bugün 11.günüm ama doktorum 2 kasımda yani bugün gel yanıma test yapalım dedi ben gitmedim
kızlar ben geldim :)
ya yarın git böleyle beklemek daha zor
kızlar bugün doktora gittim.küçücük bir kese gözüktü.çok mutlu oldum.10 gün sonra kalp atışları duyulacak eğer allah kısmet ederse
bilge öncelikle tebrik ederim Allah sağlığı ile elinize versin. Dr hulusi zayeneloğlu hakkında bilgin varmı
kızlar bugün doktora gittim.küçücük bir kese gözüktü.çok mutlu oldum.10 gün sonra kalp atışları duyulacak eğer allah kısmet ederse
sğl tumecim.bizde görürmüyüzki pozitifleri.bana imkansız gibi geliyor.okadar çok negatif gördümki....
gidicem canım yarın 3 45 randevumu aldım hayırlısı artık bakalım sonuç ne çıkacak
bu gelecek formülü ve ankarada görüştüğün dr un adını bize yazar mısın,birde sizde durum nedir,nasıl tedavi gördün şimdiye kadar,kendinle ilgili yazabilir misin özel değilse,kendi durumumla karşılaştırıp fikir edinmek tek amacım,şimdiden teşekkür ederim.iyiyim canım sağol sen nasılsın??
henüz tam anlamıyla karar vermedik aslında sadece görüşürüyoruz..
ankaradan bir doktorla görüştüm durumumu anlattım. bence tüp bebek için erken dedi.. biraz daha dene dedi. yaşın genç, kistin küçük, aşılama ya da doğal yolla tutma ihtimali yüksek dedi, boş yere para saçmayın dedi.. düşünüyoruz bakalım
bir de bana gelecek bir formül var ya bayramı beklemeye gerek kalmadı.. formül cumartesi ya da pazara elimde olacak.. ama uygulaması zormuş sanırım.. en az 10 gün yerinden kalkmadan yatmak gerekiyormuş.. 15 sene çocuğu olmayanları bile bebek sahibi yapmış.. yalnız formülün işe yaraması için sorunun kadında olması gerekiyormuş. cumartesiyi iple çekiyorum valla. sömestr tatilinde yaparım diyorum.. çünkü yatabileceğim başka zaman yok..
maşallah,rabbim pıtpıtlarıda duymayı naisb etsin.kızlar bugün doktora gittim.küçücük bir kese gözüktü.çok mutlu oldum.10 gün sonra kalp atışları duyulacak eğer allah kısmet ederse
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnallahım ibteyen herkesin kucağını boş bırakmasın.ben çok uzun süre beklediğim için biliyorum hasretini.rabbim hepimizin kucaklarını doldursun
ben istanbul da değilim ama seval taşdemir i önerebilirim,çok yüksek sonuçları varmış ve iyi bir dr muş,arkadaş gidiyodu.ama sgk ile anlaşmalı kurum değil,sizin durum nedir bilmiyorum ama.günaydın kızlar ...bugun dr gidicem bakalım yine neler bekliyor beni bu arada istanbulda dr araştırmasındayım tüp bebek için tecrübeli bir doktor bulmam lazım...kafam karmakarışık hangi dr hangi tüp bebek merkezine gitmem gerekli bana yardımcı olun istanbulda yaşayanlar..bahçeli evler deki dr bilenler varmı
iyiyim canım sağol sen nasılsın??
henüz tam anlamıyla karar vermedik aslında sadece görüşürüyoruz..
ankaradan bir doktorla görüştüm durumumu anlattım. bence tüp bebek için erken dedi.. biraz daha dene dedi. yaşın genç, kistin küçük, aşılama ya da doğal yolla tutma ihtimali yüksek dedi, boş yere para saçmayın dedi.. düşünüyoruz bakalım
bir de bana gelecek bir formül var ya bayramı beklemeye gerek kalmadı.. formül cumartesi ya da pazara elimde olacak.. ama uygulaması zormuş sanırım.. en az 10 gün yerinden kalkmadan yatmak gerekiyormuş.. 15 sene çocuğu olmayanları bile bebek sahibi yapmış.. yalnız formülün işe yaraması için sorunun kadında olması gerekiyormuş. cumartesiyi iple çekiyorum valla. sömestr tatilinde yaparım diyorum.. çünkü yatabileceğim başka zaman yok..
