2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

sağol canım.. demekki kısmet değilmiş öyle diyorum.. zaten tutunsaydı sağlıksız gebelik olacaktı.. rabbim herşeyin hayırlısı versin.. bizim için en doğru olan neyse hakkımızda hayırlısıyla olsun

slm kızlar nasılsınız? 4 5 gündür giremedim. geçmişi okuyamadım hamile haberi var mı?
ben pazartesi dr. a gittim 5. günümdü. bu ay aşılama yaptırmayacağız. sadece klomen ve çatlatma iğnesi kullanacağım. aşılamanın da ard arda yapılması mı iyi tam da bilemiyorum ama eşim istemiyor bu ay nedense.

kızlar bugün aile hekimine gittim.bugün 10.günüm.dr a kan testimi ne zaman yaptırıyım diye sordum.idrar testi yaptır belki belli olur ama negatif çıkarsa üzülme belkide çıkmaz dedi.bende yaptım ama negatif tek çizgi umutlarım kayboluyor.biyandan olumsuz düşünmeyeyim diyorum.ya sizce 11 günde kan testi yapıyımmı nedersiniz?

kızlar aşılama yapıldıktan sonra 14 günmü sayıyorsunuz yoksa normal regl tarihinizmi baz alınmalı benim bugün 7.gün ama normal adet tarihim ayın 7 si arada 3 gün var ama ben o üç günde üçüz doğururum:)

bide bi liste vardı o şekiilde diilde pozitif sonuç alanların listesini yayınlarsanız moral olur bizede

valla ben sabırsızlıktan yarın yaptırmayı düşünüyorum.ama senin adet günün yakınmış bence 3 gün daha bekle

yok galiba işte bide bugün orkide olucak inşallah yarın ben ve kales inşallah tabi....sonrada sen mmdv

mmdmv
canım senin aşılaman adetinin kaçıncı gününde yapıldı
ilk sana rastlıyorum 14.günü adet gününden sonraya denk gelen:
28:

[benim aşılamam 17.gün yapıldı yumurtalarım küçüktü
11.gün 11
13.gün 15
15.gün 18 oldu
16.gün iğne oldum
16.gün akşam 22 oldu
17.gün aşılama yapıldı dr 14 gün sonra belli olur dedi ama bilmiyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…