verdik.90 laboratuvara.80 mlyon çatlatma iğnesi.nsl sizce

hayır canım normal fiyat.. tabi daha ucuz olanlar ya da daha pahalı olanlar var.. merkezden merkeze değişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…