2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

bilge öncelikle tebrik ederim Allah sağlığı ile elinize versin. Dr hulusi zayeneloğlu hakkında bilgin varmı

kızlar bugün doktora gittim.küçücük bir kese gözüktü.çok mutlu oldum.10 gün sonra kalp atışları duyulacak eğer allah kısmet ederse

çok sevindim iyi haberler duymak güzel bende mutlu oldum canım ....bizde umut olmasada başkalarından güzel haberler almak mutlu ediyor bizi ...allah kucağına almayı da nasip etsin....:

günaydın kızlar ...bugun dr gidicem bakalım yine neler bekliyor beni bu arada istanbulda dr araştırmasındayım tüp bebek için tecrübeli bir doktor bulmam lazım...kafam karmakarışık hangi dr hangi tüp bebek merkezine gitmem gerekli bana yardımcı olun istanbulda yaşayanlar..bahçeli evler deki dr bilenler varmı

sğl tumecim.bizde görürmüyüzki pozitifleri.bana imkansız gibi geliyor.okadar çok negatif gördümki....

inşallah görürüz.. Allahtan umut kesilmez.. rabbim yardımcımız olsun

gidicem canım yarın 3 45 randevumu aldım hayırlısı artık bakalım sonuç ne çıkacak

canım sonucunu merakla bekliyorum akşam işten geldiğimde yazmış olursun herhalde.. dualarım seninle.. inşallah hayırlı haberlerle dönersin bize

bu gelecek formülü ve ankarada görüştüğün dr un adını bize yazar mısın,birde sizde durum nedir,nasıl tedavi gördün şimdiye kadar,kendinle ilgili yazabilir misin özel değilse,kendi durumumla karşılaştırıp fikir edinmek tek amacım,şimdiden teşekkür ederim.
kızlar bugün doktora gittim.küçücük bir kese gözüktü.çok mutlu oldum.10 gün sonra kalp atışları duyulacak eğer allah kısmet ederse
maşallah,rabbim pıtpıtlarıda duymayı naisb etsin.
allahım ibteyen herkesin kucağını boş bırakmasın.ben çok uzun süre beklediğim için biliyorum hasretini.rabbim hepimizin kucaklarını doldursun
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben istanbul da değilim ama seval taşdemir i önerebilirim,çok yüksek sonuçları varmış ve iyi bir dr muş,arkadaş gidiyodu.ama sgk ile anlaşmalı kurum değil,sizin durum nedir bilmiyorum ama.

merhaba canım uzun zamandır ugrayamadım, okuduklarıma gore bebegin düşmüş sanırım geçmiş olsun ama en azından hamıle kalabılıyosun yanı pozıtıf sonucun nasıl bır duygu oldugunu bılıyosun artık , bu bahsettıgın seyi çok merak ettım nedır, nasıl bıseydır bahsedermısın canım

Canım ben o tarafta oturuyorum.O civardaki hemen hemen bütün dr.larla görüştüm.Ben de şuan tüp bebek için araştırma yapıyorum.B.evler de tüp bebek merkezi iki adet.Ama ben 3 sene boyunca bütün uzman kadındoğumculara gittim.B.evler dr. ile ilgili sorun varsa özelden yaz istersen.

merhaba
benim aşılamamın 16. günü daha kan testi yaptırmadım. Adet te olmadım.zaten benim adetlerim 35 günde bir olur . hiç bir belirtim yok . idrar testi yaptım bugün sabah ikinci çizgi varla yok arasında ince bir iz çeklinde gözüküyor. şuan aklım çok karışık ne yapmalıyım sizce .......

canım kendı adet gununu bekle en dogrusu bu cunku, eger adet tarıhın gecerse ozaman test yaptırırsın, ınsallah o sılık cızgı mujdelı bır haber verır canım

canım bana göre hamişsin hadi hayırlısı bence kan tahlili yaptır.

benim eşimde 16 yaşında motorsiklet kazası geçirmiş testislerine büyük darbe almış birde çift taraflı varikoselden ameliyat oldu bilemiyorum keçiboynuzu kürünüde içmiyor iğrençmiş biz nelere katlanıyoruz o bir suyu bile içemiyor işte bende şaşırdım o okadar çocuk üzerine düşmüyor olursa olur diyor böyle şeylerde de 2 tarafta istekli olmalı

canım bana göre hamişsin hadi hayırlısı bence kan tahlili yaptır.

inşallah öyledir umutlanmak istemiyorum . bakalım yarın kan testi yaptırmayı düşünüyorum bir an önce yüzleşmem gerek gerçekle. İnaşaallah herkesin yüzü güler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…