günaydın kızlar ...bugun dr gidicem bakalım yine neler bekliyor beni bu arada istanbulda dr araştırmasındayım tüp bebek için tecrübeli bir doktor bulmam lazım...kafam karmakarışık hangi dr hangi tüp bebek merkezine gitmem gerekli bana yardımcı olun istanbulda yaşayanlar..bahçeli evler deki dr bilenler varmı
merhaba
benim aşılamamın 16. günü daha kan testi yaptırmadım. Adet te olmadım.zaten benim adetlerim 35 günde bir olur . hiç bir belirtim yok . idrar testi yaptım bugün sabah ikinci çizgi varla yok arasında ince bir iz çeklinde gözüküyor. şuan aklım çok karışık ne yapmalıyım sizce .......
gidicem canım yarın 3 45 randevumu aldım hayırlısı artık bakalım sonuç ne çıkacak
merhaba
benim aşılamamın 16. günü daha kan testi yaptırmadım. Adet te olmadım.zaten benim adetlerim 35 günde bir olur . hiç bir belirtim yok . idrar testi yaptım bugün sabah ikinci çizgi varla yok arasında ince bir iz çeklinde gözüküyor. şuan aklım çok karışık ne yapmalıyım sizce .......
canım benim eşim testis kanseri geçirmiş bizde sperm sayısı çok azdı 6 ay tedavi gordü sperm sayısı yükseldi aşılama yapıldı dr eşime bitkisel bi ilaç verdi biraz pahalı ama olsun gnc diye bi firmadan alıyoruz
bu gelecek formülü ve ankarada görüştüğün dr un adını bize yazar mısın,birde sizde durum nedir,nasıl tedavi gördün şimdiye kadar,kendinle ilgili yazabilir misin özel değilse,kendi durumumla karşılaştırıp fikir edinmek tek amacım,şimdiden teşekkür ederim.
canım ankarada görüştüğüm doktorun adı şafak.. ama soyadını bilmiyorum.. bir arkadaş vasıtasıyla görüştüm onunla..
hamilelik için formül gelmedi henüz. bugün yarın gelecek ama bayağı uğraştıran bir şeymiş ama denemkte fayda var.. zaten gelir gelmez isteyen herkese vereceğim..
canım biz deki soruna gelince; eşimde hiç bir sorun yok.. bende adet düzensizliği vardı ve 1 senedir istememize rağman hamile kalamadım.. sonra bulunduğum şehirde bir doktora gittim.. sol ve sağ yumurtalıklarımda kist olduğunu söyledi..
sağdaki kisti herhangi bir ilaç kullanmadan attım
ama soldaki kist yine duruyordu.. ben hemen gebelik ile ilgili tedavi istedim. doktorumda tamam dedi ama önce şu kistle ilgili bir kaç tahlil daha yapalım dedi. kanda ca 125 bakıldı.. değerim çok yüksek çıkınca doktor kistin kötü huylu olabilir dedi ya da çikolata kistidir dedi.. bulunduğum şehir küçük olunca sen tıp fakültesinde tedavi olmalısın dedi.. adam bana resmen kanserli hasta muamelesi yaptı.
tabi bende düştüm yollara.. en yakın şehirdeki tıp fakültesine gittim.. doktor kistin çikolata kisti olduğunu söyledi.. ama kist 2,5 cm... bu boyuttaki kisti ameliyat etmeyelim yumurtalıklarına zarar verir dedi. hamile kalırsın sezeryanla kistide bebeği de alırız dedi. tamam dedim.. ca 125 yüksekliği de çikolata kistiyle ilgiliymiş...
bu arada prolaktinimde yüksekti. beyin mr çektirdim.. hipofiz bezimde mikroadenom çıktı.. ama bu tümor küçük olduğu için şu an zararlı değilmiş.. prolaktin yüksekliği de gebe kalmayı engelliyor.. ilaç kullanıyorum düşüyor, sonra bi daha çıkıyor
neyse gelelim tedavi aşamasına.. bir kaç kez klomen ve serophenele yumurta takibi yapılarak doğal yolla hamile kalmaya çalıştım ama baktık olmuyor doktor aşılama yapalım dedi. 14 ekimde ilk aşılamamı oldum aşılama tuttu ama bebek 4 hafta 3 günlük iken düştü..
hepsi bu kadar canım.. biraz uzun oldu ama açıklayıcı olsun istedim
canım bana göre hamişsin hadi hayırlısı bence kan tahlili yaptır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?