2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

hımmmm
adetin düzenli oluyormu peki
eger düzenliyse ve 14.günü görürsen zaten hamiş sindir bence
aşılamada erken geliyor zaten üstüne birde 3 günlük gecikme
olacak sende umutla gidebilirsin 14.gün teste
ama merak ediyorsan 12.günde çıkıyor canım

idrar testinde pozitif çıkmasıu için çok erken,o yüzden üzülme derim ben,ama kanda baktırırsan çıkabilirdi ne olduğu.

yumurta çatladıktan 12 gün sonrası için yaptırın diyolar,ister aşılama,isterse doğal yumurta takibinde,ama çok erken yaptırmakta insanın psikolojisini bozuyo,o yüzden en doğrusu regl tarihi geçerse test yaptırmak.

ya aklıma getirmiyim diyorum okulda vakit geçiyo bi şekilde ama eve gelince inan aklımdan çıkmıyor
herkes düşünme aklından çıkar diyo ama benim için pek mümkün diil
1 seneyi geçti bbekliyom bebişimi

canım 11. gündede çıkarmı en azından diyorum değerlerden belli olurmuş.Bugün dr 2 nin üstünde gebelik şansı var diyor.yarın 11. günüm yaptırsam mı arkadaşlar ya....

canım 11. gündede çıkarmı en azından diyorum değerlerden belli olurmuş.Bugün dr 2 nin üstünde gebelik şansı var diyor.yarın 11. günüm yaptırsam mı arkadaşlar ya....

canım yaptırma bence ya 1 gün daha sabret
arada bir rakam çıkacak kafan allakbullak olacak
ne düşünecegini bilemeyeceksin

mmdmv
kaç yıllık evlisin canım
beklemek çok zor dimi ben 6 yıla girdim 4 yıldır bekliyorum bebişimi
ne gelen var neden

kızlar ben 30 eylül de regl oldum.13 ekimde aşlımam yapıldı,aşılama gününü sayarsak 12 gün yani 24 ekimde test yaptırdım.doktorum 27 ekimde yaptır demişti.aşılamam reglimin 14 günü oldu

canım yaptırma bence ya 1 gün daha sabret
arada bir rakam çıkacak kafan allakbullak olacak
ne düşünecegini bilemeyeceksin

allahıma yalvarıyorum 2 nin üstünde çıksın.eşim pazartesi yaptırıcam biliyo artık sabredemiyorum.aç karnınamı yaptırılıyordu bu test

kızlar ben 30 eylül de regl oldum.13 ekimde aşlımam yapıldı,aşılama gününü sayarsak 12 gün yani 24 ekimde test yaptırdım.doktorum 27 ekimde yaptır demişti.aşılamam reglimin 14 günü oldu

allah iyiliğini versin canım ya
korkuttun beni 3 defa okudum msjını anlayana kadar
regl oldun sandım

inşallah olmam ya.sanırım anlatım bozukluğu yaptım.sizin ne zaman yapıldığınızı okuyunca bende yazayım dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…