kızlar bugün doktora gittim.küçücük bir kese gözüktü.çok mutlu oldum.10 gün sonra kalp atışları duyulacak eğer allah kısmet ederse
kızlar benmde tutmadı bu ay.dün baktırdım.0.79 çıktı.dün çok ağladım.çok umutlanmıştım.doktorumu değiştiricem.antalyada bildiğiniz iyi doktor varmı
orkideee sonucunu aldınmı?haber bekliyorum
yok canım gitmedim yarın gidicem randevumu aldım bugün cesaret edemedim sonucu ögrenmeye korkuyorum açıkcası
kızlar bugün doktora gittim.küçücük bir kese gözüktü.çok mutlu oldum.10 gün sonra kalp atışları duyulacak eğer allah kısmet ederse
yok canım gitmedim yarın gidicem randevumu aldım bugün cesaret edemedim sonucu ögrenmeye korkuyorum açıkcası
hayır canım normal fiyat.. tabi daha ucuz olanlar ya da daha pahalı olanlar var.. merkezden merkeze değişiyor
inşallah neolur dua edin bana bundanda umutlu degilim ama inşallah olmuştur bu sefr
bugün kaç gün oldu.
olsun tatlım bidahaki sefere demekki daha zamanı var ve şuan olması hayırlı değil.Hayırlara vesile olsun en kısa zamanda olur inşallah.
bende bende istiyorum canım ama eşimde şekil bozukluğu var işe yaramazmı bende o zaman.:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?