2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

allahım ibteyen herkesin kucağını boş bırakmasın.ben çok uzun süre beklediğim için biliyorum hasretini.rabbim hepimizin kucaklarını doldursun

selam kızlar öncelikli olarak sonucu negatif çıkan arkadaşlarıma umutlarını kaybetmemelerini temenni ediyorum.ne olur en az zararla atlatmaya çalışın.sizler bebeklerinize lazımsınız.

kızlar benmde tutmadı bu ay.dün baktırdım.0.79 çıktı.dün çok ağladım.çok umutlanmıştım.doktorumu değiştiricem.antalyada bildiğiniz iyi doktor varmı

olsun tatlım bidahaki sefere demekki daha zamanı var ve şuan olması hayırlı değil.Hayırlara vesile olsun en kısa zamanda olur inşallah.

sıra orkidede yarın gidecekmiş dr ben dua ediyorum inşallah mutlu bi haber verir bize pozitif sonuç çıktımı kendim hamileymiş gibi seviniyorum.

olsun tatlım bidahaki sefere demekki daha zamanı var ve şuan olması hayırlı değil.Hayırlara vesile olsun en kısa zamanda olur inşallah.

ozamanı beklemekten başka şansımız yok galiba cnm...bide kızlar antalyada iyi bir doktor arıyorum.neolur yardımcı olunnnnnn.........

bende bende istiyorum canım ama eşimde şekil bozukluğu var işe yaramazmı bende o zaman.:26:

canım benim eşim testis kanseri geçirmiş bizde sperm sayısı çok azdı 6 ay tedavi gordü sperm sayısı yükseldi aşılama yapıldı dr eşime bitkisel bi ilaç verdi biraz pahalı ama olsun gnc diye bi firmadan alıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…