benim bugun adetimin 2.günü çok oluyorum ve parça parça geliyor bu aşılamadan dolayımı sabahtan beri karnıma sancı giriyo ve parçalar halinde geliyo umarım kötü bişey değildir bir fikriniz varmı
allah bütün isteyenlere versin beklemk çok zor eşimin üzerime titremesi beni çok üzüyor.
canım benimde ilk 3 gün aynı şekilde gelmişti
kankaybından giderim artık ben diyordum
normal sanırım yumoşlar çoktu ya
seni o kadar iyi anlıyorum ki
ben bıraktım kendimi düşünmeyi eşimi düşünüyorum artık
aşılamamda adet olduğumdailk ve tek düşündüğüm eşime nasıl söyleyecem olmuştu
zaten bir müddette söyleyememiştim
hepimizin bebekle ilgili hayalleri vardır
benim tek hayalim hayatım da en mutlu olacağım anın hayali
bebeğimi eşimin kucağında görmek bunu her düşündüğümde ağlıyorum ben
bazıları için çok basit birşey ama bizler için anlamı çok büyük işte
rabbim sesimizi duy ne olurrrr....
bende hacıdan gelen bir otu denicem bildiğim deneyen biri9 biri 7 senelik evli bu ot sayesinde hamile kalmış bakalım işe yararsa herkese yayıcam bu ay zaten kendi çabamla uğraşıyorum inşallah 2. aşılamaya gerek kalmaz
Sabah testimi yaptırdım... Malesef... 2,00 çıktı negatif yani. Kaç olması gerekir onu bile bilmiyorum ama en büyük puntolarla ''negatif'' kimseye söyleyemedim.. Oysa bugün için ne hayallerim vardı... Umutlar başka bahara kaldı tabi umut kaldıysa
meraba arkadaşlar benimde ikinci aşılamamdı.19 ekimde yapılmıştı.aşılama yapıldığı günü sayarsak bugün onbeşinci gün.ve sabah adet gördüm.doktorum tutmazsa tüp bebeğe geçelim demişti.çok üzgünüm.
anladım. peki 11. gün kaç olması gerekir ki? yani bu zamanlarda kaç çıkabilir değerler bilgisi olan yokmu? çokmu erken baktım acaba? ama illaki bir değeri vardır bu gününde 23. de aşılama oldu ogün ile beraber bugün 11. gün. uuuuffff
nasılsın tume cim
tüp bebekge mi karar verdiniz canım şimdi
mrb yazını okudum aşilama yaptirdinmi ? sonuç nasıl cıktı bende tedavi aşamasındayım daha demedi dr aşilama ama bakalım cvp verirsen sevinirim
iyiyim canım sağol sen nasılsın??
henüz tam anlamıyla karar vermedik aslında sadece görüşürüyoruz..
ankaradan bir doktorla görüştüm durumumu anlattım. bence tüp bebek için erken dedi.. biraz daha dene dedi. yaşın genç, kistin küçük, aşılama ya da doğal yolla tutma ihtimali yüksek dedi, boş yere para saçmayın dedi.. düşünüyoruz bakalım
bir de bana gelecek bir formül var ya bayramı beklemeye gerek kalmadı.. formül cumartesi ya da pazara elimde olacak.. ama uygulaması zormuş sanırım.. en az 10 gün yerinden kalkmadan yatmak gerekiyormuş.. 15 sene çocuğu olmayanları bile bebek sahibi yapmış.. yalnız formülün işe yaraması için sorunun kadında olması gerekiyormuş. cumartesiyi iple çekiyorum valla. sömestr tatilinde yaparım diyorum.. çünkü yatabileceğim başka zaman yok..
canım inşlh güzel haberlerle gelirsin dualarımız seninle...bende ankaradayım sen hangi hastane ve dr a gidiyosun? bilgilendirirsen sevinirim
tumecim gelecek formülü sakıncası yoksa benimlede paylaşırmısın yazını okuyunca içime büyük bi umut doğdu gerçi elimizdende baska bişey gelmiyo...
bende bende istiyorum canım ama eşimde şekil bozukluğu var işe yaramazmı bende o zaman.:26:
kızlar bugün doktora gittim.küçücük bir kese gözüktü.çok mutlu oldum.10 gün sonra kalp atışları duyulacak eğer allah kısmet ederse
kızlar benmde tutmadı bu ay.dün baktırdım.0.79 çıktı.dün çok ağladım.çok umutlanmıştım.doktorumu değiştiricem.antalyada bildiğiniz iyi doktor varmı
kızlar bide benm aşılamam 300 milyona oldu.çokmu ucuz.300 doktora verdik.90 laboratuvara.80 mlyon çatlatma iğnesi.nsl sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?